1. Bygningsrestaurering
  2. Tømrer
  3. Køkkenrenovering
  4. Maler
  5. Fliselægger

Sveab bygg med 20 år erfarenhet inom badrumsrenovering, köksrenovering och målning . Har expertis som tätning , kakling , flyttspackling, målning , snickeri och platsbyggda inredningar. Vi har långtids arbeten med underentreprenörer inom EL och VVS Gör gärna av er vid behov eller frågor. Ingen jobb är för små eller för stor

4,3

Vi anlitade SVEAB bygg för renovering av hallgolv

Vi anlitade SVEAB bygg för renovering av hallgolvet i vår lägenhet. Under hela processen var kommunikationen god. Aydin och resten av gänget var väldigt lyhörda och måna om oss som kunder att vi skulle bli nöjda med resultatet, och det blev vi verkligen! Ett superjobb från början till slut. Kan verkligen rekommendera!

24. marts 2026

Platsbyggda garderober

Vi har precis anlitat Sveabbygg för att bygga platsbyggda garderober med IKEA-stommar, och de leverade till 100 procent. Byggledare Aydin har grym kompetens och hög lösningsförmåga vilket var precis vad vi med noll kunskap behövde. Jobbet utfördes noggrant men effektivt och de var proffsiga, lyhörda och väldigt måna om att vi som kunder skulle bli nöjda. Rekommenderar varmt!

15. august 2025

Badrumsrenovering

Vi anlitade SVEAB och Aydin för renovering av vårt badrum och hittade verkligen ett företag med bra känsla och god kommunikation. Från början till slut har det varit enkelt att få tag i och de har lyssnat och berättat vad som händer under hela processen.
Noggranna och duktiga, vi är så nöjd med vår renovering.

25. juni 2025

Vi anlitade Sveabbygg för att renovera…

Vi anlitade Sveabbygg för att renovera vårt badrum, och det är ärligt talat bland det bästa beslut vi tagit. Allt gick otroligt smidigt, från första mötet till sista fog. Dem jobbade snabbt och hade en fantastisk känsla för detaljer.

Vi uppskattade särskilt hur bra återkopplingen var under hela processen. Vi kände oss trygga och delaktiga hela vägen, vilket gjorde renoveringen både enkel och stressfri.

Resultatet? Ett badrum som känns lyxigt, genomtänkt och precis som vi ville ha det. Vi kan varmt rekommendera företaget till alla som vill ha ett snyggt badrum utan krångel!

29. maj 2025