Dårlig behandling af kunderne!!
En lang historie som kort fortæller at Handelshuset har en MEGET dårlig service, og at jeg næsten blev truet til ikke at sende en vare tilbage, som de havde skrevet forkerte oplysninger om på nettet!! desuden fik vi en regning på 300kr fordi vi sendte et gevær tilbage fordi det ikke virkede! ... Hold jer væk fra handelshuset, hvis der bliver problemer med dit produkt, så er det et helvede at snakke med dem!
Vi startede med at bestille et el-gevær derinde.
El-geværet gik død efter en 500 skud, og vi prøvede at lade det lidt op (2 timer) igen, men det virkede kun i 20 skud, og så lod vi det ligge i en time eller noget, og da vi prøvede igen skød den fint i 30 skud, men så stoppede den... aftrækkeren reagerede ligesom ikke :/
Så ringede jeg ind og snakkede med dem, først fik jeg fat i en der ikke vidste noget om hardball.. så fik jeg fat i chefen derfra, vi snakkede lidt og jeg følte han overfusede mig totalt, og han fik vidst sagt at man plejede at dække fragten hver sin vej, men der var jo fejl på geværet??
Men det kom til reparation, og vi ventede i 10 dage før vi fik ringet ind og spurgt hvordan det gik, men det var vidst høj sæson så de havde ikke kigget på det endnu... endnu nogle dage gik og vi fik en oprigning fra en medarbejder, han sagde at teknikkeren havde kigget på det, ladet det op og så havde den virket fint igen... det lød meget mærkeligt synes jeg, og jeg blev ret sur over at vi skulle betale en regning på 150kr + fragt begge veje... nu skulle den så være på vej tilbage, men det er ikke alt..
Imellem tiden havde jeg bestilt en masse kugler til mig og nogle venner, de kom fint til tiden 2 dage efter.. Men de havde lavet en fejl på hjemme siden, de havde skrevet at det var 0,25g kugler, og dem havde jeg bestilt 10.000 af, i min fakture var 5 tallet rettet til et 0 tal, og jeg ringede ind og spurgte om jeg kunne få sendt nogle nye
Jeg fik at vide at jeg kun havde betalt for 0,20 g kugler, at jeg bare selv skulle sælge dem til nogle andre og bestille nye ( dvs. + 75 kr i fragt som de ikke ville betale!) og da jeg sagde jeg hellere ville sende kuglerne tilbage fordi jeg var træt af at høre på ham, sagde han at det kunne jeg gøre da det var deres fejl, Men at hvis jeg gjorde de udelukkede rabat muligheder i fremtiden!
Jeg følte han truede mig og han var ubehagelig at snakke med! han trumlede over mig uden at vise respekt eller prøve på at forstå mig!
Det kan godt være at handelshuset har mange ting der er billige, men hvis der er bøvl med det for du aldrig nogen god oplevelse med dem!!
Jeg anbefaler KLART at du finder en anden side at købe dine softguns på, den her side er ikke service-mindet overhovedet!!
19. juni 2009