Sweetsorganic Anmeldelser 251

4,8

Lækkert slik, købte en blandet pose. Det meste smagte godt, vil dog prøve bland-selv næste gang. Var ikke vild med ingefær/chokolade samt karameller. Hurtig levering, ingen brud på poserne. Sweetso... Se mere

Hurtig levering, venligt personale og lækkert økologisk og smagsfuldt slik uden farvestoffer og e-numre. Er fan af man kan blande små mini slikposer og selv bestemme hvilken slags slik poserne skal in... Se mere

Dejligt med mulighed for lækkert slik til ungerne. Blev mødt i telefonen i forståelse for navn på poserne og endda lyserød og blå bånd på poser til pige og dreng. Poserne så lidt kedelige ud på hjemme... Se mere

Hat været kunde i flere år ,og været glad og tilfreds ,men efter det fik ny ejer er det detsværre gået nedaf. Først røg den fine personlige hilsen og i dag var der heller ikke det fine stempel på... Se mere

1. Økologisk butik

Sweetsorganic er Danmark økologiske online bland selv slik butik. Vores slik er lavet af det, det smager af! Det indeholder ingen e-numre, ingen kunstige tilsætningsstoffer og ingen kunstige farvestoffer. Unjunked og bare bedre.... Vi har nøje udvalgt vores lækkerier ved små økologiske producenter rundt. Vi pakker din slikpose og den leveres hurtigt til din dør.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Super handel 👍

Super handel 👍
Nem at bruge hjemmeside og hurtig levering.

9. april 2022

Kære Lone
Tusind tak for din anmeldelse. Det gør os så glade at høre😊
mange hilsner
Katrine, sweetsorganic.dk

Jeg har aldrig brudt mig om vingummi…

Jeg har aldrig brudt mig om vingummi eller skum-dimser; før nu.
Ville købe til børnebørns påske-æg og i en god kvalitet uden kunstige sødemidler o.lign. Og så har man jo nærmest pligt til selv at smage ;-)
Jeg er Fan! Smager fantastisk og har lækker konsistens. Lyn hurtig levering og sødt kort med hyggelig besked med i pakken.
Bestiller meget snart igen - til mig selv 😊

9. april 2022

Kære Kate
Wow - hvor bliver vi bare glade for at læse din anmeldelse. Det er så skønt, at du er vild med vores slik og virkelig bemærker forskellen😊 Sikke nogle heldige børnebørn du har: At have en bedsteforældre, der påtager sig ansvaret at smage inden du deler ud💝 Vi er vilde med det😂

Dejligt slik smager godt

Dejligt slik smager godt, køber det mest til børnebørnene, som spiser det med stor fornøjelse.

6. april 2022

Besvarelse fra Sweetsorganic

Kære Susanne. Tusind tak for din anmeldelse. Sikke nogle heldige børnebørn du har. Dejligt, at de er vilde med det. Mange hilsner Katrine, sweetsorganic.dk

Lækkert indhold

Hurtig levering i fin indpakning med sød hilsen.. Lækkert indhold

6. april 2022

Hej Alice
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er os så glade ☺️
Katrine, sweetsorganic.dk

Bedste skumfiduser jeg til dato har…

Bedste skumfiduser jeg til dato har smagt! Meget lækkert slik i det hele taget. Sweetsorganic får mine varmeste anbefalinger.

31. marts 2022

Hej Kirsten
Tusind tak for din anmeldelse. Du har ret - de skumfiduser er virkelig gode😋. Din anbefaling er vi så glade for.
Bedste hilsner Katrine

Igen en lækker omgang slik med en…

Igen en lækker omgang slik med en hyggelig lille hilsen i. Helt sikkert ikke sidste gang vi bestiller snol herfra

11. marts 2022

Hej Eva
Tusind tak. Det er så dejligt, at du er vild med vores økologiske slik.

fantstisk oplevelse

fantstisk oplevelse. hele flokken hos MOMentum nød unjunked snoller til fasterlavnsfesten!

8. marts 2022

Kære Signe
Tusind tak. Det er jeg så glad for at høre. Mange hilsner Katrine, sweetsorganic.dk

Første gang

Hej Karin.
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er så fedt, at du sætter pris på vores hurtige levering.

Superfin oplevelse

Superfin oplevelse, fine varer.
Lækkert at shoppe i butikken🤲

Besvarelse fra Sweetsorganic

Hej Melina. Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det bare dejligt at høre, at du er vild med vores slik og kan li' at handle i shoppen.

Lækkert økologisk slik

Lækkert økologisk slik! Skønt at kunne købe noget slik, der både er glutenfrit og vegansk og økologisk. Jeg købte tre store poser med bland selv- slik -og jeg kommer helt klar igen! Karamellerne smager hjemmelavet og der er i det hele taget en god smag i slikket!

Hej Nicoline
Tusind tak for din fine anmeldelse. Hvor er jeg bare glad for, at du er vild med vores slik. Det er bare så skønt at høre.
Katrine, sweetsorganic.dk

Bruger det efterhånden ofte og oplever…

Bruger det efterhånden ofte og oplever kun hurtig betjening, levering og godt udvalg.

4. marts 2022

Kære Anna
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er vi bare glade for, at du er vild med vores økologiske slik. Det betyder SÅ meget :-). Mange hilsner Katrine, sweetsorganic.dk

Jeg har med glæde modtage mit slik og…

Jeg har med glæde modtage mit slik og det smagte skønt - kan varmt anbefales

3. marts 2022

Kære Anne Grethe
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er så glade for, at du er vild med vores slik.
Mange hilsner, Katrine sweetsorganic.dk

Meget tilfreds

Meget tilfreds! Super lækkert, velsmagende, økologisk slik af god kvalitet. Hurtig levering og god service. Jeg købte med rabat, da det var mit første køb og det bliver desværre for dyrt for mig til normalprisen (derfor den manglende sidste stjerne).

3. marts 2022

Hej Ditte
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det bare godt at høre, at du er vild med vores økologiske slik. Det kan måske være slik, når skal lidt ekstra forkælelse til ved særlige lejligheder🥰

Sweetsorganic sælger uimodståeligt slik😋

Sweetsorganic har samlet det lækreste og mest smagfulde økologiske slik i en overskuelig webshop. Udvalget er stort, og deres kundeservice er helt i top!
De bedste anbefalinger herfra…

1. marts 2022

Kære Dorthe
Tusind tak for din anmeldelse. Det er så skønt at høre, at du er vild med vores økologiske slik. Tusind tak for din anbefaling. Mange hilsner fra Katrine, sweetsorganic.dk

Super lækkert slik

Super lækkert slik, lynhurtig levering og super service

15. februar 2022

Hej Louise
Tusind tak for din anmeldelse. Det er bare så super dejligt at høre 😄
Bedste hilsner fra

Smag og kvalitet.

Hos Sweetsorganic er der altid fokus på den gode og hurtige service. Sweetsorganic skuffer heller aldrig med kvalitet og smag - man er ikke i tvivl om at slikket er nøje udvalgt. Der er ligeledes et stort og varieret udvalg - jeg vil mene der er noget for enhver smag.
Nu har jeg efterhånden bestilt derfra nogle gange og det har jeg tænkt mig at fortsætte med.

14. februar 2022

Besvarelse fra Sweetsorganic

Kære Rikke. Det er så dejligt at læse din flotte anmeldelse. Hvor er vi bare heldige. Tusind tak! Og vi er helt på linje - fortsæt du bare😀Så bliver vi så glade. Mange hilsner, Katrine sweetsorganic.dk

Lækkert slik

Lækkert slik, lækker indpakning og hurtig levering!

11. februar 2022

Kære Astrid
Tusind tak - det er så dejligt at få så god en anmeldelse😀Det bliver vi super glade for.
Katrine, sweetsorganic.dk

Super hurtig levering og god smag - mums!

Super hurtig levering! Vi bestilte torsdag, og det nåede frem i tide til fredagsslik :). Og så smager det samtidigt fantastisk!

10. februar 2022

Besvarelse fra Sweetsorganic

Tusind tak for det flotte anmeldelse. Det er vi super glade for.