Takeoff Copenhagen Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 101 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte den fremragende service og fremhæver det hjælpsomme og venlige personale, der gør en ekstra indsats for at assistere. Mange oplevede hurtig og effektiv levering, hvor ordrer ofte ankom hurtigere end forventet. Folk sætter pris på det brede udvalg af eksklusive produkter og den generelt positive shoppingoplevelse, både online og i butikken. Dog bemærkede nogle kunder problemer med ordrehåndtering, herunder varer der ikke var tilgængelige efter køb, uventede prisstigninger eller betydelige leveringsforsinkelser. Andre oplevede inkonsekvent produktkvalitet, med varer der smittede af på tøj, ankom beskadiget, eller rejste bekymringer om ægthed. Nogle anmeldere var desuden utilfredse med håndteringen af returneringer eller kompensation, især vedrørende ikke-refunderbare specialordrer.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder produktoplevelsen tvetydig, med mange der roser udvalget og kvaliteten af sko, og nogle... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange roser den hurtige og effektive... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af leveringsservicen, idet mange roser den hurtige levering og gode... Se mere

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes venlighed og... Se mere

Order

Kunder havde tvetydige oplevelser med ordrer, hvor nogle rapporterede hurtig levering og nem bestilling, med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fandt et par Air Jordan 1 som jeg godt ville købe men de var 225 kr dyre på takeoff end et andet sted på nettet, jeg sendte en prismatch mail til takeoff som de svarede på inden for 3 min, hvis jeg se... Se mere

Den bedste service.. De kunne ikke skaffe den størrelse vi havde købt. Men de har simpelthen de bedste medarbejdere der har hjulpet til at vi kunne få en anden model og leveret den på to dage. Top... Se mere

Fantastisk oplevelse hos TakeoffCPH! Servicen var i top, hurtig levering, nem retur og super venligt personale. De har alt, hvad man kunne ønske sig, selv de mest eksklusive. Handler helt klart her ig... Se mere

Takeoff Cph gjorde julen helt magisk for min datter. De fandt en secret Labubu og leverede den på kun 8 dage, hvilket i sig selv føltes som et lille mirakel. At se mit barn tro på julemirakler igen... Se mere

1. Skobutik

We bring what we feel has been missing in Denmark. We are your way to exclusive and limited sneakers.

Svarer typisk inden for 48 timer

Museumsoplevelse

Jeg har været i begge butikker, både i København og Århus. Det er mere end en butik - nærmest en museumsoplevelse, hvor ekspedienterne føles er som museumsguide. Love it!

2. november 2024

Utrolig dårlig kundeservice og…

Utrolig dårlig kundeservice og ineffektiv kommunikation hos Takeoff Copenhagen

Jeg har haft en ekstremt frustrerende oplevelse med Takeoff Copenhagen, og efter et langt og besværligt forløb føler jeg mig nødsaget til at dele min erfaring.

Det hele begyndte, da jeg i august i år, ønskede at bytte et par Air Jordan 1 High 85 Black White, som jeg havde fået i fødselsdagsgave af min bror. Skoene var købt i april 2024, og jeg ønskede at bytte dem til en Air Jordan 1 High 85 Neutral Grey, som var dyrere end de sko, jeg havde fået. Skoene var fuldstændig ubrugte, stadig i original emballage med alle mærker intakte – præcis som de var købt. Desværre blev jeg afvist i butikken, da der var gået mere end 14 dage siden købet, selvom jeg ikke ønskede pengene retur, men blot en ombytning til en dyrere model.

Efter afvisningen i butikken tog jeg kontakt til kundeservice for at forklare situationen og forhåbentlig finde en løsning. Jeg blev dog hurtigt mødt med en række undskyldninger. Der blev forklaret, at de ikke kunne acceptere ombytningen, da skoene var købt for flere måneder siden, og deres indkøbspris på varer i deres "resell"-marked ændrer sig konstant. Dette selvom jeg tilbød at betale en eventuel prisdifferencen mellem den daværende og den aktuelle indkøbspris den sko jeg ønskede at bytte. Jeg fandt det dybt skuffende, at der ikke blev udvist større fleksibilitet, og jeg opfattede det som dårlig forretningssans og utrolig ringe kundeservice – de ville jo trods alt sælge mig en dyrere vare!

Efter længere tids forhandling frem og tilbage via mail, indvilligede Takeoff endelig i at ombytte skoene, men det var tydeligt, at det skete meget modvilligt. Deres håndtering af sagen var langsommelig og ineffektiv. Flere gange måtte jeg selv rykke for svar, da de gentagne gange undlod at give mig de opdateringer, de havde lovet. Et eksempel på den dårlige kommunikation var, at jeg blev lovet svar fra deres indkøbsteam flere gange, men hver gang blev jeg holdt hen og skulle selv tage kontakt for at få opdateringer.

På trods af den modvillige indvilligelse i at ombytte skoene, fortsatte problemerne. Jeg fik endelig besked om, at skoene var på vej og ville være fremme om 5 dage, men på dette tidspunkt var min tillid til deres kundeservice fuldstændig forsvundet. Hele processen, fra at blive afvist i butikken til den uendelige ventetid på svar og handling, var dybt frustrerende og efterlod mig med en følelse af, at min tid og penge overhovedet ikke blev værdsat.

Denne oplevelse har været utrolig stressende, og jeg kan desværre ikke anbefale Takeoff Copenhagen til nogen. Hvis du forventer en problemfri købsoplevelse og ordentlig kundeservice, er dette ikke stedet at handle. Min sag blev løst, men først efter godt 2 måneders unødvendige forhandlinger og frustrationer – det er simpelthen ikke godt nok.

12. august 2024

KØB ALDRIG SKO HOS DEM!!!

KØB ALDRIG SKO HOS DEM!!!

Jeg har aldrig nogensinde oplevet dårligere service end hos dette firma! Jeg bestilte et par sko for 2,5 måned siden, som jeg har betalt for, men de er aldrig kommet. Til at starte med lovede de, at det kun ville tage 10 dage, men det var bare starten på en lang række løgne og undskyldninger. De har i over 2,5 måned holdt mig for nar og lovet den ene ting efter den anden, uden at noget blev indfriet.

Jeg har et utal af mails fra både Oliver og Carl-Emil, hvor de i hver eneste besked har talt direkte usandheder. Hver gang har de fundet på nye forklaringer og skubbet leveringen længere og længere ud. Jeg har aldrig før oplevet noget lignende. De har konstant trukket tiden ud og nægtet at tage ansvar for den manglende levering.

Dette firma er ikke bare uprofessionelt – de driver ren svindel! De har taget mine penge og leveret ingenting i stedet. Jeg har forsøgt at få en løsning, men de er tydeligvis ligeglade med deres kunder og har gjort absolut intet for at rette op på deres fejl. Det virker, som om de bevidst udnytter deres kunder og prøver at slippe afsted med det uden konsekvenser.

Jeg vil på det kraftigste advare ALLE mod at handle her! Hvis I vil undgå at blive snydt og holdt for nar, som jeg er blevet, så hold jer langt væk fra dette firma. Dette er uden tvivl den værste oplevelse, jeg nogensinde har haft med en virksomhed. Jeg har betalt for sko, der aldrig er dukket op, og de har behandlet mig som en idiot i hele processen.

20. oktober 2024

10 ud af 10

Take Off i København er en fantastisk sneaker butik med et bredt udvalg af sneakers. Personalet er venligt og hjælpsomt, og du finder noget for enhver smag. Perfekt til både hverdag og parties

18. september 2024

Uden tvivl det bedste service

Uden tvivl det bedste service. Hurtig levering, man kan se der er blevet gjort umage ved indpakningen, pakken kom uskadet og skoene var det mest perfekte jeg har set!!
Den her anmeldelse er dit tegn til at bestille derfra og ik overtænke😍

2. september 2024

Ingen slinger i valsen

Så lykkedes det mig endelig at finde mit liebhaver-SWATCH til en pris, jeg kunne betale! Takeoff Copenhagen svarede lynhurtigt på et afklarende spørgsmål, og 24 timer senere kunne jeg gå ned til min lokale kiosk for at hente uret. Jeg handler gerne hos Takeoff igen.

31. juli 2024

God service i butikken, lang leveringstid

Bestilte et par sneaks i slutningen af Juni og har netop afhentet dem fra butikken d 30 Juli.

Blev oplyst om en leveringstid på 10 hverdage.

det kunne være godt hvis man gjorde lidt mere ud af at opdatere kunden ift hvor langt i processen man er, samt hvis der skulle opstå uforudsete komplikationer der øger leveringstiden, evt med et track & trace nummer.

Er alt i alt tilfreds med servicen i butikken samt at de kunne skaffe de sneaks jeg ønskede, samt spændende udvalg på hylderne.

28. juni 2024

Købte et par SB Dunk Low Rayssa Leal

Købte et par SB Dunk Low Rayssa Leal, efter ha gået med skoen 3 gange krakeleret mønsteret foran på skoen og bliver helt plusset så det ligner et par kopi sko, snuden på skoen lavede et pænt ned hak rundt om hele snude.
Henvender mig i butikken i Kbh for at reklamer over skoen, jeg bliver fejet af med at sådan gør stoffet tit på Nike sko, skoen bliver sendt til skomager for at få rettede hakket i snuden, det tager 10 dage ca siger de, efter lidt over 3 uger, fordi jeg ringer og følger op får jeg at vide de ligger i butikken.
Henter skoen og får at vide at hakket skyldes noget har stået på skoen, og skomageren ikke kan udbedre hakket, dette kan ikke passe da alle mine sneakers står i kasser, og der bestemt ikke nogle der har stået på mine tæer, jeg ved godt hvordan man behandler sine dyre sneakers.

Jeg handler IKKE mere med takeoff copenhagen.

28. juli 2024

Sindssygt god oplevelse

Sindssygt god oplevelse, god Service. Medarbejderne har fede sko og Jacob Nicolaj har tilgænkel de fedeste. 100% min ynglings butik👍🏾👍🏾👍🏾

13. juni 2024