Fra kontrakten blev underskrevet gik…
Fra kontrakten blev underskrevet gik det stærkt. Stillads, mandskabsvogn og sjak mødte op på adressen til aftalt tid. Der blev arbejdet effektivt, og det gamle eternittag blev fjernet og et nyt tag blev lagt på. Da selve taget var færdig tog det lidt tid inden de fik lavet tagrender. Nu er tagrenden sat op, men den har ikke den rette hældning og den er ikke forseglet i samlingerne, hvilket betyder, at vandet drypper ned på jorden i stedet for i afløbet. Container og mandsskabsvogn skulle vi selv bruge en masse tid på at få fjernet, da alle blot smuttede, da taget var lagt på. Vi måtte ringe adskillige gange til dem, der ejede mandskabsvognen for at få dem til at hente den. Vi havde betalt for en totalentreprise, herunder bortskaffelse af affald. I 4 måneder rykkede vi for, at vores gamle eternittagsten skulle blive fjernet fra vores grund. Der stod i alt 4 big bags med knust eternittagsten. Til sidst rettede jeg selv henvendelse til Marius Pedersen som forklarede, at Tagkanonen skylder dem så mange penge, at de har stoppet al afhentning af byggeaffald for firmaet indtil regningerne er betalte. Vi havde allerede betalt Tagkanonen for bortskaffelse af affald, men Zeppe vendte aldrig tilbage på mine henvendelser. Efter 6 måneder fik jeg en sms om, at han ikke kunne hjælpe mig, da han var gået ned med stress og i øvrigt overvejede at lukke firmaet. Nyt tvist på historien er, at vi i forgårs havde vores første skorstensfejerbesøg efter at det nye tag er lagt på, og blot ved at lægge stigen på taget, knækkede han 4 teglsten. I et forsøg på at erstatte de knækkede teglsten, knækkede endnu en teglsten, da han kom til at lægge knæet på teglstenen. Skorstensfejeren oplyste, at han kunne konstatere, at teglene ligger skævt, og at de derfor knækker så nemt. Kigger man på teglene, kan man også se, at en del ikke ligger i overlap (der er riller i siden, så de ligesom låser sammen). En del af teglstene er ligeledes gledet ned, dvs. låsebøjlen enten mangler eller aldrig har været der. I stormvejret i marts 2024 knækkede et af teglene og gled ned i skotrenden. Jeg er møg ærgerlig over, at vi skal have så meget bøvl med et helt nyt tag, og nu er firmaet gået konkurs.