Enkelt att beställa,snabb leverans.En otroligt bra kvalitet på tagsen och med tydligt tryck på namn och nummer och de var långt bättre än vad jag trodde de skulle vara.Jag blev helnöjd,ett riktigt bra... Se mere

Fina hundbrickor. En vän till mig hittade dem online och rekommenderade dem till mig, så jag köpte två för säkerhets skull. Igår kom de och jag satte den gröna på min hund. Verkar vara bra kvalitet... Se mere

Hade förväntat mig att de skulle vart hållbarare, upplever delen som sitter fast på nyckelringen är klen och väntar mig att de ska gå av närsom, inget att ha på hundar som busar med andra hundar. Tyck... Se mere

Köpt flera namnbrickor till våra katter. Första leveransen var bristfällig. Fick precis en ny sändning, och nu ser kvaliteten perfekt ut. Bra material och mycket tydliga! Snyggt agerat o mkt bra ser... Se mere

1. E-handelsservice

Namntaggar i 100% silikon. Våra namntaggar är hållbara, vattentäta, lätta att rengöra och färgbeständiga, vilket innebär att du och din bästa vän kan vara säkra på att denna tagg kommer att hålla genom alla utflykter. Dessutom är den tack vare sitt material helt ljudlös, med andra ord inget plingande.

4,4

Svarer typisk inden for 24 timer

Jag fick fel nummer på baksidan av…

Jag fick fel nummer på baksidan av taggen, har mailat men ej fått svar och det har gått 3 dagar så jag är inte särskilt nöjd

23. januar 2026
Taggy.se-logo

Besvarelse fra Taggy.se

Hej Linda, det var tokigt och vi ber så hemskt mycket om ursäkt! 🥺 Vi ska såklart lösa så det blir rätt!

Önskar en trevlig helg!