Se, hvad kunderne siger
Szybka dostawa, nawet nie spodziewałam się, że przesyłka będzie już następnego dnia. Ładnie i profesjonalnie zapakowane. Kawa, co prawda nie mój smak, jednak planuję następne zakupy, żeby trafić na... Se mere
Virksomheden har svaret
Po wielu próbach w końcu znalazłem swoją palarnie kawy to swiezowypalana.pl . Genialnie dobra kawa. Duża oferta i rzeczywiście świeżo palona kawy wysyłane na zamówienie w bardzo dobrych cenach
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
SwiezoWypalana.pl to sklep z kawą Rzemieślniczej Palarni Kawy Sochaccy. Oferuje szeroki asortyment świeżo palonej kawy. Kawa jest wypalana na zamówienie, co zapewnia jej świeżość i intensywny smak. Na SwiezoWypalana.pl macie Państwo wybór pomiędzy 3 rodzajami palenia ( palenie jasne, palenie średnie i palenie ciemne | można również wybrać z 7 poziomów mielenia kawy ziarnistej). Sklep skupia się na dostarczaniu kaw z różnych regionów świata, starannie selekcjonowanych i opisanych. Dzięki indywidualnemu podejściu do każdego zamówienia, klienci mogą cieszyć się kawą dostosowaną do ich osobistych preferencji smakowych. SwiezoWypalana.pl łączy tradycję i nowoczesność, oferując wyjątkowe doznania kawowe dla miłośników tego napoju.
Kontaktoplysninger
Nadrzeczna 36, 05-552, Wólka Kosowska, Polen
- +48 733 634 761
- sklep@swiezowypalana.pl
- swiezowypalana.pl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Trafiłem na SwiezoWypalana przypadkowo…
Trafiłem na SwiezoWypalana przypadkowo i od razu wiedziałem, że to coś wyjątkowego. Możliwość wyboru stopnia wypalenia kawy to coś, czego nie spotkałem nigdzie indziej w Polsce - dla mnie jako entuzjasty kawy to absolutny hit. Zamówiłem kawę ziarnistą 100% Arabica i byłem pod ogromnym wrażeniem już przy pierwszym otwarciu opakowania - aromat niesamowity, zupełnie inny niż to, co można kupić w sklepie.
Kawa dotarła szybko i była świeżo wypalona, dokładnie tak jak obiecuje nazwa sklepu. Czuć, że każda partia jest palona z pasją i dbałością o każdy szczegół - to rzemiosło w najlepszym wydaniu. Smak w kubku to czysta przyjemność: intensywny, ale jednocześnie gładki, bez żadnej goryczki.
Obsługa klienta również na wysokim poziomie - szybka odpowiedź na pytania i pomocne porady przy wyborze rodzaju kawy. Widać, że za tym sklepem stoją prawdziwi pasjonaci, a nie tylko biznes.
Zdecydowanie wracam po więcej i polecam każdemu, kto ceni sobie kawę najwyższej jakości, paloną na świeżo pod zamówienie. SwiezoWypalana to najlepsza palarnia kawy, jaką znalazłem w Polsce!
Jakosc kawy i szybka realizacja…
Jakosc kawy i szybka realizacja zamowienia za kazdym razem
Szybko zrealizowane zamówienie super jakość
Szybko zrealizowane zamówienie. Kawa wypalona na życzenie. Wysoka jakość produktu.
Nie ma lepszej kawy na rynku :-).
Nie ma lepszej kawy na rynku :-).
Znalazłem też i swój ulubiony smak - Honduras Daily.
Błyskawiczna i bezproblemowa realizacja…
Błyskawiczna i bezproblemowa realizacja zamówienia .
Bardzo dobra palarnia kawy
Bardzo dobra palarnia kawy, dla mnie, niestety, niezastąpiona. "Niestety", ponieważ - wbrew deklaracjom o błyskawicznej wysyłce - regularnie zaliczają obsuwy. Przykładowo: jeśli kupiliście kawę we wtorek rano, jest spora szansa, że w paczkomacie pojawi się ona dopiero w piątek. Nie mówiąc o długich urlopach, kiedy wszystko u nich staje.
Jestem zadowolona z produktu
Jestem zadowolona z produktu, który zamówiłam, przesyłka była szybka. Kawa ziarnista Brazil select chokolate 0,5 kg jest aromatyczna i bardzo smaczna, serdecznie polecam.
Zaskakująco dobrze…
Dobra kawa z Kostaryki o zrównoważonej kwasowości i owocowych nutach. Bardzo mi się spodobała do parzenia w Aeropressie. Średnie palenie.
Sklep godny polecenia
Sprawna komunikacja. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Świetne produkty.
Pełen profesjonalizm
Szybka dostawa,kawa niezmiennie doskonała,
profesjonalnie opakowana,mielenie i palenie na życzenie wykonane bez zarzutu.
Doskonała kawa i absolutnie…
Doskonała kawa i absolutnie błyskawiczna realizacja
Niestety potwierdzam negatywną opinię…
Niestety potwierdzam negatywną opinię jednej z osób. Pierwsze zamówienie - super kawa. Drugie zamówienie - ta sama kawa przepalona. Firma zachowała się bez zarzutu - przesłali dobrze wypaloną. Kolejne zamówienie - w porządku. I teraz ostatnie zamówienie - znów kawa do kosza. Ewidentnie przepalona, bez smaku - a raczej o smaku niemieckich kaw z marketu za 40 zł (kilogram). A mówimy tu o kawie, która kosztuje ponad 300 zł ! Już nie zaryzykuję, bo wszystko wskazuje na to, że nie było przypadkowego błędu. I to nie są żadne moje indywidualne preferencje, bo niby ta sama kawa jest drastycznie inna (wygląd, smak, zapach) przy różnych zamówieniach. O palarni świadczy też taki "drobiazg": przy zamówieniu oraz w mejlu była uwaga, żeby przesłano kawę wypaloną "po 21 lipca, nie wcześniej" (!). A 21 lipca kawa była już w drodze - to nie kwestia 1 czy 2 dni, to obiektywne potwierdzenie braku rzetelności, staranności.

Besvarelse fra SwiezoWypalana.pl sklep z kawą palarni kawy
Moje pierwsze zamówienie i niestety…
Moje pierwsze zamówienie i niestety jestem bardzo rozczarowany. Zamawiałem dwa opakowania kawy o średnim profilu palenia.Indie Select Arabica Monsooned kawa bardzo nierównomiernie palona ,od ziaren średnio palonych aż po ciemne, druga Tanzania Select zwyczajnie przepalona, ziarna aż ociekały olejkami. Zapłaciłem za dwie kawy 189,96 zł, które tak nieudolnie palone porównywalne smakiem do zwyczajnej "marketówki" za kilkanaście złotych. Niestety nie mogę polecić tej palarnii, wręcz przestrzegam przed dokonaniem zakupu.

Besvarelse fra SwiezoWypalana.pl sklep z kawą palarni kawy
Jako koneser kawy mogę śmiało…
Jako koneser kawy mogę śmiało powiedzieć, że sprzedawane przez nich ziarna są wysokiej jakości a dostawa jest szybka i bezpłatna. Polecam
Jedyna taka Kawa na rynku-swiezowypalana
Ta firma wsHstko robi dobrze! Rzetelnie i uczciwie. Kawa wypalana prze swieOwypalana jest Zawsze! Świeża aromatyczna, po prostu z górnej półki! Szczerze polecam. Przy tym porada, realizacja i wysyłka be zarzutu! Super! 10/10!
Wojciech
Kolejny zakup i kolejny raz jestem w pelni zadowolony. Dostawa expresowa a kawa znakomita! Serdecznie dziekuję i pozdrawiam zespół palarni Świeżopalona!
świeża kawa
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.