Svendborg Fysioterapi Anmeldelser 10

3,8

God

Det tager typisk over 1 måned at svare

Varm anbefaling herfra

Første gang jeg var der var med skuldersmerter.
Nu kommer jeg der anden gang.
Denne gang med nakkesmerter.
Går igen ved Jackie som virkelig tager hånd om problemet på en professionel måde.
Går sideløbende ved Katrine på hold for kvinder hvor man gradvis bygger muskler op og kommer i form
Midt i alvoren er der tid til grin og spas men jeg kan varmt anbefale Svendborg fysioterapi. Ikke sidste gang jeg kommer der.

30. april 2026

Hej Anette
Tusinde tak for dine flotte ord. Det glæder os, at du har haft gode oplevelser her hos os.
Signe, daglig leder

Svendborg fysioterapi er ganske enkelt…

Svendborg fysioterapi er ganske enkelt et meget meget dejligt sted at komme.
Meget dygtigt personale hele vejen rundt,
JEG ER KÆMPE FAN ❤️ jeg siger bare tak for jer

29. april 2026

Hej Morten
Tusinde tak for dine flotte ord. Det glæder os, at du nyder at komme her.
Tak for dig :)
Signe, daglig leder

Super hyggeligt og godt center at træne…

Super hyggeligt og godt center at træne i
Man føler sig meget hurtigt godt tilpas og velkommen.
Dygtige kompetente og imødekommende instruktører, der følger og holder øje med ens fremskridt/problematikker. Man mærker virkelig at det er uddannede fys’er der har holdtræningerne - modsat andre steder.
Hvilket gør, at man føler sig tryg.
Er selv kommet i gang efter mange års tilløb og blevet hooked igen.
Kan på det varmeste anbefale at træne her.

29. april 2026

Hej Tine
Tusinde tak for dine flotte ord. Det glæder os, at du har haft gode oplevelser her hos os, og dejligt at du har fundet glæden ved træning igen.
Signe, daglig leder

Dygtige fysioterapeuter som er din træner 🙂

Virkelig dejligt hyggeligt miljø at træne i samt gode hold, der er noget for alle.
Dygtige og opmærksomme fysioterapeuter som er DIN træner så du får den bedste guidning i din træning.

Man bliver mødt af smil, ro og nærhed når du træder ind af døren -
Lækre og altid rene badefaciliteter👍
God medlemspris i forhold til andre træningscentre - kan klart anbefale dem 😊

27. april 2026

Hej Marisa
Tusinde tak for dine flotte ord. Det glæder os, at du har haft gode oplevelser her hos os, og at du nyder at komme her.
Signe, daglig leder

Glad træning for opereret knæ

Glad træning for opereret knæ. Var der i 10 uger to gange om ugen.
Har haft en rigtig god virkning. Havde smerter i begge knæ, men mærker nu intet i højre knæ. Venstre blev betydeligt stærkere.
Træningen er individuel, dvs man kan give den alt det gas, man kan.
Instruktøren retter og øger træningsmængden fint i forløbet.
Kan varmt anbefales.

15. januar 2026

Hej Henrik
Tusinde tak for dine flotte ord. Det glæder os, at du har haft et godt og udbytterigt GLA:D-forløb her hos os.
Signe, daglig leder

Dygtige folk og god stemning

Utroligt imødekommende personale i skranken og nærværende og dygtige instruktører på træningsholdene. Det føles meget professionelt og trygt, at det er fysioterapeuter, der underviser og vejleder. Har været i personligt forløb hos Kathrine med stor succes - en virkelig dygtig Gyn Obs.

25. april 2026

Kære Dorte
Tusinde tak for din anmeldelse. Det glæder os at du har haft gode oplevelser både i vores fitnesscenter og fysioterapi.
Vi ser frem til at se dig hos os igen.
Venligst

Virkelig dårlig kundeservice

11. februar 2026

Hej Tina

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er dog meget kede af, at du har oplevet dårlig kundeservice. Vi bestræber os ellers altid på at gøre vores bedste.
Vi vil meget gerne forsøge at hjælpe dig igen på bedste vis. Ønsker du dette, er du velkomme til at kontakte os på tlf. 62211080.

Signe, Daglig leder

GLAD træning (6.10.25

GLAD træning (6.10.25. - 22.12.25.) er ikke pengene værd. Lille lokale, træningsredskaber ikke klar, fra få til mange på holdet medfører ofte ventetid til brug af redskaber, ofte inddrages nabolokale til elastikøvelser når der er mange fremmødte. Der er to fysioterapeuter tilknyttet med hver en ugentlig vagt og åbenbart ingen dialog indbyrdes. Opfølgende samtale incl. få tests varer max 15 minutter og koster små 400 kr. Samme gør sig gældende ved start af forløb. - Træningscykel (til opvarmning) ikke repareret i 1 måned, så man kan ikke selv justere den (kilde: en anden fremmødt, som er fitnessabonnent). - Manglende rengøring af redskaber i lokalet og det til trods, at hygiejnen i øvrige rum tilsyneladende vægtes højt. - Da jeg i dag betaler for sidste gang, mødes jeg af irritabel og arrogant mandlig personale. Jeg beder om kvittering for de datoer, jeg har været der de sidste gange, hvortil han spørger :"Stempel og underskrift ? - er det til kommunen?" (NEJ, det var det IKKE. Uanset hvad, så er det grænseoverskridende for såvel mig som for den, der har brug for et bevis til kommunen) - Heldigvis er der mange andre klinikker at vælge mellem, og jeg vælger anden klinik til !!!!!!!

22. december 2025

Hej Marianne

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er dog kede af, at høre om dine dårlige oplevelser, og det lever bestemt ikke op til vores standarder.
Vi bestræber os altid på at gøre vores bedste, og vi vil meget gerne høre mere om, hvordan dit forløb kunne have forløbet bedre. Ønsker du dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 62211080.

Signe, daglig leder

Meget dårlig og dyr oplevelse- det går…

Meget dårlig og dyr oplevelse- det går kun ud på at få medlemmer til deres fitnesscenter. Ingen personlig service meget ringe forståelse for individuelle problemer- fik 7 min salgstale for deres center og hold træning.

1. juli 2025

Hej Christa
Vi er kede af, at du har haft denne oplevelse hos os. Vi bestræber os altid på at imødekomme patientens behov og ønsker, og det er aldrig vores intention at sælge et fitnessmedlemsskab, som man ikke ønsker. At du har fået en anden oplevelse, er selvfølgelig beklageligt.
Hilsen

800,-kr

800,-kr. + 80,-kr. via Mobilpay til ham selv for nåle brugt til akupunktur. Lå på en briks i 2 gange 15 min imens han lavede alt muligt andet.
Fortalte at jeg var totalt spændt op pga. smerterne fra min skuldre, der blev intet gjort ved noget som helst andet end akupunktur rundt om skuldren, men jeg kunne da gå til massage et sted var beskeden.

19. august 2024

Hej Morten
Vi er kede af, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse, som ikke levede op til det, du forventede. Vi bestræber os altid på at imødekomme patientens behov, og beklager at det ikke er lykkes i dette tilfælde.
Hilsen