Jeg har prøvet at kontakte dem, men det er håbløst. Der er ingen funktion til at opsige abonnementet og de svare ikke på ens mail. Enormt dårlig service. Ideen er eller meget god, men at der ikke... Se mere

Jeg kan godt lide takepart-konceptet og er altid på jagt efter, hvordan vi i familien kan gøre ting nemmere og mere bæredygtigt. Jeg købte et startsæt med 2 sæbepumper og 6 (tror jeg nok) sæbetable... Se mere

Super lækker sæbe! Jeg er vild med konceptet og at det bliver gjort nemt for mig at gøre en forskel.. Jeg så, at en skrev herinde at fordi pumpen var gået i stykker 1 gang - og de endda sendte... Se mere

2,1

Under middel

Jeg har prøvet at kontakte dem

Jeg har prøvet at kontakte dem, men det er håbløst.
Der er ingen funktion til at opsige abonnementet og de svare ikke på ens mail.
Enormt dårlig service.
Ideen er eller meget god, men at der ikke er en "pausefunktion" får mig til at opsige....hvis ellers man kan komme igennem til dem😡

8. april 2026

jeg har modtaget min ordre

jeg har modtaget min ordre - men det var forkerte sæber og det var uden sæbepumpen. jeg har gentagne gange skrevet emails og kommenteret på sociale medier om at blive kontaktet, men intet fra firmaet. Hold jer væk!

12. januar 2026

Ingen service

Jeg har sendt nogle varer retur og skrevet til dem. Men jeg har ikke hørt fra dem og jeg har ikke fået penge retur. Jeg har skrevet til dem på begge deres mailadresser, på instagram og til deres chat. De har alle oplysninger, så hvis der var noget, kunne de sagtens kontakte mig. Men det virker som der ikke er nogen i den anden ende. Man bliver fuldstændig ghostet så snart ordren er gennemført.
Det er mega ærgeligt at noget, der kunne være så godt, er så dårligt.

29. september 2025

God ide, utroligt dårlig service!

God ide, men desværre ret dårlig kvalitet og meget dårlig service.

Jeg har forsøgt at bestille en ny pumpe fordi den (allerede) er gået i stykker og sætter sig fast. Men det er flere uger siden, jeg bestilte en ny, og jeg får ingen svar på mine henvendelser. Og der er heller ingen på linjen i deres chatfunktion.

28. august 2025

Man kan ikke længere komme i kontakt med kundeservice

I starten var det så godt…..men! Nu er vi flyttet og jeg kan ikke ændre adresse. Jeg har skrevet mange gange, både på mail og chat. Deres mail virker i øvrigt ikke grundet tekniske problemer og man henvises til chatten. Men ingen svarer i chatten. Min sæbe bliver nu leveret 200 km fra hvor jeg bor, og de nye ejere er nok ved at være trætte af at skulle sende varen videre. Pumpehovedet virker heller ikke på en af pumperne, ergo kan jeg slet ikke bruge produktet. I starten fik jeg altid svare med det samme hvis der var noget - endda på dansk, men det er slut nu. Jeg tror desværre man skal holde sig langt væk fra dette firma, selvom ideen er super god

3. juni 2025

Kunne have været så godt.

Idéen var god, men tabletterne er så store at de kun passer til at kunne komme ned i takeparts egne dispensere. Bruger man andre dispensere skal man nærmest save dem over, og så er det en vandet omgang sæbe. Med takeparts egne dispensere skummer der lækkert, men dispenseren er hård og begge vores holdt kun en måned før de satte sig fast.
Har prøvet at komme i kontakt med dem via mail og chat, uden svar. Automatisk mailsvar siger deres mail ikke virker og man skal bruge deres chat, men der er intet hul igennem.

Ligger nu inde med virkelig mange tabs og må bare save mig igennem dem med nogle andre dispensere.

16. april 2025

Sløjt!

Sløjt!

Leveringstid er bare helt i vinkel. Så der sidder jo nogen i den anden ende!?

Jeg bestilte en dispenser med abonnement (sæbe refill). Da jeg modtager pakken mangler der en pumpe. Jeg skriver en mail. En uge senere end ny mail. Dagen efter kontakter jeg dem på deres hjemmeside chat. Dagen efter igen skriver jeg på deres reklame der kører på FB. Samme dag laver jeg en anmeldelse på FB siden. Og nu bliver det til denne anmeldelse her på TP. Jeg har endnu ikke fået nogen respons.

Hjemmesiden har ingen telefonnummer og intet at mine forsøg på kontakt til virksomheden bliver besvaret.

Jeg har i dag kontaktet min bank for at fremtidige forsøg på træk af penge bliver standset, og jeg afhenter ikke pakker fremadrettet (sæbe refill). Så pakkerne sendes retur.

Det er helt horribelt at være så dårlig til sit arbejde.

Edit: Efter at have knoklet rundt i beskeder diverse steder har jeg nu endelig modtaget svar fra firmaet d. 31. janaur.

31. januar 2025

Dårlig produkt og service

Hverken produktet eller aftersale service lever op til forventningen.
Jeg syntes at sæbedispensoren er mildest talt elendig. Enten sprøjter den sæben helt fuldt langt eller render det ned af glasset. Og pumpen er så hård at selv vores børn på 11 år har svært ved at bruge den.
Det er 3 dage siden jeg sende en mail for at reklamere over varen men har intet hørt. Har forsøgt at kontakte dem via beskeder på Messenger og tagge dem i et af deres egne opslag på FB men intet har virket.
Vil absolut ikke anbefale nogen af købe noget hos dem!!

30. januar 2025

Dårlig oplevelse

Idéen er god men sæbepumperne er så hårde at trykke ned, at mine børn ikke kan få sæbe ud. Derfor ville jeg gerne returnere nogle uåbnede pakker (købte tre dispensere til at starte med). På hjemmesiden er det angivet, at man skal skrive til Take Part for at returnere - det har jeg gjort af nogle omgange men får intet svar tilbage. Virkelig dårlig oplevelse.

6. november 2024

Har brugt min Takepart sæbe omtrent et…

Har brugt min Takepart sæbe omtrent et halvt år og er rigtig tilfreds. Fik mine refills for et par dage siden og det er dejligt nemt. Jeg har købt til længere tid nu fordi det er så nemt at opbevare tabletterne uden at de ligger og fylder i skabet.

14. oktober 2024

Hurtig hjælp med pumpehoved

Konceptet er godt. Jeg havde problemer med pumpehovedet, hvorfor jeg kontaktede supporten. De var hurtige til at hjælpe og give en guide til at rense det - nu virker det igen som forventet. Er nu rigtig tilfreds.

3. juli 2024

Hold jer fra det - det lugter langt væk

Denne virksomhed har ikke noget telefonnummer på sin hjemmeside, tilsyneladende ingen kundeservice, man får ikke svar på sine mails (ikke engang et autosvar), og i mellemtiden sender de for 'kun' 150 kr en pose sæbetabletter man ikke har bedt om. Sjovt nok kan man heller ikke afmelde eller ændre sit 'abonnement' (som jeg aldrig mener at have tegnet) når man logger ind på deres side. Pengene bliver i øvrigt trukket gennem en kinesisk bank (og så vidt jeg kan se hører firmaet hjemme i en lejlighed i Hong Kong), så man skal betale gebyr på 2.50 kr oven i de 150 kr.

2. juli 2024

Først ventede jeg månedsvis på levering…

Først ventede jeg månedsvis på levering og da produkterne endelig kom, virkede pumpen ca 1 måned. Der er ikke noget at udsætte på sæbeskummet, andet end at det tager ret lang at opløse tabletten i vandet. Jeg har skrevet til dem om pumpen før og nu 2. gang idag, da jeg ikke fik svar 1. gang. Ideen er fin, men gode intentioner er ikke nok. Tingene skal virke.

22. juni 2024

Ideen er virkelig god, MEN

Ideen er virkelig god. Købte startsættet; 2 sæbebeholdere og nogle tabs. Laaaang leveringstid (hvilket jeg fint kan leve med), men begge pumper gik hurtigt i stykker (en uge) og så er der jo ikke meget bæredygtigt over det. Jeg har ikke fået svar på min henvendelse vedr. reklamation.

30. april 2024

Jeg kan godt lide takepart-konceptet og…

Jeg købte et startsæt med 2 sæbepumper og 6 (tror jeg nok) sæbetabletter. Her ca 2 mdr efter (inden alle sæbetabletterne er brugt op), er begge pumper dog gået i stykker efter at have fungeret pænt dårligt i længere tid.... dét synes jeg så ikke er helt bæredygtigt.

27. april 2024

Er dette din virksomhed?