Kan kun anbefale tablesetting. Yderst professionelle, god kundekontakt, og fair pris. Vi var meget tilfredse med tablesetting til vores bryllup og har planer om at leje fra dem igen til vores kom... Se mere
Udlejning af smukt service til bryllup, konfirmation, barnedåb, events og fest.
Lollandsgade 28 st mf, 8000, Aarhus , Danmark
- 20673137
- camilla@tablesetting.dk
- tablesetting.dk
Imødekommende oplevelse
Jeg brugte Tablesetting til et bryllup, hvor jeg var bryllupsplanlægger. Der var fin kommunikation gennem det hele, og forståelse for at jeg selv var lidt forsinket til at tage imod leveringen - også selvom de skulle videre til en anden levering efterfølgende. Jeg følte mig imødekommet gennem det hele. Dejlig service! Jeg vil helt bestemt bruge Tablesetting igen til andre bryllupper.
Leje af stole til bryllup
Vi lejede stole til vores vielse fra Tablesetting og alt var bare helt i top! De var med til at danne rammen om vores fantastiske vielse :-D
Fantastisk oplevelse med Tablesetting, varmeste anbefaling!
Vi lejede service, borde og stole til en havefest gennem Tablesetting, og hele oplevelsen har været en fornøjelse fra start til slut. Udvalget er smukt og alsidigt, og processen med at koordinere leje, levering og afhentning var både enkel og professionel.
Alt ankom i perfekt stand og til tiden, og det var tydeligt, at der er tænkt over detaljerne og lagt kærlighed i både sortiment og service. Det gjorde en stor forskel for festen og for oplevelsen som helhed.
Vi anbefaler Tablesetting varmt til alle, der ønsker at løfte deres arrangement med stil og kvalitet.
Super tilfredse og kan kraftigt anbefales :-)
Super tilfredse med leje af stole og service hos tablesetting :-) Vi hentede selv tingene og det gik super godt! Vi lejede 37x middagstallerkner, bestik, vandglas og træstole med hynder til vores datters sweet 16. Derudover lejede vi også 20 lysestager og 8 led-lamper. Alle tingene var flotte og var med til at skabe lige præcis den stil vores datter ønskede sig - vi vender helt sikkert tilbage igen :-)
4 stjerner og ikke 5, da to led-lamper ikke virkede og jeg ikke fik penge refunderet selv om jeg påpegede det, ellers var alt andet tip top
Super god service
Super god service - vi lejede Anna Von Lipa vandglas og træstole gennem tablesetting til vores bryllup. Alt kommunikation og vejledning var professionelt og hurtigt. Det fungerede godt med afhentning og aflevering. Og så var det bare virkelig bare FLOT - alle pengene værd!

Besvarelse fra Tablesetting
Utrolig effektiv service hos…
Utrolig effektiv service hos tablesetting.

Besvarelse fra Tablesetting
Jeg kan til hver en tid anbefale…
Jeg kan til hver en tid anbefale Tablesetting. Mefga god service, smukke borde, stole og service. Det er anden gang vi bruger dem og begge gange har det været en kæmpe succes. Stor fronøjelse at dække et så fint bord super enkelt.

Besvarelse fra Tablesetting
En helt igennem fantastisk oplevelse.
En helt igennem fantastisk oplevelse.
Vi har netop holdt konfirmation for vores datter og i den forbindelse lejet borde, stole og service hos tablesetting. Alt var smukt og velholdt, vi sad rigtig godt på stolene og det hele blev rost af vores gæster. Alt gik glat fra bestilling til aflevering igen og vi fik fin rådgivning om produkterne. De var søde til at hjælpe med at bære ind og samle borde. Alt i alt meget, meget tilfreds. De bliver vores valg igen næste gang vi skal holde fest

Besvarelse fra Tablesetting
Super god service i Århus…
Camilla i Århus var god til at snakke med vores stille datter, om hendes ønsker i forbindelse med konfirmation. Alt blev leveret som aftalt, flot og rent. :) Vores datter havde valgt stellet Flora og sølvplet bestikket. Tallerknerne var blandede fra forskellige stel, med samme blomstertema. Oldemor (98 år gammel) fik en tallerken fra et stel. som hendes mor havde samlet på. Vi blev noget overrasket over, alle de historier stellet og bestikket åbnede op for.
Service, borde og stole var særdeles smukke og levede helt op til forventningerne. Derforuden god service, hurtige svar på spørgsmål og super mht. levering og afhentning. VI bestiller bestemt der igen en anden gang.
Uforstående og uhøfligt personale
Vi vil på ingen måde anbefale tablesetting. Vi skulle i weekenden afholde bryllup og lejede igennem tablesetting vaser og kander.
Vi misforstod hvornår på dagen afhentningen skulle finde sted og modtog en uprofessionel omgang voksen skældud, til trods for at vi gerne ville finde en løsning. Ydermere fik vi forklaret at det altså var pga travlhed og stress at vi blev talt til som børn. En rigtig ærgerlig oplevelse efter et ellers vellykket bryllup. Hold jer væk!

Besvarelse fra Tablesetting
Smuk vintage leverance til vores…
Smuk vintage leverance til vores have-bryllup!
Vi har just benyttet tablesetting.dk iht levering af tallerkener, bestik, vandglas, vinglas, down-light lamper. Meget professionelle og velvillige ift samarbejde, og timelig og akkurat levering - det eneste minus var at det ikke var alle lamperne som virkede helt efter planen, men SMUKT så det ud, og alt i alt, et firma jeg altid ville anbefale til andre, specielt ift positivitet ifb ændring af levering flere gange! TAK for det, tablesetting/Cecilie! :-)
Prikken over i’et
Vi har lige afholdt bryllup, hvor vi havde lejet glas hos Tablesetting, og vi havde aldrig fået vores borde til at være så smukke uden. Selv min mor, der i starten ikke mente, at det var det værd, fik sagt “de her glas er prikken over i’et”.
Tusinde tak - og så sødt personale.
Super flot service!
Super flot service, glas og bestik.
Nemt at transportere.
Lidt bøvl med at der manglede en kniv og vi havde fået et ukurant glas med, som de ikke ville tage retur.
Bestilte forskellige farvede vandglas, og det var også blandet, men mange af de samme farver (blå/lilla) manglede lidt gul / rødlig.
Alt i alt en god oplevelse!
Super service og super flotte glas
Super service og super flotte glas; kommunikationen forløb problemfrit, ligesom alle aftaler om aflevering og afhentning blev overholdt - og Cecilie gav sig endda tid til at hjælpe med glas ved afhentning. Kan kun give Tablesetting mine/vores bedste anbefalinger.
Fantastisk - både sortiment og service
Hold nu op hvor er jeg glad for jeg denne gang valgte Tablesetting.dk. Super service og Cecilie som jeg både talte og skrev med var ekstremt behjælpelig med at sammensætte det hele så vi fik dækket det smukkeste bord. Alle vores gæster bemærkede hvor smukt bordet var dækket - der er bare noget lækkert over at servere middag i så smukt et stel.
Vi leje både tallerkner, bestik, glas, skåle, kaffekopper/kander og de smukkeste servietter.
Jeg er ikke i tvivl om at jeg kommer tilbage næste gang vi skal leje service.
Et smukt dækket bord betyder så meget og Tablesetting.dk har det hele :-)
FINT, men...
Der er som sådan ikke noget galt med produktet, og servicen er flotte og rene. Men når man bestiller assorteret glas, så forventede jeg flere forskellige designs end to. Desuden var kommunikationen med personalet ikke prangende. De fremstod en smule uhjælpsomme og til tider uforstående, som om at ens behov ikke blev hørt. Flere gange fik jeg bare beskeden: "Vi har altså rigtig travlt"... Sidst har vi modtaget fakturaerne flere gange efter betalingen, hvilket har medført lidt forvirring på begge sider.

Besvarelse fra Tablesetting
Super flotte glas og god service
Super flotte glas og god service. Kan virkelig anbefales
Duper flot service
Duper flot service, god kundeservice, fleksibilitet og kommunikation helt i top.

Besvarelse fra Tablesetting
Ingen roser er for fine eller ord for store
Ingen roser er for fine eller ord for store om søde Cecilie fra Tablesetting. Tak for magi til vores søns konfirmation, jeres sortiment er det smukkeste og servicen er virkelig helt usædvanlig. Jeg lejede glas, bestik, lysestager med mere, med meget kort varsel. Messinglysestager endda med specifikke ønsker til. Ikke desto mindre blev alle ønsker imødekommet på blot få dage. Tusinde tak ❤️ Tablesetting får mine aller varmeste anbefalinger.
Bedste hilsner Line