1. Leverandør af firmagaver

Køb firmagaver, reklamegaver, firmatøj & logovand hos Syddesign.dk - Se også billige julegaver til ansatte ✓Alt i firmagaver ✓100% billige priser ✓Hurtig levering!

4,0

God

Anbefaling til SydDesign!

Anbefaling til SydDesign!
Vi har bestilt reklameartikler fra SydDesign og de har været rigtig hjælpsomme ift. at give et indblik i hvilke produkter der er oppe i tiden, og hvilke produkter, der kan være med til at gå lidt udover det sædvanlige!

23. april 2026

4 år i træk vi har brugt dem til julegaver til vores personale

4 år i træk vi har brugt dem til julegaver - alt kører som smurt, en enkelt smutter ud af ca. 80 gaver er ikke meget.
Alle gaver har fair priser, enkelte ser ud til at være ret gode handler.
Alle aftaler holder - kan altid få fat i relevant personal. I det hele taget meget proffesionel service.
Det erært at sige noget der er ret meget pænere end de vi har at sige - derfor tager jeg mig også tiden til at skrive noget pænt, der er så mange der kun skriver det modsatte.

1. december 2025

Vi er en virksomhed meDårlig serviced flere…

Vi er en virksomhed med flere afdelinger i Danmark. Vi fik lavet nogle krus med logo. Vi blev inspireret i afdelingen i Åbenrå,hvor vi synes det var flotte krus. Da der var gået et par mdr. Begyndte de at miste farve i trykket. Jeg kontaktede firmaet, hvor de så ville have jeg sendte et par krus til dem. De kunne godt se de havde mistede farve, om vi ville have 1000 kr. I kombination. Jeg kontaktede afdelingen i Åbenrå, hvor jeg spurgte ind til deres krus. De havde også mistet farve ,så de havde fået nye krus. Jeg kontaktede igen firmaet, at vi ville dog også gerne have nye krus . Men tilbagemeldinger var at det kunne vi ikke, da vi nok vaskede ved for høje grader eller andet.( Ja vi er en virksomhed der vasker i maskine, og det er også det i sælger til) og det vil nok komme igen. Siden har jeg ikke hørt fra firmaet, så det er ikke der vi handler igen.

13. september 2023
SydDesign-logo

Besvarelse fra SydDesign

Hej Vibeke, lad os lige tage et kig på sagen, for krus med logo skal naturligvis kunne klare at blive vasket op :-) Jeg er bange for, om sagen måske er tabt mellem to stole. Vil du sende en mail til info@syddesign.dk att: Kim. På forhånd tak.