Goed advies gekregen van Daphne en de bestelde producten zijn snel verstuurd! Jullie zien ons zeker terug!

Table Things heeft vandaag een geweldig Cutipol Goa bestek bezorgd. Zo prachtig! Ontzettend fijn geholpen, persoonlijk bericht bij het bestekset en de set is zelfs persoonlijk thuis bezorgd. Twijfel n... Se mere

Perfectie van begin tot einde! Prima communicatie, snelle en nette verzending. Het product was ongelofelijk goed ingepakt, stevig, netjes en oh zo mooi! Ik heb nog nooit zo’n service ervaren, denk i... Se mere

1. Butik med udstyr til hjemmet
  2. Bestikbutik
  3. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  4. Gavebutik
  5. Glasvarebutik
  6. Keramikbutik

Specialist in premium tableware. Table Things biedt exclusieve producten waarmee je iedereen aan je eettafel verrast. Van premium bestek tot prachtig tafellinnen, wij zorgen ervoor dat shoppen een feestje wordt!

4,9

Goede service, prachtige artikelen

Goede service, bezorging zoals beloofd en een prachtig servies

29. december 2022

Besvarelse fra Table Things

Ahh, dank je wel voor je mooie eerlijke review! ...je hebt inderdaad echt een heel mooi servies uitgekozen.. #jaloers ;-)
Heel veel plezier ervan!

Supergoede service

Supergoede service! Snelle levering in mooie kadoverpakking. Altijd leuk met een persoonlijk briefje erbij!

25. december 2022

Besvarelse fra Table Things

Hi Michaela, dank je wel voor je mooie review & tot weer een volgende keer ;-) Groet, Daphne

21. december 2022

Besvarelse fra Table Things

Dank u wel Stephanie! Heel veel plezier van het mooie bestek!

Superservice

Omdat het bestelde echt niet normaal snel werd opgestuurd. Door een fout van PostNL werd hetbretour gestuurd. Er werd gelijk contact met mij opgenomen om te checken wat er aan de hand was. Direct is het weer opgestuurd en had ik het heel snel! Echt superservice! DANK!

15. december 2022

Besvarelse fra Table Things

Jaa, die gekke PostNL had het gewoon teruggestuurd!
Fijn dat we het zo snel konden oplossen.
Heel veel plezier van de kopjes!
Warme groet, Table Things

Kwaliteitsvolle service en schitterend in communicatie

Alles uit de kast gehaald om mijn borden tijdig voor Kerst bij mij te leveren. Bovendien in geschenkverpakking! En een uitstekende communicatie hierrond. Mijn oprechte dank!

21. december 2022

Besvarelse fra Table Things

Hi Ilse, jij ontzettend bedankt voor je geduld & deze mooie eerlijke review.
Hopelijk tot een volgende keer!
Warme groet, Daphne - Table Things

Bezorging

Goede snelle bezorging

23. december 2022

Besvarelse fra Table Things

Bedankt voor je eerlijke review! Hopelijk tot een volgende keer.
Groet, Daphne - Table Things

Persoonlijke goede service en snelle levering

Bestek set besteld en later nog los een aantal items telefonisch besteld. Snelle levering, persoonlijk contact, prachtig ingepakt met aandacht met een persoonlijk bericht erbij. Ook telefonische hulp zeer klantvriendelijk. Adequate instructies en bereid de bestelling voor mij over te nemen i.p.v. door te verwijzen naar de site... Ik beveel Table Things ten zeerste aan: service en producten zijn top.

19. december 2022

Besvarelse fra Table Things

Ahh Tanja, wat een mooie review!
En we doen heel graag ons best voor jullie, dus superfijn om te horen dat het gewaardeerd wordt.
Heel veel plezier van het mooie bestek.
Groet, Daphne - Table Things

Zeer tevreden

Hartelijk dank.
De lepels waren heel mooi verpakt voor kerst.
Er zat ook nog een mooie kaart met een mooie boodschap bij.
Dat kan ik toch steeds appreciëren.
Alles was dus top in de lijn van de top kwaliteitsproducten die aangeboden worden.

19. december 2022

Besvarelse fra Table Things

Beste Piet, dank u wel voor uw mooie eerlijke review.
Super fijn om te horen dat het nog gewaardeerd wordt!
Heel veel plezier van het bestek.
Groet, Table Things

Ontzorgen tevreden

Mijn bestelling werd snel verstuurd, er werd goed over gecommuniceerd via de mail en ik vond het contact ook heel persoonlijk. Er zat beide keren een persoonlijk kaartje in en alle onderdelen waren mooi ingepakt, echt een cadeautje om te krijgen! Daarnaast ook nog een gave goodiebag ontvangen, super!

23. november 2022

Besvarelse fra Table Things

Hartelijk bedankt voor deze mooie review! We worden altijd zo blij van tevreden klanten, daar doen we het heel graag voor!
Geniet van de aankoop!

Top service

Een van de twee wijnglazen was kapot aangekomen, direct een nieuwe opgestuurd gekregen! Top service

1. december 2022

Besvarelse fra Table Things

Jaaaa, zo jammer he? ...maar we lossen het altijd direct op! Heel veel plezier van de prachtige glazen!

Kadootje

De bestelling van de borden en schaaltjes waren als een kadootje ingepakt. Zo ervaar je het uitpakken van je bestelling als een feestje om je nieuwe servies uit te pakken.
Er was bij 1 bord een stukje af. Ik kreeg na melding via de mail hierover, meteen een reactie en dezelfde dag werd een nieuw bord toegestuurd.

9. december 2022

Besvarelse fra Table Things

Hi Sandra, ja dat was jammer he?
Uiteraard lossen we een kapotte verzending direct op, zodat je er snel weer van kan genieten!
Heel veel plezier van het prachtige servies!

Geleverd zoals beloofd

Mooi ingepakt, net cadeautjes en persoonlijk berichtje er bij.

30. november 2022

Besvarelse fra Table Things

Dank je wel voor je mooie eerlijke review!