Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag äger en minecraft server, hostad av SweHosting. Detta är ett jättebra alternativ, man kan lätt hitta sin console och filer/plugins i deras panel som de har. Är mycket nöjd! PS: De har även m... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jag har hört mycket bra om SweHosting men jag har suttit och väntat i fler talet månader och konstant besökt hemsidan men VPS produkterna är forfarande slutsålda. Jag skrev ett support mail för ca 5 m... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Webhostingvirksomhed
  2. It-konsulent
  3. Computernetværkscenter
  4. Computerservice

Skrevet af virksomheden

SweHosting är en Infrastruktursleverantör som specialiserar sig inom Virtuella Servrar, Spelservrar samt Webbhotell.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

REKOMENDERAR Swehosting 100/100 Man får…

REKOMENDERAR Swehosting 100/100 Man får sin tjänst snabbt. Dom är pålitliga och dom gör en säker affär. Samt gör kunden nöjjd

6. maj 2022

Tack för ditt omdöme!
Vi jobbar ständigt för att göra våra kunder nöjda och bidra till ett smidigt köp.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Pålitlig och riktigt bra vps min kompis…

Pålitlig och riktigt bra vps min kompis har haft en vps här förut och jag valde att köpa en och den är jätte bra 10/10

18. marts 2022

Tack för ditt omdöme!
Vi jobbar hela tiden för att göra våra tjänster så bra som möjligt. Vad roligt att det uppskattas!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Satana tjenis lång pe#is

Wow purki sator trevligt trevligt

15. marts 2022

Varmt välkommen åter!
Om du har några synpunkter på vad vi skulle kunna göra bättre så får du gärna skicka ett mail till support@swehosting.se

En väldigt bra service

En väldigt bra service, Rekomenderar dessa grabbar hårt!

26. februar 2022

Besvarelse fra SweHosting

Vad roligt att du uppskattar vår service!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi köpte en vps av swe hosting

Vi köpte en vps av swe hosting. Är riktigt nöjd med köper pga sköna personer som kan hjälpa till och en trygg o smidig affär!

25. februar 2022

Hej Mio!
Tack för ditt glada omdöme!
Vi jobbar konstant med att göra allt så tryggt och smidigt som möjligt!

Liam

Ni ska veta att ni har en helt fantastisk Liam i eran support. Han är så bra på att hjälpa till och allt annat, jag har behövt teknisk support på alla möjliga plattformar och web platser, men en sådan man fixa av Liam var helt underbar. Fick även support tidigare idag och han var lika fantastisk då, ni har alltid ett så värmande hejdå och välkommnadnde, samt ett glatt alla hjärtans dag.

14. februar 2022

Hej Mario!
Vad roligt att du tycker detta! Jag ska absolut skicka detta vidare till Liam!

bästa hostingen

man får alltid hjälp med allt oavsett dem hjälpte mig att bygga en hemsida osv 5/5 stjärnor

12. februar 2022

Hej Benjamin!
Vad roligt att du gillar vår support!

Otroligt bra servicce

Otroligt bra! Support som är otroligt snabba och trevliga. Servrar till mycket billiga priser. Trodde aldrig att jag skulle hitta en så bra host som denna! Big up.

11. februar 2022

Hej Millee!
Vad roligt att du uppskattar vår support och gillar våra servrar!

Bästa jag har använt

7. februar 2022

Besvarelse fra SweHosting

Tack för att du gillar våra tjänster!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

riktigt bra lagg fritt och bra personal…

riktigt bra lagg fritt och bra personal även super snabb support

3. februar 2022

Hej Viggo!
Tack för din recension!
Vi uppskattar att du tycker om våra servrar och service!

nöjd

Jättenöjd vpsen funkar bra och johan är jättetrevlig! supernöjd ni får 5 stjärnor utav mig!

2. februar 2022

Hej Maxz!
Vad trevligt att gillar våra tjänster och support!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

sjuka vpser bra kvalite rekomenderar…

sjuka vpser bra kvalite rekomenderar till 100%

30. januar 2022

Besvarelse fra SweHosting

Vad roligt att du tycker om våra VPS:er!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

skam

skamade mig på över 2000kr då jag inte fått något av det jag betalade för

18. januar 2022

Hej Filip,
Som vi skrev i din ticket så har du fått tillbaka dina pengar.
Utöver det har du även fått det du betalade för.
Vår externa leverantör av DDoS-Skyddet hade lite problem under en period men vi erbjöd dig lösningar som du tackade nej till. Istället väljer du att gå ut i din discordserver och säga att medlemmarna ska gå in på vår trustpilot och i vår discordserver och kalla oss bedragare.

Hälsningar,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra, smidigt och bra priser!

Jag letade länge efter ett bra webbhotell. Sedan så hittade jag SweHosting, där jag hittade ett riktigt bra webbhotell till ett lågt pris! När jag kontaktade de för att få hjälp med några saker som jag inte förstod mig på, så fick jag all den hjälp jag behövde!

8. januar 2022

Hej Mattias!
Vad trevligt att du uppskattar våra webbhotell och vår support!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snapp support och trevlig personal

Snapp support och trevlig personal. :D

7. januar 2022

Besvarelse fra SweHosting

Vad roligt att du gillar vår support!

Omdöme

Jag hade lite problem med att beställa en vps, men efter snabb service av SweHosting så kunde vi tillsammans åtgärda problemet. Tack för all hjälp.

4. januar 2022

Hej Alex!
Vad bra att problemet löste sig så smidigt :)

Minecraft server av SweHosting

Är mycket nöjd!

PS: De har även mycket billiga priser enligt mig, och det uppskattas enormt… De har även andra produkter såsom billiga vps’er

31. december 2021

Besvarelse fra SweHosting

Vad roligt att du uppskattar våra tjänster!
Vi gör vårt bästa för att våra paneler och tjänster ska vara så användarvänliga som möjligt så det är jättekul när det uppskattas!

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.