Erg lekkere drop, niet de goedkoopste maar het is de meerprijs meer dan waard.
Ik had de Trekdrop op 16 augustus besteld, er stond duidelijk bij dat ze de levering op de 22 augustus kreeg en dan zouden ze de pakketten versturen. Ik heb op 23 augustus netjes het pakket ontvangen... Se mere
Ik heb op een dag twee bestellingen geplaatst en er is - tot op heden - een pakket geleverd. Jammer maar de drop is heerlijk. Ik ga er vanuit dat het 2e pakket binnenkort wordt geleverd.
Stttt... trekdrop, Oud Hollands Snoep, puntzakken, Halal snoep, luxe nougat, chocolade, etc etc. We hebben de heerlijkste dingen. Gewoon online te bestellen vanuit je luie stoel. Wie wil dat nu niet?
Holland
- sweetsandgifts.nl
Snelle reactie goed verpakt
Erg lekkere drop
Erg lekkere drop, niet de goedkoopste maar het is de meerprijs meer dan waard.
Tijd tussen bestellen en ontvangen was…
Tijd tussen bestellen en ontvangen was niet lang.
Zo lekker!
Heerlijke snoep! Snelle levering en supergoede service!

Besvarelse fra Sweetsandgifts
Datgene wat ik zocht bieden jullie aan
Datgene wat ik zocht bieden jullie aan. Dus besteld en top geleverd.
BLIJ mee.

Goeie service
Pakket snel geleverd, verder contact opgenomen over mijn bestelling, was super snel en vriendelijk geregeld!

Heerlijke (S)Trekdrop
Ik heb op 23 augustus netjes het pakket ontvangen en het is heerlijk.

Heerlijke (S)trekdrop
Heerlijke (S)trekdrop, komt goed in de buurt van het origineel met een kant tekening de enorme inconsistente snede van de strekdroppen, heel dik of scheef, hier mag de producent wel meer aandacht aan besteden, dus niet iets wat ik de webshop aanreken dus alsnog gewoon 5* ;-)

Besvarelse fra Sweetsandgifts
Wat geweldig de trekdrop is terug
Wat geweldig de trekdrop is terug, wat zijn ze heerlijk. 2 zakken besteld om te testen. Kan niet wachten tot er weer nieuwe binnen komen. Dan zal ik 6 zakken bestellen, gratis geleverd vanaf 25 euri. Super blij met de trekdrop.

Besvarelse fra Sweetsandgifts
Ik heb op een dag twee bestellingen…