Sydsvenskan Anmeldelser

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sydsvenskan är inte längre en…

Sydsvenskan är inte längre en kvalitetstidning utan en av de sämsta morgontidningarna i Sverige. Den saknar djuplodande artiklar och bedriver numera vänsterpropaganda fjärran från tidningens politiska rötter. Jag har efter 30 år som prenumerant sagt upp prenumerationen till förmån för SvD. Beklagligt då det saknas alternativ som täcker de lokala nyheterna.

24. juli 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vi har varit prenumeranter i väldigt…

Vi har varit prenumeranter i väldigt många år, men Sydsvenskan försämras ständigt och i snabbt till det sämre. Nästan omöjligt att komma fram till kundtjänst, har mejlat till chefredaktören och fick ett väldigt ovänligt svar tillbaka. Prenumerationspriserna höjs kraftigt varje år, samtidigt som tidningen inte kommer ut vissa söndagar längre, till exempel kom den inte söndagen efter Alla Helgons Dag.

14. december 2025

Sämre utdelning

Nu får jag inte längre Sydsvenskan på hallmattan. I stället måste jag ta hissen ner i källaren för att hämta tidningen. Detta innan jag duschat och klätt mig. Varför denna försämring ? Jo, "våra transporter och körsträckor blir mer effektiva och får ett minskat koldioxidutsläpp" Dumheter, tidningen måste ändå fram till huset. Sedan måste varje prenumerant göra två hissresor. Detta ökar klimatavtrycket, inte tvärtom.

22. oktober 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Drar olovliga fakturor, går inte att avsluta prenumerationn

Skapade konto för att läsa en artikel. Erbjudande om 2 månader gratis, sa upp det direkt efter jag läst artikeln. Ändå dras en faktura efter 2 månader. Kan inte säga upp prenumerationen eftersom hemsidan gjordes om. Tok kontakt via kundformulär men fick ingen återkoppling, sedan drar de en faktura till. Absolut sämsta skiten någonsin

3. september 2024

Fejk News

De har en dålig habit att skriva fejk news när något händer samma dag, och sen senare ändra allt, dålig source, opålitlig, de skriker och skriver utan att veta om det är rätt.

12. september 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sämsta kundservice man kan tänka sig

Sämsta kundservice man kan tänka sig. Kö på 25 pers i telefonsupporten i mitten av juli! Är den en person som jobbar? Försökte även uträtta mitt ärende online. Fyllde i alla uppgifter i ett formulär (som de redan har eftersom jag är kund) och tryckte sänd. Formuläret gick inte iväg, hade missat att fylla i ärendetyp. Gjorde detta - OCH då tömdes hela formuläret när sidan laddades om. Jag fick börja om. Dessutom skickades ingen bekräftelse på att ärendet tagits emot. Summa summarum: Sydsvenska innehar fortfarande bottenpositionen som de tog redan för 20 år sedan vad gäller digitalisering, och verkar vårda denna ställning ömt.

20. juli 2023

Sveriges sämsta kundservice?

Har försökt att aktivera en prenumeration på e-tidningen. Först genom mail som inte besvarades. Sedan per telefon - naturligtvis var det jättelång kö och jag valde att bli uppringd när det var min tur. Ingen ringer. Försöker igen - ingen ringer. Försöker med mail igen - inget svar.

Maken till illa skött kundservice får man leta länge efter! Skärpning!!

21. februar 2022

Katastrofal kundtjänst

Mail besvaras övht inte och i telefonsamtal lovar man upprepade gånger åtgärda felet. Kunde inte logga in till min digitala prenumeration pga fel i deras system. Lovades återbetalning, har månader efteråt inte fått återbetalning. Men nya avgifter för prenumeration!

3. februar 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

The worst service I have ever…

The worst service I have ever experienced in Sweden. There was a flaw or bug in their payment system and it had withdrawn money from my account but the subscription was suspended. For more than a month I wrote to them and called them hoping to get the money back. I even wanted to contact the police about the fraud. As a result, they found my payment and offered to restore the subscription, but I refused and demanded a refund — I do not want to deal with Sydsvenskan anymore. Nobody even apologized for the inconvenience and for blaming me. Wouldn't recommend Sydsvenskan!

22. november 2021

Förskräckligt dåligt

Förskräckligt dåligt! Har nu väntat i snart två veckor på en återbetalning av över 4000:- som de utan lov har dragit från mitt kort! De har i mail lovat att betala tillbaka men inget händer. Har naturligtvis avslutat vår prenumeration. Att Bonnier vill bli förknippade med den här typen av urusel service övergår mitt förstånd!

8. november 2021

VARNING för Sydsvenskan - gycklare och bedragare

VARNING för Sydsvenskan, som ägs av Bonnier News, har Klarna som betalpartner och Call4U som "kundtjänst". De som står bakom maskineriet kan benämnas som gycklare och bedragare. De skickar ut en s.k. bekräftelse per e-post, som INTE innehåller prenumerationsvillkor, och sedan debiterar de kundens bankkort utan tillåtelse. Vid kontakt med Konsumentverkets konsumentupplysning anser de att denna affärsmetod är högst tvivelsam! Hos Sydsvenskans "kundtjänst", som VERKLIGEN behöver arbeta på sitt kundbemötande och sin attityd gentemot kunderna, försöker personalen läxa upp kunden á la "HÖR NU HÄR LILLE VÄN"- metoden. Personalen fortsätter att vidhålla att villkor visats vid tecknandet av prenumerationen. Hur bevisar Sydsvenskan/Call4U detta? När vilkoren inte ens syns i den bekräftelse som de skickar till kunden?? Kan man benämna dem som annat än gycklare och bedragare så säg!

15. juli 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Inget större fel på tidningen som…

Inget större fel på tidningen som sådan, men kundtjänsten är verkligen under all kritik. De få gånger de svarat på mina mail så har de uppenbarligen inte läst det mail de svarar på. Har nyss skickat ett nytt mail till dem, och om svaret (i den mån det kommer något svar) blir lika ”goddag yxskaft” som de tidigare så blir det tyvärr aldrig mer Sydsvenskan i det här hushållet.

Uppdatering: måste tyvärr sänka betyget ytterligare efter ett par vändor till med Sydsvenskans ”kundtjänst”. Förstår att affärsstrategin är att kunden helt enkelt ska ge upp och fortsätta betala för prenumerationer de inte beställt, men sådant kallas bedrägeri i de flesta andra brancher.

9. juli 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sydsvenskan ändrade på eget bevåg mitt avtal

Sydsvenskan ändrade på eget bevåg både min kundprofil och min betalningsform på min studentprenumeration. Sedan dess kan jag inte läsa eller teckna prenumeration. De vill dessutom som tack för hjälpen fakturera mig extra perioder, via pappersfaktura. De kunde inte svara på varför eller vem som gjort det, utan bara svaret att från och med nu ska jag faktureras. Jag var en trogen och långsiktig kund, nu när jag skulle gå över till fullprisabonemang. Nu är jag inte längre prenumerant och kommer inte bli det igen.

24. juni 2021

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.