Svarer ALDRI på mail. Bruker 1 mnd på å få sendt varene og da er noen varer kansellert og fikk riktignok pengene tilbake for de kansellert varene. Men en useriøs butikk som aldri svarer på mail. Anb... Se mere
Se, hvad kunderne siger
NY VURDERING ETTER KONTAKT MED KUNDESERVICE: Fikk full refusjon for de varene jeg ikke mottok, så da er jeg fornøyd. Kommer til å prøve å handle igjen senere. Hyggelig service! Så da får de en st... Se mere
Girl hello..? bestilte 26 mai har stått waiting for details siden refunderte masse av tinga mine dette er norsk nettside det tar ikke så lang tid å sende en pakke fra Norge til noen som bor i Norge d... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Manglet vare-Svarte aldri på epost.
Bestilte noen varer 20.sept. Når det ble sendt sto det på nettsiden at det var to kolli, selv om det bare skulle være en. Fikk pakken, men manglet en vare. Tok kontakt på to epost-adresser på nettsiden om når de skulle sende den siste varen, fikk aldri svar. Kontaktet Klarna angående problemet. Når de purret på dem fikk jeg heldigvis refundert prisen på den manglende varen, 11.oktober.
Styr unna denne nettsiden. De er aktive på sosiale medier men svarer aldri på henvendelser på epost.
Mottok ikke varer, får ikke hjelp
- Vi bestilte varer. Mottok bestillingsnummer.
- Tre uker har gått, og har ikke mottatt varene.
- Har sendt dem flere e-poster, og meldinger på TikTok, men de svarer ikke selv om de er aktiv med å promotere.
- De har ikke telefonnummer.
- Anbefales ikke å bestille herifra. Usikker leveringstid hvis en i det hele tatt mottar varene, og de svarer ikke når en kontakter dem.
- Ser at flere opplever det samme.
Bare drit
Jeg bestilte på sweet mint for første gang i August fordi jeg hadde hørt mye bra om dem på tiktok og prisene på nettsiden var veldig billige i tillegg Det første de gjorde var og sende bestillingen min 2 uker etter at jeg hadde bestilt, jeg hadde bestilt 5 ting derifra men de valgte merkelig nok og sende varene mine i 2 bestillinger. 1 uke seinere kom første pakke med 3 ting, 2 av tingene var feil og 1 ting var riktig, pakke 2 kom aldri, stod bare at den var levert. De har ingen epost adresse eller telefon man kan nå de på. Bare et useriøst og dritt firma, hadde aldri bestilt der igjen og vil heller aldri anbefale noen og bestille derifra igjen heller.
Skuffet egentlig
Bestilte for første gang siden de har rimelige priser. Når jeg endelig fikk bestillingen (den var forsinket) så merket jeg at det var en del feil, for det første fikk jeg feil produkt og noe av det hadde gått ut på dato.
Kundeservicen er også ganske skuffende, får ikke noe svar.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.