Har lige læst en masse 1 stjernede… Hvad i alverden er folk på?
Har lige læst en masse 1 stjernede anmeldelser, og jeg har aldrig set noget lignende. Jeg har gået til denne svømmehal siden jeg kunne tale, og jeg har aldrig oplevet problemer. Der er nogle af anmeldelserne der siger at "de så en rotte" og at de blev "storket" (forfølget) af personalet. De var en hel klasse, selvfølgelig kommer de til at holde øje med jer for at passe deres job.
Jeg så også en anden hvor at de sagde at vandet var for koldt, og personalet gav dem "den kolde skulder". Folk græder seriøst om alt disse dage. Selvfølgelig kommer din søn til at fryse, når han kun har badebukser på og ikke vil gå længere ind i det varme vand end skinner-benene. Alle de 1-stjerner jeg har set har absolut ingen valide grunde, og de fleste er deres egen skyld.
Måske kan nogle ting gøres bedre, ja, men det kan det jo altid. Mine oplevelser i svømmehallen har altid været positive, og jeg syntes, hvis man VIRKELIG har et problem- burde man bare at opføre sig som en normal person, og måske SELV prøve at gøre noget ved det. Er der nogle piger, der bader i bunden af rutsjebanen? Gå hen over til dem, og forklar stille og roligt at det må man ikke, og spørge dem pænt om at de kunne rykke sig. Kan man seriøst ikke håndtere nogle børn lidt over 10? Pinligt.
Hvis du syntes svømmehallen ikke er til dig? det er okay! Men det betyder ikke at du skal prøve at vride din hjerne for at få den til at lyde dårlig.