Svl Coaching Anmeldelser 4

3,6

1. Personlig træner

SVL-Coaching tilbyder online coaching og sportsterapi

3,6

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Ærgerlig oplevelse

Ærgerlig oplevelse! 👎🏼
Jeg booker igennem facebook min første aftale hos SVL, og da jeg sidder i bussen på vejen får jeg et opkald fra indehaver, at deres fys/massør ikke har set aftalen, fordi den teknisk ansvarlige har “glemt sin arbejdstelefon hos en ven, så aftalen ikke har været opdateret i kalenderen” det på trods af at aftalen er booket halvanden uge i forvejen. Jeg får afvide at jeg kan blive kompenseret og få en ny tid uden beregning. Dejlig service ifht at man i forvejen har brugt penge på transport, og afsat tid. Jeg takker ja selvom jeg er skeptisk efter første aftales forløb. Jeg booker så en ny aftale direkte igennem deres booking link på hjemmesiden så jeg føler mig mere sikker på at aftalen står i kalenderen, og får en bekræftigelse på mail. Da jeg så nu, står her for 2. Gang, er der IGEN ingen at finde på adressen, og jeg møder endnu op til en låst dør. Det simpelthen bare for ringe, og utroligt skuffende. Jeg kan derfor på ingen måde anbefale et firma/klinik der tilsyneladende ikke har mere styr på deres praksis og ikke virker til at tage deres virksomhed alvorligt 🥲 øv!!

16. juni 2025

Fantatisk oplevelse!

Helt igennem professionel og fantastisk oplevelse med SVL Coaching!

Jeg tog kontakt til Malene fra SVL Coaching, da jeg havde et ønske om at tabe mig og komme i bedre form. Efter en god samtale med Malene udarbejdede hun kostplan og træningsprogram til mig, som hun efterfølgende gav mig en grundig gennemgang af.

Kostplanen er overskuelig og let at følge. Der er masser af frihed inden for de forskellige områder af kostplanen samt gode variationsmuligheder, så jeg har friheden til selv at sammensætte mine måltider. Derudover blev der taget højde for hvad hvad min "normale" daglige kost bestod af, hvilket for mig også har været et kæmpe plus.

Træningsprogrammet er ligeledes blevet tilpasset til mine ønsker og behov, hvilket for mig er en kæmpe motivationsfaktor når det kommer til at holde træningen ved lige.

En anden kæmpe motivationsfaktor har for mig været Malene's engagement og passion for at hjælpe med indløse de mål der er blevet opstillet til mit forløbet.

Vil klart anbefale SVL Coaching til andre som ønsker hjælp til kost og træning!!!

10. september 2021

Perfekt kostplan

Bestilte en personlig tilpasset kostplan, der både tager højde for arveligt højt kolesterol og ønske om øget muskelmasse. Kostplanen blev tilpasset med flest mulige af mine "gamle" kostvaner, så den er meget nemmere at overholde. HELT PERFEKT.

8. september 2021