Tailor Store Anmeldelser 7.527

TrustScore 5 ud af 5

4,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestilt 11 skjorter i alt, leveringstid overholdt og produkterne ser gode ud.. Har kun brugt en skjorte indtil videre da det blev varmt lige pludselig men jeg er sikker på kvaliteten er i orden. Den j... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg har de sidste 12 år købt alle mine skjorter hos Tailor Store. Det er samme, høje kvalitet hver gang, har aldrig måtte klage. Priserne er ikke højere, måske snarere lidt lavere, end tilsvarende k... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestilte et "made to measure" jakkesæt med vest. Første gang at jeg har brugt sådan en service, men absolut ikke sidste. Er meget tilfreds med sættet, både pasform og kvalitet. Hele købsprocessen... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Suits
Polo shirts
Pants
T-shirts

For those who dare to venture beyond.

What if we could show you a smarter way of shopping? No more off-the-rack, mass-produced items never made for you - just great clothing made to embrace and uplift individuality.

We're reshaping the clothing industry. Are you in?

We’re on a mission to overthrow the fashion industry's status quo. We refuse to bow to the relentless production line of generic, ill-fitting garments. We are the revolutionaries reshaping the clothing industry for good. We believe in a world where personal expression reigns supreme, where every stitch whispers the story of an individual's story.

Join the revolution against generic, ready-made clothing.

Get 20% off your first order with TP20. Valid one time per new customer.

Skrevet af virksomheden

Free remake guarantee

No risk, no worries. Just a spot-on fit.

Our comprehensive, no-fuzz, Free remake guarantee takes the worry out of ordering custom-made clothing.

Kontaktoplysninger

4,8

Fremragende

TrustScore 5 ud af 5

8 t anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Jeg kan ikke længere anbefale at bruge…
Jeg kan ikke længere anbefale at bruge Tailor Store.
Tidligere var det skarpe og leverede perfekte mål, men nu sløser de og sender skjorter i forskellige og forkerte mål.
Man skal spilde en masse timer på at klage, da man skal skal tage billeder i flere omgange.

Det værste er, at de påstår at lave kvalitetstjek inden afsendelse, hvilket ikke er korrekt.
Ved to bestillinger i træk har jeg bestilt 4 skjorter i ens størrelse, og hver gang har jeg fået skjorter i to forskellige størrelser. Første gang fik jeg kun en enkelt erstatningsskjorte for de to skjorter, som var for små.

De to stjerner får de for at svare på henvendelserne, men man skal forvente at bruge et par timer på at håndtere klagen.

2. april 2026

Hej René!
Tack för din feedback – det här är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.
Vår kundservice har varit i kontakt med dig de senaste dagarna för att utreda vad som kan ha hänt med två av dina skjortor. Vår genomgång visar att de lämnade oss med korrekta mått, vilket gör det extra viktigt för oss att förstå vad som kan ha hänt därefter.
Vi ersätter skjortorna med två nya och fortsätter att utreda orsaken för att säkerställa en bättre upplevelse framåt.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Jeg kan ikke længere anbefale at bruge…

Jeg kan ikke længere anbefale at bruge Tailor Store.
Jeg har anvendt dem i 6 år, og tidligere var de skarpe og leverede perfekte mål, men nu sløser de og sender skjorter i forskellige og forkerte mål.

De to stjerner får de for at svare på henvendelserne, men man skal forvente at bruge adskillige timer på at håndtere klagen.

---
Opdatering:
Deres svar på denne anmeldelser bekræfter den oplevelse, som jeg har haft igennem de sidste to klagesager. I en venlig tone oplever jeg en konstant mistænkeliggørelse af kunden, selvom jeg har foto-dokumenteret problemet.

Seneste historie er: Jeg bestilte 4 skjorter i ens størrelser. Da jeg modtog dem, sendte jeg dem direkte tli renseriet sammen med 4 andre skjorter (et renseri jeg har brugt i 5 år uden problemer). Efter renseri prøver jeg skjorterne og to af skjorterne er alt alt for store. Ved opmåling viser de sig at være 4-5 cm for brede hele vejen ned.
Deres påstand er nu, at deres egenkontrol er perfekt, og at fejlen ligger hos mig eller hos renseriet. Og ja, det er typisk at et renseri udvider 25% af skjorterne med de eksakt samme mål, uden at det i øvrigt kan ses på skjorterne.

Det værste er ikke, at Tailor Stores egenkontrol er håbløs, men den mistænkliggørelse man oplever som kunde.
De får som sagt to stjerner for imidlertid at sende to nye skjorter - dog har de ikke en eneste gang erkendt, at fejlen kan ligge hos dem.

2. april 2026

Hej René!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super pasform og hurtig levering.

Jeg bestilte et par skræddersyede bukser, og jeg er virkelig imponeret. Leveringen var overraskende hurtig, og bukserne sidder helt perfekt – præcis som jeg håbede.

Jeg handler helt sikkert der igen!

27. februar 2026

Besvarelse fra Tailor Store

Du är varmt välkommen tillbaka!

Skjorter syet efter mål

Skjorter syet efter mål. Leveret på rimelig tid (ca. 3 uger).

13. februar 2026

Besvarelse fra Tailor Store

Härligt och höra att du är nöjd!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

God kvalitet - svært at finde størrelse

Tailor Store laver nogle varer i super kvalitet. Det kræver dog en indsats at finde frem til en størrelse der passer. Med skræddersyede varer kan der også ske fejl - jeg fik syet to par chinos, som desværre blev syet i en forkert størrelse. Højst sandsynlig en menneskelig fejl hos skrædderen. Efter lidt mail frem og tilbage gik Tailor Store med på at refundere de to chinos mod at jeg sendte dem tilbage. Det synes jeg var en rimelig løsning på fejlen.

Jeg kunne godt finde på at købe nyt skræddersyet tøj hos dem igen.

6. februar 2026

Besvarelse fra Tailor Store

Gott och höra att du är så nöjd med hela din upplevelse hos oss!

Altid god service

Altid god service. Jeg leder stadig lidt efter det helt perfekte fit, med deres hjælp er jeg dog meget tæt på.

20. november 2025

Besvarelse fra Tailor Store

Fint och höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss!

Som altid topkvalitet

Som altid topkvalitet. Jeg har nu købt over 50 skjorter gennem de seneste år - og jeg fortsætter som glad kunde.

13. november 2025

Härligt och höra!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Virkelige en god og dejlige kvalitet.

Jeg bestilte via deres hjemmesides og modtog min skjorte efter ca. 14 dage, der viste sig at der lige skulle ændres et par små ting, så jeg fik tilsendt en ny skjorte som passer 👌 Og jeg mås sige at deres service er virkelige god

5 ⭐️ fra min side skjorte er virkelige en god kvalitet, og generelt synes jeg at det var let at bestille.

27. september 2025

Besvarelse fra Tailor Store

Vad bra att vi kunde hjälpa dig att få till passformen och att du blev så nöjd med resultatet!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pas på= I slipper ikke for deres mails

Jeg har flere gange "unsubscribed", men det hjælper ikke.

Det accepterer deres system ikke, så det er uærligt

Har også markeret som spam, men de kan åbenbart noget her, fordi de bliver ved med at sende for mig ligegyldige mails

Tilføjelse EFTER svar fra Taylor Store:

Jeg får ikke desto mindre mails fra Jer, og I giver mulighed for at "unsubscribe", hvilket jeg har gjort flere gange uden virkning, så min advarsel til andre må vel siges at være højest plausibel.

30. august 2025

Hej,

Det var tråkigt att höra! Vi kan inte hitta något konto knutet till din mail-adress, har du registrerat dig med en annan mail-adress?

Vänligen hör av dig till oss på support@tailorstore.com så kan vi hjälpa dig vidare.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Personligt tilpasset tøj - i størrelser der passer

Tailor Store laver super komfortabelt tøj til rimelige priser og med den kæmpe fordel at der er store muligheder for individuel tilpasning af størrelser mv.

16. juni 2025

Besvarelse fra Tailor Store

Very pleased to hear that you are happy with your garments and the customization options.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

God pasform og nemt at bestille

Nemt at bestille og masser af valgmuligheder. Størrelse er nemt at validere, da man kan sammenligne præcise mål med en skjorte som man har der passer én godt i forvejen og så justere lidt derfra. Ville ønske det var lidt billigere, men sådan er det vel altid. Virker som god kvalitet og når den så passer SÅ godt, er der svært at finde andet end prisen at “brokke” sig over 😜

10. april 2025

Besvarelse fra Tailor Store

Fint och höra att du är nöjd!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Det er let og enkelt …

Det er let og enkelt når man har fået oprettet mål. Jeg har været rigtig glad for alle de skjorter jeg har fået fra Tailore store

6. januar 2025

Gott och höra!

Stærkt koncept

Købte skjorte og korte bukser i første bestilling efter bedste mulige forsøg på selv at sætte mål på alle dele af tøjet. Tøjet blev leveret til tiden i den forventede fornuftige kvalitet. Tracking i det sidste døgns tid fra Sverige til Danmark. Da skjorte og bukser sad lidt for stramt benyttede jeg mig af deres tilpasningsgaranti. Jeg blev vejledt til hvilke billeder af mig selv i tøjet jeg skulle tage, så de kunne hjælpe med at justere på målene. To gange ping pong over to arbejdsdage for at finde det rette fit. Herefter sendte de mig et nyt sæt tøj med de nye mål. Igen leveret til tiden.
Det var en fornøjelse at prøve et sæt tøj der sidder perfekt i modsætning til stangtøj.
Jeg har efterfølgende købt yderligere et sæt i efter næsten samme mål og i andre farver og materialer. Igen leveret som aftalt og i god kvalitet.
Savnet blot at man også kan købe Sweatshirts der.

18. august 2024

Besvarelse fra Tailor Store

Fint och höra att vi kunde hjälpa dig att få till passformen!

Købte 2 skjorter efter mål

Købte 2 skjorter efter mål. Skjorterne passer perfekt og kvaliteten er super. Kan kun anbefales.

16. december 2023

Besvarelse fra Tailor Store

Fint och höra att du är så nöjd med dina skjortor!

Rigtig tilfreds med skjorterne

Skjorterne er rigtig flotte og i god kvalitet.

Har købt skjorter og t-shirts herinde fra i flere år, som fødselsdagsgave til min forlovet, og han er rigtig tilfreds med dem.

Str. guiden er også en god hjælp, når man skal købe til en anden person, og de ikke skal vide hvilke planer man har for deres fødselsdagsgave.

27. oktober 2022

Besvarelse fra Tailor Store

Gott och höra att du är så nöjd med hela din upplevelse hos oss!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sammensatte min drømmeskjorte (som jeg…

Sammensatte min drømmeskjorte (som jeg ikke kan finde i nogen fysisk butik...) på "design din skjorte"
10 dage senere ligger den til afhentning på posthuset.
Fantastisk på alle måder :) Stoffet, snittet, syningen, størrelsen. Alt spiller bare

19. august 2023

Besvarelse fra Tailor Store

Härligt och höra att du tyckte så mycket om skjortan!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.