Na het zelf aansluiten van mijn zonnepanelen op de bestaande, is het toevoegen van panelen op mijn app gratis als service uitgevoerd, er werd direct gehandeld op mijn verzoek. Goede en adequate oplo... Se mere

Eind december 2024 begonnen bij ons de problemen. De omvormer lag er regelmatig uit en startte dan na een paar uur vanzelf weer. Vooral na regen. Na bijna 4 maanden puzzelen kwam Jorn erachter dat è... Se mere

In oktober 2024 contact gezocht met sunnergy (ze zijn van naam veranderd tegenwoordig heten ze Synso). Contact gezocht omdat 1 pv paneel niet zijn ding deed. 28-10-2024 zijn ze ter plaatste geweest... Se mere

1. Solenergiselskab

Bij Synso zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige zonnepanelen waarmee we samen een positieve impact kunnen hebben op het milieu én jouw portemonnee. Met onze innovatieve oplossingen en deskundige installatieteams zorgen we ervoor dat je probleemloos kunt overstappen op groene energie!

4,8

Synso heeft bij ons snel en vakkundig…

Synso heeft bij ons snel en vakkundig zonnepanelen geplaatst. Ook zijn de vragen die we hadden omtrent zonnepanelen vakkundig beantwoord. Reageren snel als je ze nodig hebt en denken goed met je mee, Topervaring.

12. november 2024

Bedankt voor de positieve feedback! Groet Team Synso

Voor ruim 2 jaar terug zijn naar volle…

Voor ruim 2 jaar terug zijn naar volle tevredenheid onze zonnepanelen geplaats. Alles heeft altijd perfect gewerkt. Gisteren werd door enexis de stroomvoorziening onderbroken i.v.m.werkzaamheden. na 4 uur onderbreking werkte alles weer behalve de panelen. Ik heb een dag later ten einde raad sensor gebeld en werd geholpen door Jorn van den Heuvel. Na wat telefonische aanwijzingen werkte de omvormer weer maar gaf nog geen data door. John constateerde dat ook en is even later ter plekke gekomen. Alles werkt nu weer perfect.

26. november 2024

Besvarelse fra Synso

Bedankt voor de positieve review, u kunt ten alle tijden op onze service rekenenen! Groet Team Synso

Vage storingen

Begin 2022 heb ik zonnepanelen laten plaatsen door de firma Sunnergy. Dit is later Synso geworden. Al een tijdje waren er vage klachten over de opbrengst. Ik kreeg een berichtje van de medewerker dat hij langs wilde komen om het er over te hebben. Hij kwam langs met een nieuwe omvormer en heeft deze gelijk geplaatst. Het probleem lijkt opgelost. Super service dus! Fijn om te zien dat dit bedrijf achter zijn producten staat!

22. november 2024

Bedankt voor de positieve review! Groet Team Synso

Synso

Vorig jaar december hebben we een goed adviesgesprek gehad met synso over het plaatsen van zonnepanelen.
Na het gesprek hebben wij besloten om zonnepanelen te laten plaatsen.
Nu gaan we de zonnepanelen uitbreiden en ook een accupakket laten plaatsen door synso.
Synso is altijd goed bereikbaar en komen hun afspraken na.

5. november 2024

Besvarelse fra Synso

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat jullie tevreden zijn met onze service en advies, zowel bij de eerste installatie als nu bij de uitbreiding met een accupakket. We blijven graag voor jullie klaarstaan en waarderen jullie vertrouwen in Synso!

Netjes opgelost

Contact gezocht omdat 1 pv paneel niet zijn ding deed.
28-10-2024 zijn ze ter plaatste geweest wat reparaties verricht enkele updates gedaan en het geheel werkend achter gelaten.
Mede door het snelle reageren en het correct uitvoeren van het probleem pas ik mijn mening aan.

28. oktober 2024

Besvarelse fra Synso

Bedankt voor je feedback! Fijn dat we je snel konden helpen en het probleem naar tevredenheid hebben opgelost.

Een betrouwbaar en serieus bedrijf

Tijdens aankoop 2 jaar geleden een goed advies gekregen en kon er snel geleverd worden. Na 2 jaar een probleem gemeld waar Jorn direct mee aan de slag is gegaan. Ze willen kwaliteit leveren en tevreden klanten hebben en dat is te merken.

28. oktober 2024

Besvarelse fra Synso

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service en inzet voor kwaliteit waardeert. We blijven graag klaarstaan om je te helpen, ook na de installatie.

Aanrader op het gebied van…

Aanrader op het gebied van zonnepanelen, batterijen en laadpalen.

29. oktober 2024

Besvarelse fra Synso

Bedankt voor je aanbeveling! We zijn blij dat je tevreden bent met onze diensten op het gebied van zonnepanelen, batterijen en laadpalen.

Synso biedt een uitstekende service…

Synso biedt een uitstekende service voor zonnepaneelinstallaties, van advies tot volledige afronding. Hun team werkt professioneel en zorgt voor duidelijke uitleg en een zorgvuldige installatie. Synso staat bekend om zijn betrouwbare en klantgerichte aanpak, waardoor het een aanrader is voor iedereen die op zoek is naar duurzame energie-oplossingen.

18. september 2024

Besvarelse fra Synso

Bedankt voor je positieve feedback! Het doet ons goed te horen dat onze professionele aanpak en klantgerichte service worden gewaardeerd.

Prettig bedrijf

Prettig bedrijf. Contact verloopt uitstekend en zodra zich een probleem voortdoet binnen de app van Growatt wordt dit direct hersteld! Wat ons betreft raden we Synso bij iedereen aan. Bedankt Jorn!

16. oktober 2024

Besvarelse fra Synso

Bedankt voor je positieve review! Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service.