Desværre en kedelig oplevelse.
Desværre en kedelig oplevelse.. servicen var langsom, vi fik af vide at det ville tage 5 minutter, hvorefter jeg personligt selv ventede 10 min eller derover. Da vores vafler endelig blev udleveret, var de brandvarme og softice’n smeltede hurtigt .. både os, og vores omgivelser blev helt klistrerede ind (hvilket vi selvfølgeligt selv sørgede for at rydde op igen). Musikken var meget høj, og det var trængt inde i butikken. Udover det var oplevelsen desværre også ret dyr. Noget jeg undrede mig MEGET over, var at personalet hverken benyttede handsker, håndsprit, eller vaskede deres hænder mens de håndterede vores mad. Det var rent ud sagt ulækkert.
Men for at nævne noget positivt, var isen god, og vaflen smagte helt fantastisk da den endelig kølede ned. Måske en smule meget nutella til min smag, men mine søskende nød deres. Personalet virkede en smule forvirret, og selvom at servicen var langsom, var de smilende og virkede meget venlige. Butikken var også generelt flot udsmykket, med velkendte og bløde toner af lyserød, grøn og hvid. Alt i alt en moderat til negativ oplevelse.