Find noget andet alt lave.!
Sjældent har jeg mødt så dårlig service!
Hvis man ikke ønsker alt hjælpe kunder selvom de kommer 10 min i lukketid,skulle man nok finde noget andet alt lave.👎
Sjældent har jeg mødt så dårlig service!
Det er smart af Svendborg Synshal, at gøre omsyn billigere, når der kun er en fejl.
Tak for det 😊
Jeg kan varmt anbefale Svendborg Synshal. Jeg har fået synet både biler og motorcykler, og jeg er aldrig i tvivl om kvaliteten af deres arbejde. Og så er servicen i top.
Skulle have udleveret nogle prøvemærker, og svaret hertil bare; “det har vi ikke tid til”.
Tid til…. Det tager 2-3 min.
I skulle ærlig talt ikke have en aftale med Motorstyrelsen.
Her for du alt hvad du behøver af service, vejledning, grundighed, sikkerhed og service..du kan være sikker på at skal du have et køretøj eller andet synet eller købe et køretøj/påhængsvogn som er godkendt herfra, så er tingene iorden.
En uovertruffen god service og udover det sædvanlige kan man godt forvente at møde fra Herrerne bag Svendborg Synshal, uanset om der tralvt eller andet, så står de altid klar og imødekommende og finder tiden eller løsningen, så alle kan komme igennem...
Det helt klart den bedste synshal og en oplevelse uden lige for alle, tag trygt derop og man kommer altid godt derfra igen med god feeback og vigtige oplysninger, uanset resultatet så bliver man godt klædt på....alle synshaller burde have samme høje standard som er usædvanlig i topklasse, så ville hele Danmark have ordentlige og lovlige køretøjer på vejene til vores alle bedste:-)