Uærlig markedsføring
Min kone har i dag 25.06.2025 været til syn med vores Toyota Aygo. På synshallens hjemmeside fremgår det, at et periodesyn koster 550 kr.
Da min kone skulle betale, efter et syn der tog under 5 minutter, var prisen pludselig 700 kr.
Synsmanden forklarede at det var pga. af "noget indberetning" at der kom et gebyr på, på 150 kr.
Det gebyr har vi aldrig hørt om før, og det fremgår heller ikke af synshallens prisliste. Alle andre steder koster et periodesyn 450-550 kr., men vi valgte denne synshal, fordi den var tæt på vores bopæl.
Det ikke de 150 kr. som sådan - det er princippet!
Vi finder nok lige en anden synshal næste gang......
En Marsbar i handskerummet
Min datter har købt en bil der er synet ved SynshallenSB Århus og hvordan det har kunnet lade sig gøre er mig en gåde. Bilen er så fejlbehæftet at den er livsfarlig at køre i. Man gør sig åbentbart ikke den ulejlighed at køre en tur i bilen for at tjekke bilens køreegenskaber.
Men vennetjenester og rygklapperi kommer nok forud for samvittighed og ansvar på havnen i Århus.
Ansatte i synshaller burde måske være deres ansvar lidt mere bevidst, det
er trods alt menneskeliv det handler om i den sidste ende!
Jeg har nu flere gange fået synet…
Jeg har nu flere gange fået synet køretøjer ved Synshallen SB Aarhus. Alle gange med stor tilfredshed. Fleksibelt personale, hvad angår tidsbestilling og altid et godt humør og en ærlig og anstændig tilgang til arbejdet med syn. Gode råd med på vejen og så er det bare en generelt en god oplevelse hver gang. Keep up the good Work. Vi ses næste gang igen, igen :-)
Nem, billig og service minded synshal tæt på midtbyen i Århus
Havde min bil til syn og det var en god oplevelse. Flink og venlig personale. Hurtig betjening og så sparede jeg 100 kr i forhold til de andre synshaller i Århus midtby.