Swestarsports  Anmeldelser 239

4,9

Beställde Stora Padelpaketet med padelbollar, strumpor och overgrip-linda och är riktigt nöjd. Snabb leverans, bra kvalitet på alla produkter och smidig beställning rakt igenom. Märks att det finns et... Se mere

Jag köpte deras Ultimate Grip-sockor till min son och han är verkligen imponerad. De ger ett otroligt bra grepp och sitter perfekt på foten, vilket är precis vad han önskade för träning. Jag kan varmt... Se mere

Köpte lite grejer via swestarsports.com, bland annat deras Ultimate Grip sock. Jätteskön socka som också gör att foten sitter som en smäck i skon. Grejen var att efter bara 4-5 gångers användande hade... Se mere

Köpte en kylande sporthandduk, som funkade över förväntan. Har nervklåda i nacke och armar och använder kylspray för att dämpa klådan. Handduken var en mycket bra komplement. Den svalkar utan att man... Se mere

1. Sportsbutik

Med dig i fokus - alltid nära kunden. Sportartiklar med fokus på Padeltennis där kvalitet, känsla och hållbarhet står i centrum. Vi har produkterna för ditt spel såsom padelbollar, grepplindor, strumpor mm.

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Kanonbra bollar och grym service

Kanonbra bollar och grym service! Kan varmt rekommendera att handla från swestarsports!

8. juni 2023

Besvarelse fra Swestarsports

Stort tack för din support och feedback Maria😊🎾

Fantatisk service!

Råkade beställa fel och fick snabbt hjälp med att rätta till mitt fel.

Fick inte vänta länge på svar och själva produkten (kylhandduk) var riktigt grym

28. august 2023

Besvarelse fra Swestarsports

Stort Tack för din support och feedback😊 härligt att du blev nöjd med supporten.

Snabb leverans och bra produkt

Smidigt att beställa, snabb leverans och bra produkter.

14. september 2023

Besvarelse fra Swestarsports

Stort tack för din support och feedback Jonas😊 vi strävar alltid efter att skapa en så bra upplevelse som möjligt genom hela processen.

Snabba leveranser

Snabba leveranser 👍

19. september 2023

Besvarelse fra Swestarsports

Hej Johan, stort tack för din support och feedback. Vi strävar alltid för att skicka order samma dag för att leverans 🚚 skall ske så fort som möjligt😊

Snabba leveranser

Snabba leveranser, bra kundsupport!

15. september 2023

Besvarelse fra Swestarsports

Hej Johan, stort tack för din support och feedback😊

Extremt snabba leveranser och grymt bra…

Extremt snabba leveranser och grymt bra kundbemötande!!

En av de bästa digitala ställena jag handlar på. 10 stjärnor!!

18. september 2023

Besvarelse fra Swestarsports

Stort tack för din support och feedback Erik. Vi är så glada för de fina orden och strävar alltid efter en så bra upplevelse som möjligt. Stort lycka till med din aktivitet 🎾😊💪🏻

Jätterbra grepp👌

27. august 2023

Besvarelse fra Swestarsports

Hej Viktor, stort tack för din support och feedback på lindorna. Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om produkterna och stort lycka till med din aktivitet 🎾💪🏻😊

Bra service o den absolut bästa lindan…

Bra service o den absolut bästa lindan på marknaden 🎾🤝

25. august 2023

Besvarelse fra Swestarsports

Stort tack för din support och feedback Joakim😊 stort lycka till med din aktivitet och tveka inte att höra av dig om du skulle ha några funderingar 🎾💪🏻

Helst inte

Helst inte. Lindan är extra klibbig i en kvart.

1. august 2023

Hej Andrej,

Hoppas allt är fint med dig. Först och främst beklagar vi verkligen att du fick en så dålig upplevelse av vår grepplinda.

Vi skulle gärna vilja få lite mer info kring vart du köpt den etc. Du finns inte som kund hos oss och det kan vara så att vissa hallar fortfarande har kvar vår gamla grepplinda. ”beyond” som är långt ifrån vår populära extreme och vi sedan länge fasat ut.

Ta gärna kontakt med vår support så vi kan förstå mer😊

Ovanligt lång leveranstid tyvärr

Ovanligt lång leveranstid tyvärr. Över en vecka 😳

24. august 2023

Hej Annelie,

Vi beklagar verkligen att du fått vänta på försändelsen. Något verkar ha gått fel i logistik kedjan. Hör av dig till supporten imorgon om du inte skulle fått något. Finns inget värre än att behöva vänta.

Lätt beställa

Lätt beställa, snabb leverans. Nöjd.

30. juli 2023

Besvarelse fra Swestarsports

Tack för din support och feedback Veronika😊 Vi är så glada över att du är nöjd med hela köp resan.