Ta Hjulcenter Anmeldelser 7

3,6

3,6

Middel

Hurtig handel og levering - reklamation er en by i Rusland

Købte 4 helt nye alufælge med vinterdæk til Skoda Enyaq. Handlen gik fint og dæk blev leveret hurtigt. Efter at have monteret hjulene, oplevede jeg unormal dækstøj, nærmest som om et eller flere dækkene ikke var helt afbalanceret eller helt runde.
Jeg henvendte mig med problemet, men viljen til at hjælpe var ringe i starten. Ved telefonsamtaler gik forbindelsen hele tiden (tror der blev lagt på) og jeg måtte ringe op flere gange. Herefter foregik samtalen på mail, hvor responsen var sløv og ikke særlig løsningsorienteret. Så overordnet set en dårlig oplevelse og ikke særlig god service.

8. oktober 2025

Sælger dæk som er fuldstændig mørnet og…

Sælger dæk som er fuldstændig mørnet og for gamle.
Købte 4 fine fælger med 4 dæk på der er 9 år gamle.
Klager og får ingen forståelse eller kompensation.
Det skal retfærdighedsmæssigt siges at han tilbyder at jeg kan komme med dækkene og få mit fulde beløb retur, men det var ikke en hensigtsmæssig løsning for mig..

4. juli 2025

Hurtig og effektiv ekspedition og…

Hurtig og effektiv ekspedition og forsendelse. Hjul i super stand. Oplyste dog fejlagtigt at eksisterende hjulbolte passede på de nye hjul. Da det ikke var tilfældet betalte de for nye bolte uden brok. Derfor kan det kun blive til 4 stjerner ellers havde det være en sikker 5'er.

27. november 2024

Super service og til at handle med

Super service og til at handle med, fik de fedeste hjul til en VW og de var fuldstændig som beskrevet og blev leveret dagen efter med Fragtmanden, og selvfølgelig pakket forsvarligt ind på en lille palle :-)

13. august 2024

Tager ansver for fejl

Denne mand er total uhæderlig og ikke til at stole på.
Løber fra indgåede aftaler.
Sælger dæk med falsk vare betegnelse - beskriver alderen på det nyeste og ligger det øverst så du tror det er det du køber, selv om dækkene er over sidste salgsdato. Hold jer fra denne forretning

Nyt : efter yderlige samtaler har forhandleren erkendt sin fejl og vi har indgået en super fin aftale

9. december 2023

Er dette din virksomhed?