Al was de eerste levering niet direct…
Al was de eerste levering niet direct aangekomen. Maar na mijn mail is er direct actie ondernomen. Het product werd direct nogmaals verstuurd, snel en goed contact en geleverd.
Bij SyncGear geloven we dat technologie leuk, leerzaam en praktisch hoort te zijn. We ontwikkelen en verkopen innovatieve producten die techniek en gemak combineren – van Arduino robotbouwpakketten waarmee kinderen, hobbyisten en tech-liefhebbers zelf aan de slag kunnen met programmeren en elektronica, tot handige reis- en lifestyleproducten zoals onze vacuüm rugzak met compressieapparaat. Onze missie is om hoogwaardige, gebruiksvriendelijke producten te bieden die mensen helpen hun creativiteit te ontdekken, nieuwe vaardigheden te leren of hun dagelijks leven slimmer in te richten. Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan daarbij altijd centraal. Wij onderscheiden ons door: Educatieve innovatie: leerzame robotbouwpakketten die techniek tastbaar en leuk maken. Slimme oplossingen: praktische producten die het dagelijks leven gemakkelijker maken. Klantgerichtheid: persoonlijke service, snelle levering en duidelijke handleidingen. Of je nu een ouder bent die zijn kind wil stimuleren met techniek, een hobbyist die graag zelf bouwt, of iemand die zoekt naar slimme oplossingen voor onderweg – bij SyncGear vind je producten die inspireren en het verschil maken.
Achter de Stadswaag 9, 6811 HP, Arnhem, Holland