Sweetnap Anmeldelser 14

2,7

Under middel

TrustScore 2.5 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bestilte to puter fra Sweetnap

Bestilte to puter fra Sweetnap. Putene var greie nok, men levde ikke helt opp til forventningene.

På nettsiden deres står det at de har 30 dagers pengene tilbake garanti. Jeg benyttet meg av denne, og fikk bekreftet at det var greit, men måtte betale retur selv. Putene ble sendt tilbake, men ble aldri hentet av Sweetnap og kom derfor i retur til meg.

Da jeg kontaktet kundeservice fikk jeg beskjed om at de skulle undersøke saken. Etter lang tid uten svar tok jeg kontakt igjen og da sluttet de rett og slett å svare.

Veldig skuffende håndtering av en retur når de selv reklamerer med pengene tilbake garanti.

22. januar 2026

Styr unna!

Styr unna!
Kjøpte en pute som ikke sto til forventningene. Sweetnap reklamerer med 30 dagers returrett. Selger prøver å trenere returen med massevis av mail og dokumentasjoner, blant annet krever de dokumentasjon med bilder for å bevise at puten er ibrukt. Fikk tilslutt tilbud om 15% refusjon, noe som er uaktuelt basert på returgarantien der de lover full returrett.
Styr unna!!

23. december 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Helt ok pute

Bestilte denne nakkeputen til mannen som ønsket seg en god og optimal pute for nakken. Falt for denne, da den så veldig god og funksjonell ut.
Vi har prøvd den begge to, og synes den ikke lever opp til reklamen eller prisen. Helt grei pute, men ikke verdt den prisen. Ville ikke kjøpt den igjen.

23. juli 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Overraskende bra pute

Jeg bestilte denne i håp om at det ikke var drop-shipping. Men det var det. Til min overraskelse synes jeg inpakkingen og alt var fint. Jeg er også fornøyd med puten. Valgte en mykere versjon. Jeg har i over 8 år brukt sofieputen, men fordi de har "skrinkflated" den og jeg har begynt å få vondt i rygg og nakke igjen, var jeg på utkikk etter en ny pute. Tok sjansen på denne og den funker som bare rakkern. Jeg tror alle må roe gemyttene sine litt i forhold til Kina-produserte varer. Nesten alt vi kjøper er produsert i Kina (merk: nesten alt). Noen klager på lukta, men luft puten i 2 dager så forsvinner den (det er likt som man gjør med en ikea madrass for de som har kjennskap til det).

Skal du ha samme pute fra en kiropraktor eller lignende så må du betale en stivere pris. Jeg trengte ikke å bruke fornøydgarantien så den vet jeg ikke noe om. Den er mega god for mitt forbruk.

7. juli 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Trodde dette var et nordisk produkt

Trodde dette var et nordisk produkt, memoryfoam osv, men nope kina,,,,kunne sikkert bestilt samme produktet på aliexpress eller temu til 200.Hadde tenkt returnere men ser at det kan jeg bare glemme mtp hva de andre her har nevnt.

21. juli 2025

Ikke reell fornøydhetsgaranti

Var ikke fornøyd med puten, ikke memoryfoam og var alt for myk. Fikk vondt i nakke/rygg etter en natt. Ønsket å levere tilbake pute mtp fornøydhetsgaranti, men fikk ikke levere tilbake siden jeg hadde åpnet posen som puta kom i. Dvs at fornøydhetsgaranti ikke er reell, umulig å vite om man er fornøyd før man har prøvd. Fikk heller ikke pengene tilbake, men fikk ny pute gratis som skulle være «enda» bedre, noe den absolutt ikke er. Kjipeste 900 kr jeg har brukt på lenge for puter som jeg ikke kommer til å bruke. Typisk Kina-kvalitet spør du meg.

22. maj 2025

Scam

Scam. De sendes fra Kina. Kan Lige godt bestille fra Temu og få samme pute for 200 kr. Dette er ikke memoryskum så hold dere langt unna.

30. april 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

jeg kjøpte Nakkepute som en gave

jeg kjøpte Nakkepute som en gave til kona.
hun hadde mye problemer og mye vondt i nakken.
nå har hun brukt puta i 3 uker, og jeg har fått beskjed
om at fra nå av kommer puta alltid til å være med på
alle reiser :-)
veldig fornøyd med produktet.
det var ca 14 dagers leveringstid,

10. marts 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.