Frygtelig kundeservice
Frygtelig kundeservice.
skrev til dem jeg ikke har modtaget det brev jeg skulle sammen med gaven, det var bare syndt skriver de,
Latterligt når man betaler så mange penge for et smykke
Welcome to Swarovski. See the world through crystal eyes and experience the fascinating world of Swarovski crystal. The gift of crystal for yourself and others - just a click away at our Online Shop. Discover the variety of Swarovski products, the brand, news and more.
Wattens, Østrig
Svarer typisk inden for 1 uge
Frygtelig kundeservice.
Latterligt når man betaler så mange penge for et smykke
Virkelig virkelig virkelig dårlig service. Mit armbånd gik i stykker fra dem, så jeg skrev til dem og de sagde de ville sende et nyt til mig. Har haft kontakt med dem i 3 uger, hvor de bliver med at skrive at de vil sende det og spurgt om min adresse. men har stadig ikke modtaget noget. Nu har jeg for 4. gang skrevet til dem, så nu må de gerne sende det tak!
Har fået en ring i fødselsdags gave , efter 1 time falder perlen af. Jeg sender den retur efter aftale med kundeservice og de sender en ny. Jeg skal dog selv lægge penge ud til den nye da de ikke ombytter. Jeg venter 6 uger på at få beløbet retur.
Den nye ring ankommer , og 1. Gang jeg har den på falder der en perle af igen.
Det er bekymrende så dårlig kvaliteten er.
Jeg kontakter kundeservice d 22/4-2025 Messenger kvitteringen fra december, og vedlægger billeder hvor de kan se den er som ny. 24/4 tilbyder de mig et gavekort langt under ringens pris , og det vil jeg selvfølgelig ikke acceptere.
Jeg har rykket kundeservice for svar d 5/5 og igen i dag d 9/5 pr tlf . Og ja de kan ikke lige se hvor langt de er med sagen.
Sikke et fup firma, og elendig kundeservice.
Returnerede et par øreringe. De blev åbnet af min kæreste - hun kiggede på dem og sagde nej tak - vi lukkede pakken og sendte dem retur. De har så valgt (efter 1 måned uden svar) at kvaliteten er så forringet at de har tilbageholdt 30% af købsprisen, da den jo er “OUTLET” nu. Kvaliteten er super dårlig og smykkerne ser billige ud. Og så svindler de åbenbart også. Jeg har meldt dem og jeg er åbenbart ikke den eneste.
Jeg bestilte en halskæde til min datter til hendes fødselsdag. Dagen efter får jeg en mail fra Swarovski om at varen er udsolgt. Jeg går ud fra at de så annullerer ordren, uden at trække penge på min konto. Men nej, da jeg går ind på min konto har de trukket beløbet, for en vare som de slet ikke har. Det er jo nærmest tyveri.
Jeg har kontaktet dem 4 gange, for at få dem til at returnere beløbet, men intet sker. Jeg har desuden kontaktet min bank, som siger at beløbet burde være kommet retur, da det er 17 dage siden de anullerede bestillingen.
Vi handler ALDRIG i det fupfirma igen.
Jeg har ikke modtaget varerne, og pengene bliver ikke returneret til mig tilbage. SVINDLERE😡😡😡😡
Jeg fik en ring af min kæreste i februar måned og der er alt sølv på toppen og rundt om røget af, samt den misfarver min finger nu..
købte et par øreringe til min kæreste, det viser sig at hun er allergisk over for dem, så vil aflevere dem retur. Det kan så ikke lade sig gøre, da det er en dag over en måned siden de blev købt og de derfor ikke kan hjælpe. Så nu har jeg et par øreringe, som min kæreste ikke kan bruge. Tak for ingen service til Swarovski, sidste gang jeg har købt noget der!