tagkanonen.dk

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Fra kontrakten blev underskrevet gik…

Fra kontrakten blev underskrevet gik det stærkt. Stillads, mandskabsvogn og sjak mødte op på adressen til aftalt tid. Der blev arbejdet effektivt, og det gamle eternittag blev fjernet og et nyt tag blev lagt på. Da selve taget var færdig tog det lidt tid inden de fik lavet tagrender. Nu er tagrenden sat op, men den har ikke den rette hældning og den er ikke forseglet i samlingerne, hvilket betyder, at vandet drypper ned på jorden i stedet for i afløbet. Container og mandsskabsvogn skulle vi selv bruge en masse tid på at få fjernet, da alle blot smuttede, da taget var lagt på. Vi måtte ringe adskillige gange til dem, der ejede mandskabsvognen for at få dem til at hente den. Vi havde betalt for en totalentreprise, herunder bortskaffelse af affald. I 4 måneder rykkede vi for, at vores gamle eternittagsten skulle blive fjernet fra vores grund. Der stod i alt 4 big bags med knust eternittagsten. Til sidst rettede jeg selv henvendelse til Marius Pedersen som forklarede, at Tagkanonen skylder dem så mange penge, at de har stoppet al afhentning af byggeaffald for firmaet indtil regningerne er betalte. Vi havde allerede betalt Tagkanonen for bortskaffelse af affald, men Zeppe vendte aldrig tilbage på mine henvendelser. Efter 6 måneder fik jeg en sms om, at han ikke kunne hjælpe mig, da han var gået ned med stress og i øvrigt overvejede at lukke firmaet. Nyt tvist på historien er, at vi i forgårs havde vores første skorstensfejerbesøg efter at det nye tag er lagt på, og blot ved at lægge stigen på taget, knækkede han 4 teglsten. I et forsøg på at erstatte de knækkede teglsten, knækkede endnu en teglsten, da han kom til at lægge knæet på teglstenen. Skorstensfejeren oplyste, at han kunne konstatere, at teglene ligger skævt, og at de derfor knækker så nemt. Kigger man på teglene, kan man også se, at en del ikke ligger i overlap (der er riller i siden, så de ligesom låser sammen). En del af teglstene er ligeledes gledet ned, dvs. låsebøjlen enten mangler eller aldrig har været der. I stormvejret i marts 2024 knækkede et af teglene og gled ned i skotrenden. Jeg er møg ærgerlig over, at vi skal have så meget bøvl med et helt nyt tag, og nu er firmaet gået konkurs.

9. juli 2023

VORES VÆRSTE MARERIDT

VORES VÆRSTE MARERIDT
Han sagde at det ville tage kun 10 dage at få sat nyt tag på vores hus.
Det tog 5 lange måneder. Vi fik undervejs 2 gange vandskader. Han ødelagde hele vores ny renoveret hus.
Hun ansatte udlandske håndværkere til at skifte vores asbest holdige gammel tag. De gjorde det så forkert og uansvarlige at naboerne kaldte på Arbejdstilsynet!
Arbejdstilsynet anmeldte sagen til politiet. Håndværkerne løb væk lige så snart de så politi bilen.
Mens noget af det gamle tag var fjernet og noget stadig var tilbage, dækkede han taget med en hullede plastik stof med den resultat at vi fik det første vandskade. Mens vi havde stiledes rundt om huset, nægtede han at komme tilbage og ordne resten af taget og vi kunne heller ikke bo i huset i frygt for asbest forurering !!! Imens Stiledes manden kom to gange ved vores hus og råbte af os og ville have sin penge. Efter lang tid og mange e-mail dukkede han endelig op og dækkede taget med en “ny”plastik stof, som igen var fuld af huller! . Her fik vi igen vandskade, for anden gang. Næsten en hel nat kom der regnvand i huset sammen med asbest rester som udlandske håndværker efterladte oppe! Jeg og min mor stod hele natten og kiggede grædende på vores nye malede loft som væltede regnvand igennem. I starten holdte vi alle gryder og spand vi havde i huset ind under for at regnvand ikke skulle skade parketgulvet. Men vi måtte opgive til sidst. Forsikrings selskabet tryk ville ikke betale for alle skader og vurdering tog næsten 2 måneder. Denne gang fik han opgave til at udskifte loftet. Han sat igen en inkompetente udlandske medarbejder til jobbet. Da taget var endelig færdig fik vi en byggesagkyndige med vores regning til at kontrollere om han havde udført arbejdet korrekt. Han fandt hel masse alvorlige fejl.
For at gøre historien kort, har vi nu et møg dårlig tag som stadig dråber ved voldsomme regn. Da vi kontaktede ham og bad om udbedre taget sagde han uforskammet at han var ligeglade og vi kunne bare klage.
Så et uansvarlig firma burde slet ikke eksistere og jeg forstår bare ikke hvordan politiet og Arbejdstilsynet kunne lade ham gå.
Jeg er så traumatiseret at jeg stadig vågner op midt om natten af mareridt at vores hus er ved oversvømme og loftet er ved falde på hovedet af mig.

7. juli 2023

Polske håndværkere, sjusk og et værre svineri

Mit nye sommerhustag er utæt og min indkørsel står fyldt med asbestaffald her over en måned efter arbejdet blev meldt "færdigt".

Gamle tagskruer lå smidt overalt i gruset i min indkørsel, i mine havekrukker og i min græsplæne. Tomme dåser og polske cigaretpakker smidt på min grund.
I loftrummet ligger der gamle tagskruer og knækkede tagplader.

Jeg har gentagende gange forsøgt at få direktøren i tale for at få foretaget en udbedring af fejl og mangler, men han tager ikke telefonen når jeg ringer, og han er holdt op med at svare på mine beskeder.

Jeg synes du skal finde et mere professionelt firma til udførelse af din tagopgave.

17. august 2023

Tagkanonen kan sit kram …

Der skal lyde en stor ros til Tagkanonen i forbindelse med udskiftning af taget (ca. 170 kvadratmeter eternittag) på mit hus. Jeg accepterede et ’godt tilbud’, og allerede efter få dage dukkede mandskab, materialer og stilladser op. Arbejdet gik i gang, og i løbet af kun tre dage blev opgaven løst til ug med kryds og slange, Udover at være yderst professionelle, var Tagkanonens medarbejdere usædvanlig sympatiske og gode til at fortælle om processen undervejs. Derfor kan jeg med god samvittighed anbefale Tagkanonen til alle andre.

28. april 2023

Nyt tag og isolering af loft - meget tilfreds

Tagkanonen har udført arbejde af super professionel kvalitet, overholdt pris- og tidsaftaler og var yderst behagelige at samarbejde med. Har følt mig i trygge hænder lige fra start til slut.
De varmeste anbefalinger fra en rigtig glad kunde!

7. marts 2023

Tagkanonen var meget hurtig til at få…

Tagkanonen var meget hurtig til at få udskiftet taget. Det tog kun 3.5 dage, (110m2), inklusiv nogle enkelte rettelser/mangler der nok var opstået pga. det gik så hurtigt. Tagkanonen er også rigtig gode at arbejde sammen med, hvis man godt vil lave noget selv - eks. isolering af loft.

12. februar 2023

Nyt tag og isolering af loft - glad kunde

Vi har fået lagt nyt tag, isoleret loftet med papiruld, fået nye tagrender og nyt træværk i gavl, vindskeder mv.
Alle aftaler overholdt af meget kompetent team med stor faglig stolthed. Rigtig god kommunikation undervejs og klar forventningsafstemning. Forløbet har været trygt og tillidsfuldt. Vi kommer igen. Kan varmt anbefales.

2. november 2022

Mere end tilfreds!

Der står så fint og der er andet jeg vil dele, omkring tagkanonen udover de 5 stjerner vi har givet....
Ja da, for aldrig har vi oplevet fagfolk af så fin en kaliber, som vi oplevet ved tagkanonen. Ikke nok med vi har fået et nyt tag, med lynets hast, af en flok fagfolk der i den grad både havde tid til dumme spørgsmål men som også havde tid til at hjalp os, da vi stod med problem, vi ikke selv kunne slæbe.

De har efterladt en byggeplads, hvor selv den mindste lille ting blev samlet op og smidt ud, et rigtig flot tag, super tilfredse kunder og så var der bestem heller ikke noget i vejen med deres pris.

Vi ved godt hvor vi finder en god tømmer med gode ansatte omkring sig, til vores næste projekter.

3. oktober 2022
tagkanonen.dk-logo

Besvarelse fra tagkanonen.dk

Hej Sanne
Tak for den fine anmeldelse.
Vi vil meget gerne løse flere opgaver for jer i fremtiden.

Har stadig en mindre opgave hos jer med den skydedør, så vi ses snart.

Venligste hilsner fra
Zeppe