1. Indretningsarkitekt

TA-DAA ER INDRETNING, INSPIRATION OG DRØMME! Indretning af erhverv og privat bolig

4,4

Cristina er altid meget lydhør og…

Cristina er altid meget lydhør og hjælpsom – fra de helt små detaljer til de store linjer. Hun formår at skabe en proces, hvor man føler sig tryg og forstået. Hendes faglige ekspertise og sans for æstetik gør, at man kan stole på, at resultatet bliver både funktionelt og smukt. Det er meget tydeligt hun brænder for at skabe løsninger, der passer til alle i ens familie, hun tager sig tid til at sikre, at alle ønsker bliver hørt.
Jeg kan varmt anbefale TA-DAA til dem der ønsker professionel sparring og et resultat, man kan glæde sig over i mange år.

12. maj 2025

Et hjem vi aldrig selv kunne have skabt skabt

TA-DAA har skabt et hjem, der både overrasker og inspirerer! Vores køkken under glastaget er blevet familiens samlingspunkt, og de små unikke detaljer giver glæde hver dag. Hun har formået at kombinere funktionalitet med personlighed og skabt et hjem, der føles helt vores eget – men langt smukkere, end vi selv kunne have forestillet os.

3. februar 2025

Super tilfreds…

Jeg har brugt Ta-daa af flere omgange gennem de sidste år og er simpelthen så tilfreds med samarbejdet.

En super god service og god guide og uden at blive sluppet på halvvejen i projekterne.

11. september 2025

Minus 5 stjerner

Umuligt at oprette bruger, bliver afvist i telefonen fordi jeg har forsøgt for mange gange - så ja det lyder meget godt men i praksis er det vidst bare et reklamestunt😂

7. september 2021

Cristina Vising TA-DAA indretning:

Cristina Vising TA-DAA indretning:

Cristina Vising er en unik kreativ person som er sammensat med struktur og et overblik ud over det sædvanlige.
Det er helt specielt at kunne aflæse kunden og beholder kundens identitet. Samtidig med komme med nyt.

Indretning til privat boligen eller erhverv tager hun altid udgangspunkt i hvem du er og hvad du har, som skal indgå. Det sætter dit helt eget personligt præg hele vejen igennem, men på en ny måde.
Samtidig med at hun står stærkt på budgetter og ser muligheder i ting man allerede har, og hvordan de kan få nyt liv, og gerne sammen med nyt i det prisniveau som der arbejdes ud fra.

Cristina kombinerer billige møbler og dyrt kunst, så du kan være med på flere niveauer.. Så selv et Ikea møbel kan se eksklusivt ud, når det bruges rigtigt.

Cristina er 3ien: kreative, personlig og får økonomi til at hænge sammen, og det er UNIKT. Og så er hun ”First-mover” blandet med det kommercielle det giver dig et samarbejde, som gør at du føler hun ser lige igennem dig, og du får lov til at skinne igennem hele processen.

Jeg kan varmt anbefale Cristina Vising/TA-DAA til indretning i privaten eller til erhvervsformål.

16. juli 2021

Cristina Vising fra TA-DAA…

Jeg kender Cristina Vising fra TA-DAA som et super dedikeret og kreativt menneske. Jeg har både arbejdet sammen med Cristina og brugt hendes ekspertise til indretning i privatboligen! Hun har fingeren på pulsen og på aftrækkeren, der bliver ikke spildt tid på unødvendige ting. Hun er hurtig, stilsikker og guider dig trygt i gennem processen og i mål med dine ønsker og drømme. Hun knuser planløsninger som andre løser sudoku'er og hun må have flere hundreder på samvittigheden:-) Jeg kan varmt anbefale Cristina/TA-DAA.”

24. februar 2021

Ta-daa med ejeren Cristina er en…

Ta-daa med ejeren Cristina er en person, som hjælper dig frem til det/de mål du har med din indretning. Hun er meget samarbejdsvillig og lyttende, hvilket især er vigtigt, når hun indretter private hjem.
Kun positive kommentarer herfra :-)

18. februar 2021

Super tilfreds med indretningshjælp

Cristina som ejer Ta-daa indretning er utrolig dygtig. For det første fordi hun lytter til dine ønsker og ikke bare kommer med en hel masse dyre forslag. Hun tager udgangspunkt i hvad du kan lide. Dernæst er hun et meget sympatisk menneske. Jeg har fået indrettet den fineste klinik med hjælp fra Ta-daa og er super super tilfreds.

18. februar 2021