Sweetsorganic Anmeldelser 251

4,8

Lækkert slik, købte en blandet pose. Det meste smagte godt, vil dog prøve bland-selv næste gang. Var ikke vild med ingefær/chokolade samt karameller. Hurtig levering, ingen brud på poserne. Sweetso... Se mere

Hurtig levering, venligt personale og lækkert økologisk og smagsfuldt slik uden farvestoffer og e-numre. Er fan af man kan blande små mini slikposer og selv bestemme hvilken slags slik poserne skal in... Se mere

Dejligt med mulighed for lækkert slik til ungerne. Blev mødt i telefonen i forståelse for navn på poserne og endda lyserød og blå bånd på poser til pige og dreng. Poserne så lidt kedelige ud på hjemme... Se mere

Hat været kunde i flere år ,og været glad og tilfreds ,men efter det fik ny ejer er det detsværre gået nedaf. Først røg den fine personlige hilsen og i dag var der heller ikke det fine stempel på... Se mere

1. Økologisk butik

Sweetsorganic er Danmark økologiske online bland selv slik butik. Vores slik er lavet af det, det smager af! Det indeholder ingen e-numre, ingen kunstige tilsætningsstoffer og ingen kunstige farvestoffer. Unjunked og bare bedre.... Vi har nøje udvalgt vores lækkerier ved små økologiske producenter rundt. Vi pakker din slikpose og den leveres hurtigt til din dør.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Tror ikke på at det er økologisk

Posen var gået i stykker og alt slikket flød rundt i en papkasse. Jeg har en fysisk tilstand, der hedder MCS og tåler ikke farvestoffer og tilsætningsstoffer, så jeg syntes dette var en god ide, men nej der gik ikke en time efter indtag, før jeg havde feber og akut afføring, så jeg tror faktisk slet ikke, at det er økologisk.

4. december 2023

Supergodt!

Super service i telefonen, hurtigt levering, lækker indpakning, TUNG kasse hvilket er skønt :-) Har ikke selv prøvet slikket endnu, men jeg er sikker på, at det er lækkert!

23. november 2023

Ok økoslik men …

Ok økoslik - men Pris og kvalitet hænger ikke helt sammen. Leveringstid på 24 timer passer så overhovedet heller ikke! Vi ventede 5 dage på vores “Fredagsslik”-pose bestilt på en torsdag … Kundeservise besvarede aldrig min henvendelse.

10. september 2023

Gode slik og hurtig levering

Nemt at bestille, hurtig levering og lækre produkter. Jeg har bestilt hos Sweetsorganic før og kommer til at bestille igen til fredagsslik eller “bare fordi”!!

27. april 2023

Det startede så godt

Det startede så godt og vi var fuldt tilfredse med både slik og kundeservice, men efter firmaet er blevet solgt, er det nu slut for os med Sweetorganic. Efter salget, tog det over en måned at få ændret indholdet i posen ved medlemskab, og i den måned kom der ingen leveringer. Vi vidste at firmaet lige var blevet solgt og kunne derfor sagtens forstå, at det tog tid. I dag opdager jeg så (heldigvis da), at noget slik i posen er udskiftet med noget, som børnene er allergiske overfor. Man kunne i det mindste give besked. Før hen kunne man f.eks. skrive om allergi på medlemssiden - det er nu fjernet. Vi må fremover købe fredagsslik et andet sted, øv øv.

24. marts 2023

Store flotte poser

Store flotte poser, men kun chokoladen faldt i min smag. Lakridsen var kedelig og vingummierne var alt bløde og smagte ikke af noget. De veganske karameller var direkte ulækre i smagen.

10. februar 2023