Mistrivsel og mobning.
Jeg skriver anonymt, da jeg er bange for repressalier.
Jeg har to drenge, der går på Tåsingeskolen, Vi valgte at flytte dem til Tåsingeskolen i håb om et tryggere og mere professionelt skolemiljø efter tidligere dårlige oplevelser med mobning. Desværre har virkeligheden vist sig at være præget af de samme, og i nogle tilfælde værre problemer.
Begge mine børn har været udsat for gentagne krænkelser fra flere lærer, herunder nedværdigende kommentarer om deres udseende, såsom at de skulle klippes, at de er “tykke” og “grimme”. Den type udtalelser fra en voksen i en magtposition er dybt uacceptabel og har haft alvorlige konsekvenser for deres selvværd og trivsel.
Derudover er der et alvorligt problem med vold mellem elever. Flere børn (herunder mine egne) er gentagne gange kommet hjem med sår, blå mærker og skader som følge af fysisk vold. Vi taler om børn i indskolingen og mellemtrinnet, hvilket gør situationen endnu mere bekymrende. Mine drenge er i dag bange for at tage i skole, fordi de ikke føler sig trygge.
Som forældre har vi gentagne gange forsøgt at få hjælp og skabe forbedringer gennem dialog med skole og ledelse, men vi har oplevet manglende ansvar, handling og forståelse for problemets alvor.
En skole skal være et sted, hvor børn føler sig trygge, respekterede og beskyttede. Det er desværre ikke den oplevelse, vi har haft med Tåsingeskolen. På den baggrund kan jeg ikke anbefale denne skole til andre familier.