Svendborgdepotrum Anmeldelser

1. Penge og forsikring

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Lokalt og centralt beligende depotrum. Meget personlig betjening samt super proffesionelt. Opvarmet lokaler nemt og lækkert at komme til.

God

3,8

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Vi havde alt vores indbo opbevaret i…

Vi havde alt vores indbo opbevaret i Svendborg Depotrum fra august til november 2020... rigtig mange af vores ting var ødelagt fordi rotter har hygget sig i flyttekasserne. Og vores lænestole og sofa var fyldt med rottelort og tis. Jeg prøver at komme i kontakt med Thomas, men han svare først dagen efter på en sms at han vil kontakte mig senere og så har jeg aldrig hørt fra ham igen.

“Anmeldelsen kommer så sent da jeg blev rådet til at anmelde min oplevelse.
Nej det er ikke godt for dit firma, og godt at i har fået styr på rotterne. Men vi er en familie med 3 små børn under 6 år og mange af vores ting og møbler var ødelagt af rotterne.
Og du skriver at du vil ringe når du kommer hjem fra din ferie, så mange følelser er blevet større når du ikke ringer. Så tænker jeg helt naturligt at du er ligeglad og at du godt vidste at der var fyldt med rotter.

8. april 2021
Svendborgdepotrum-logo

Besvarelse fra Svendborgdepotrum

Hej Jeannet,
jeg er selvfølgelig meget ked af det, og meget berørt over din sitiuation. Som jeg også svarede Morten så er der blevet invisteret en masse penge i mit lille firma for at bekæmpe og forebygge at skadedyr kan komme ind i rummene, dette er også lykkedes med største succes.
Jeg forstår dog ikke helt at dene anmeldeldse kommer nu over et halvt år efter at du har flyttet dine ting, jeg tænker at det måske er et personligt angreb på mig og mit lille livsværk som jeg kæmper for at holde kørende. Jeg håber dog at du vil give mig et kald så vi måske kunne få renset luften en gang Tlf: 29915724.

Men som sagt er det mig en glæde at kunne sige at alt er i skønneste orden nu, der er jævnligt kontrol med rummene og hele området omkring, samt har jeg kun positive henvendelser fra alle mine 250 kunder.

Med venligste hilsner
Thomas
svendborg depotrum

fint sted

Billigt og godt sted med opvarmede rum. Super fleksibel løsning. Ejeren er tydeligvis et ordensmenneske med styr på tingene.

20. september 2020

Jeg vil ikke anbefale nogen at opbevare…

Jeg vil ikke anbefale nogen at opbevare jeres ting hos Svendborg Depotrum. Jeg har haft alt mit indbo opbevaret hos dem fra August til November 2019. Da jeg skulle flytte i mit hus og hente mine ting var sofaer, senge, sengetøj etc. ødelagt af et mylder af ROTTER. Som en ægte krejler, nægtede Thomas naturligvis ethvert ansvar. Så hvis du har ting opbevaret der ville jeg checke en ekstra gang med din forsikring om den dækker skader på indbo forårsaget af Rotter.

2. januar 2020
Svendborgdepotrum-logo

Besvarelse fra Svendborgdepotrum

Hej Morten,
det er naturligvis forfærdeligt og katastrofalt hvad der er sket med dine ting. Desværre så er jeg ikke herre over dyrenes verden, jeg har selvfølgelig kontaktet Svendborg kommune som sendte et hold af skadedyrsbekæmper ud, de kunne ikke finde nogle steder hvor der kunne komme dyr ind, samt har de smidt røgbomber i alle rum uden der dukkede noget frem. Konklusionen er at der uheldigvis er kommet et dyr ind imedens at en port har stået åben eller den er kommet ind med noget andet indbo, hvilket de har set sket andre steder før. Dette er meget uheldigt men også umuligt at gardere sig imod. I forhold til forsikring så er det din egen indbo der skal dække enhver skade på dit opbevarede gods ifølge kontrakten.
Svendborg depotrum er byens billigste opvarmede opbevaringssted, og kvaliteten er helt på højde med de store firmaer, men der er ingen der kan gardere sig imod naturens kræfter og lune, dog er der selvfølgelig sat fælder op nu så det ikke gentager sig.
Igen må jeg beklage mange gange.
Hilsner fra Thomas
Svendborg depotrum

Fantastisk god oplevelse at have sine…

Fantastisk god oplevelse at have sine møbler opbevaret tørt og sikkert hos Svendborg Depotrum. Jeg kan klart anbefale at tage en snak med Thomas, hvis der er behov for et opbevaringssted. Det er gode parkerings- og tilkørselsforhold.
Jeg vil klart anbefale stedet til andre.

8. maj 2019

Svendborg Depotrum.

Hejsa
Jeg vil klart anbefale Svendborg Depotrum.
Der er styr på sagerne, og deres rum er i top, og prisen er i bund.
What´s not to like.

P.S - Thomas der har det, er til at snakke med, og en rigtig fin fyr :-)

11. marts 2019

Jeg vil helt klart anbefale Svendborg depotrum.

Jeg vil helt klart anbefale Svendborg depotrum til andre som står og mangler et rum til opbevaring af deres ting. Jeg har været meget glad for at leje et rum hos Svendborg depotrum, rummet var rigtig fint, lyst, tørt, sikkert og en god størrelse, (man kan få andre størrelser efter behov) man kan benytte sig af rummet alle hverdage og weekend på gode tidspunkter. Thomas er meget venlig og nem at snakke med.

10. marts 2019