Vi havde et super spændende og relevant førstehjælpskursus med Swamteam på vores efterskole. Instruktørerne var dygtige til at undervise og var anerkendende og positive i deres tilgang til kursisterne... Se mere
Vi havde nogle dygtige instruktører, der gjorde dagen meget lærerig. Det var dog også en hård dag, men det var bestemt det hele værd. Jeg føler mig meget bedre klædt på om, hvordan man bør agere i... Se mere
SWANTEAM er specialiseret i sikkerhed og beredskab. Vi udbyder kurser og uddannelse i livredning, førstehjælp og brandbekæmpelse, stiller sikkerhed til events, udbyder konsulentarbejde og indgår i projekter. Vi garanterer desuden en god oplevelse. SWANTEAM_sikkerhed og sammenhold.
Esby Strandvej 6, Helgenæs, 8420, Knebel, Danmark
Instruktør Mikkel var meget dedikeret og forstod virkelig at formidle genoplivning og at engagere deltagerne - alle var "hands on" på dukken og hjertestarter.
Stor ros og tak til Mikkel, der virkelig brænder for kurset.

Besvarelse fra SWANTEAM
Virkelig en god stemning, og professionalitet! Kan klart anbefales

Besvarelse fra SWANTEAM
Vi var en gruppe på 20 mænd, der skulle rystes sammen, og netop det gjorde Søren fra Swanteam med velplanlagte og udfordrende teambuilding øvelser på vandet. Søren havde taget både små og store SUP’s med og sørgede for, at alle kunne være med. Sikkerheden var i top med tydelig instruktion før og undervejs i arrangementet. Søren ledte os med ro, humor og stor professionalisme. Det var tydeligt på, hvordan snakken gik efterfølgende, at vi var kommet i mål. Jeg kan klart anbefale Swanteam til teambuilding!

Besvarelse fra SWANTEAM
Swanteam er fantastiske samarbejdspartnere. De faciliterede undervisning i "Hav på skoleskemaet" for 2 skoleklasser over 4 dage fordelt på 4 uger. Indholdet var sjovt, lærerigt og super medinddragende! Det bedste er deres gode ånd og spirit. De er simpelthen gode mennesker, og det er ikke sidste gang, at vi bruger dem. Mvh Ida, lærer, Molsskolen

Besvarelse fra SWANTEAM
Fantastisk god undervisning, i både livredning og førstehjælp, praksis og teoretisk, af Søren og Oliver!
Lærerig, sjov og bestemt ikke kedelig dag!
Top arrangerede undervisere, med et utroligt godt samarbejde!
Fornøjelse af deltage på kursus!

Besvarelse fra SWANTEAM
Har været på ERC-BLC instruktørkursus hos Søren og SWANTEAM. En helt igennem god oplevelse med god læring og stemning hele vejen igennem.
Mange gode in-puts og vinkler på store dele af kurset indhold.
En helt igennem positiv oplevelse.

Besvarelse fra SWANTEAM
Fantastikt levende og smilende Mikkel Thuesen, mega god og lærerig dag... jeg føler mig virkelig godt klædt på til at yde kompetent førstehjælp pga nogle meget inspirerende timer med andre frivillige I Red Barnet..tak for jer. Vh Hannepia Meier

Fantastisk team!
Sjov, god stemning og virkelig højt niveau hele dagen. Perfekt til ungdomsorganisationer, foreninger, højskoler, efterskole - ja egentlig alle, tror jeg. Så god en oplevelse at blive sikker i HLR og førstehjælp og Åben Vand prøve med Swan Team!

Besvarelse fra SWANTEAM
En helt igennem god oplevelse! Allerede fra begyndelsen var der god energi, og højt fokus på førstehjælpen. De formåede at gøre det sjovt at lære, samtidig med at opretholde den høje kvalitet! Skal man have førstehjælpskursus, er Swanteam klart at anbefale! Tak!

Besvarelse fra SWANTEAM
Vi havde en rigtig god dag med Swan team i dag. Formiddagen fyldt med livreddende førstehjælp efterfulgt af en masse skønne timer på stranden, hvor vi øvede os i forskellige redninger. Meget kompetente undervisere, strålende humør og livredning både rettet imod redning af børn og voksne.

Besvarelse fra SWANTEAM
Vi havde besøg af SWAN TEAM ved vores sommerlejr i Barnets Blå Hus Slagelse. Det var en fantastisk dejlig eftermiddag med rigtig god undervisning i genoplivning og livredning ved vandet. Derudover dejligt fællesskab med teamets kompetente medarbejdere, som både børn og voksne nød meget.

Besvarelse fra SWANTEAM
Var på førstehjælps og åbent-vand livredder kursus. Super godt kursus. Kan kun anbefale SwanTeam. Kurset varede 8 timer, men dagen strøg afsted. Selvom man ikke er rutineret svømmer kan man sagtens være med. Underviserne er super rutinerede og rigtig gode til at forklare og hjælpe. Det er tydeligt de rigtig gerne, vil have det til at lykkes bedst muligt for alle deltagere.

Besvarelse fra SWANTEAM
Super god træning i livredning scenarietræning for alle Sølballegaards ansatte. Søren formåede at gøre indholdet let forståeligt, direkte relevant og underholdende, så alle fastholdt fokus hele vejen.
Scenarietræningen var virkeligt lærerig, og vi fik god og nyttig feedback hele vejen.
Vi kunne sagtens bruge mere træning, men hele teamet føler sig langt bedre klædt på til at handle, hvis uheldet en dag er ude hos os.
Tak til Søren og med-instruktør Andreas. Varm anbefaling herfra.

Besvarelse fra SWANTEAM
Vældig god, lærerig og spændende undervisning leveret af meget kompetent underviser.

Besvarelse fra SWANTEAM
Fagligt kompetente instruktører med højt humør som gør førstehjælp spiseligt

Besvarelse fra SWANTEAM
Det er nu anden gang jeg tager åben vand livredder bevis. Det er enormt banke hårdt, men nu ved jeg at jeg kan svømme, dykke og redde en person hvis det bliver nødvendigt. Og tror ikke jeg havde gjort det, hvis det ikke var for Søren og hans team, de er så fantastiske til at gennemgå førstehjælp på en overskuelig måde, med humor og endnu selvtillids boozts på vejen. Følte, at de holdte mig, og de andre kursister, i hånden hele vejen, på det niveau vi havde brug for.

Besvarelse fra SWANTEAM
Fore tredje år i streg har jeg været på i livreddende førstehjælp samt åbent vand livredning, og for tredje år i streg føler jeg mig nu fuldt ud klædt på til at varetage både HLR og åbent vand livredning. At jeg derudover altid føler mig underholdt, godt behandlet og ikke mindst godt undervist af Søren og co. er jeg blot en ekstra bonus til kurset.
Af alle førstehjælpskurser jeg har været på, vil Swanteam til hver en tid være at foretrække.

Besvarelse fra SWANTEAM
Det var både lærerigt og så sjovt at være på rescuedøgn med og hos Swan team - Alle følte sig velkommen.
Søren og Allan er supergode til at få alle deltagere til at føle sig trygge og få den enkelte til at turde rykke sine egne komfortgrænser. De har en evne til, at tilpasse undervisning til den enkeltes niveau, som er helt outstanding og så kan de ovenikøbet få børn til at spise grønsager - bare de er lavet over bål😁
Et tidligere anvendt slogan kan bruges her: et ophold vi ikke vil hjem fra😁
Jeg vil på det varmeste anbefale andre til at lære at redde liv - både til lands og til vands hos Swan Team.

Besvarelse fra SWANTEAM
Jeg tog Swanteams kursus i Livreddende Førstehjælp og livredning på åbent vand i forbindelse med noget frivilligt arbejde med Red Barnet.
Fed lokation på Helnan Marselis Hotel i Aarhus. Alle instruktørerne var venlige og virkelig dygtige, og øvrigt super sjove, hvilket løftede stemningen helt vildt. Jeg følte, at jeg blev guidet rigtig grundigt igennem den vigtigste viden og handlemuligheder ift. livreddende førstehjælp. Den anden del, livredning på åbent vand, var meget spændende. Igen gjorde instruktørerne et rigtig godt stykke arbejde: vi blev delt op i hold og guidet godt igennem alle øvelserne.
Det var i bund og grund en rigtig god oplevelse for mig som kursusdeltager hos Swanteam. Kan varmt anbefales!

Besvarelse fra SWANTEAM
Jeg føler mig meget bedre klædt på om, hvordan man bør agere i forskellige livreddende situationer.
Jeg tog SWANTEAMs kombi-kursus med livreddende førstehjælp samt åbent vand livredning.