SvendborgsundmarineserviceAnmeldelser

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

NY REKORD

Brændt af 2 GANGE på samme dag. på trods af aftalen blev indgået 20-08-2025. anden gang bliver der lagt op til der er ikke meget tid! skal der så laves et halv færdig service/rep?? mail, telefon, sms bliver ikke besvaret. fornemmer havnefogeden kom ind over så skete der noget!!! ikke den tillid jeg kan bruge når det handler om motor til søs.
havde det været en plæneklippemotor, så måske.

Er du forsinket, så giv besked? der er få der gider at blive holdt for NAR og så 2 gange på samme dag!!!!

28. august 2025

MEGET KOMPETENTE

Vi havde motorproblemer med at starte vores D2 40 Volvo motor. Der viste sig at være MDI boksen . Ringede til Martin, som udmærket kendte problemet og løsningen. Med stor imødekommenhed - løste han problemet hurtigt. Meget venlig kompetent og hurtig service . Vores fulde anbefalinger !

6. august 2025

Flinke mennesker, og super service!

Jeg har 2 gange handlet motor med Svendborgsund Marineservice. Jeg har fået en rigtig fornuftig pris for min gamle motor og købt en ny i samme handel. Servicen er helt i top, og selvom de er begravet i arbejde smider de alt hvad de har i hænderne og giver sig tid til at svare på dumme spørgsmål.
Jeg kan absolut anbefale Svendborgsund Marineservice til køb, salg og service af påhængsmotorer.
At de så samtidig er forhandlere af Mercury motorer, bliver det kun bedre af, for det er nok de mest pålidelige motorer jeg har haft i mine +40 år på vandet.

9. maj 2025

Dygtige folk er svære at finde, men her er de

Martin fra Svendbordsund MarineService har efterhånden lavet flere ting på min båd. Nogle af dem har andre bådmekannikere givet op på, eller simpelthen lavet forkert. Martin er vanvittig dygtig, han finder problemet hurtigt og løser det. Priserne er langt bedre end hvad man betaler for bådmakanikerne på Sjælland. Der er ingen andre virksomheder der får lov til at fixe min båd. Kan kun anbefale dem.

30. august 2023

Super oplevelse

Super oplevelse! Skulle have skiftet gearkabel og bælge plus have justeret gearet på min gamle Bayliner med Cobra drev. De knoklede med at få det til at virke, men det lykkedes også til en formidabel pris. Kommer helt klart igen. Tak for god service og veludført arbejde.

12. maj 2023

Havde problemer med min påhængsmotor

Havde problemer med min påhængsmotor, som efter kort tids sejlads, bare døde. De rensede karburator på den, men den lavede stadig det samme nummer. Afleverede den igen som reklamation. Fik den tilbage, med samme resultat. De sagde den intet fejlede, og jeg følte mig gjort til grin. Problemet er stadig ikke løst, og jeg har købt en anden motor i stedet for, så hold jer langt væk fra Svendborgsund Marineservice

5. september 2022

Servic af bådmotor

Har betalt 20000.00kr. for service/gennem gang af min båd motor, båden er lige sat i vandet og den kan hverken bu eller bæ så..... ingen anbefaling her fra 😞

25. juni 2022

Havde problemer med min påhængsmotor,
Kontaktede Svendborgsundmarineservice telefonisk , og forklarede at jeg var ved at blive trukket i land ved Svendborg.
Fik anvist den mest fordelagtige havn at lægge til ved mhb på service.
Kontaktede den igen ved ankomst, 1,5 time efter ankom der en servicevogn med en dygtig mekanikere som forklarede hvad problemer bestod i, hvorefter det blev fixet.
Super fair pris og der kunne betales med mobilpay .

Tak for hjælpen

3. august 2019

Kør Aldrig din Vandscooter til Svendborgsund marineservice!!!

Jeg kører min vandscooter som er helt ny købt i juni 2016 og har sejlet 9 timer til vinterservice hos dem og aftaler at de kan beholde den i vinteropbevaring og dagen efter service er udført og vandscooteren er kørt til vinteropbevaring som jeg er blevet lovet er en hal udstyret med alarm og video overvågning. Dagen efter bliver vandscooteren stjålet beklageligvis og det havde de jo let adgang til da der hverken er alarm eller video overvågning. Jeg var også blevet lovet at de ville montere min gps tracker da de lavede vinterservice men det havde de ikke lige fået gjordt mærkeligt nok. Nå men Vandscooteren dukker heldigvis op d. 24/12/16 ja juleaftens morgen står den foran porten til Svendborgsund marine services værksted.
Aftaler med den at de beholder dem til politiet at været og tjekke den, jeg har en forsikring på vandscooteren og finder ud af efter nytår at svendborgsund marine service selv har fået fat i min forsikrings taksator og har aftalt at de laver skaderne, Jeg havde ellers ikke så meget tiltro til dem men nu stod den jo der nede. Der skulle skiftes sæde og plastdele og bunden var ridset flere steder efter at den var blevet håndflyttet mellem 2 trailere.
Jeg har efterfølgene haft en lang sej kamp for at få lavet min vandscooter så den står som da jeg afleverede den uden held og Søren og martin har ikke ville tage ansvar for noget som heldst i hele forløbet og når man har været på værkstedet og snakket med dem trækker de bare på skuldrene og siger det er jo påstand mod påstand. De har så fået bilt mit forsikringsselvskab ind i mellemtiden at vandscooteren er lavet 100% så nu er det kun klagevejen tilbage hvis jeg skal have lavet den færdig.
Jeg har efterfølgene ved at køre til en anden reparatør og få tjekket op på tingene fundet ud af at det service de har lavet ikke lever op til foreskriftererne ved seadoo og har prøvet at få pengene tilbage uden held.

De har også haft lånt min vandscooter trailer ud til en anden kunde og de har lånt mit cover ud til en anden kunde dette var beskadiget ved tilbagelevering.

De er åbenlyst fuld stændig ligeglade med deres kunder.

22. marts 2017

Er dette din virksomhed?