Stod på hemsidan att "grund" frakten är 2-3 dagar + 2-3dagar extra pga den inte fanns i lager. Jag väntade 6 veckor på att få min Rocket Espresso maskin. Jag påminde flertalet gånger och fick äv... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
OM SVANFELDTS COFFEE OCH BEANS & BRAINS Grundarna till Beans & Brains är vi, David och Ditte. Vi är föräldrar till tre barn. Ett av barnen fick en hjärnblödning när hon låg i magen och föddes med en grav CP-skada. Vi har i och med det fått upp ögonen för vikten av arbetet kring hjärnforskning. Vi kom fram till att vi vill bidra med något. Vi bestämde oss för att 10 kronor för varje kilo kaffe vi säljer ska gå till Hjärnfondens forskning.
Kontaktoplysninger
FYRISLUNDSGATAN 68, 754 50, UPPSALA, Sverige
- 08-68432300
- info@svanfeldtscoffee.se
- svanfeldtscoffee.se
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Rocket Espresso maskin
Jag väntade 6 veckor på att få min Rocket Espresso maskin.
Jag påminde flertalet gånger och fick även nummer till ägaren av Svanfeldt som inte ens svara i telefon. Fick sms efter samtal -"vem där?"
Tjatade till mig en kompensation men även den "ordern" kom tydligen bort så nej.
Riktigt oseriöst företag. Kommer aldrig att handla därifrån igen.
Utlovar lev inom 2-4dgr
Utlovar lev inom 2-4dgr, efter 14 dgr tar jag kontakt via deras info mejl, svaret blir att dom kan eventuellt återkomma inom 48 tim, väljer då att ringa kundservice, 4 tonval, väljer tonval3 ¨weborder¨, svaret blir ..kan inte ta emot ert samtal, lämna meddelande vi ringer upp, väljer då att ringa upp igen, väljer tonval 2 ¨vill du bli kund¨, man svarar då direkt, och meddelar att maskinen hade kommit svanfeldts tillhanda igår och skulle skickas idag och anlända inom 2 dgr. Slutsats: man prioriterar nya kunder och dissar befintliga .. ett dålig företagspolicy...om man vill vara seriös och överleva...!
Aldrig mer….
Jag beställde kaffe 18/11, gör ett aktivt val att Schenker ska leverera till ombud - alltså inte med Early Bird, för jag vill INTE ha något på dörren, då det finns risk att det försvinner, vilket det har gjort tidigare!
Får mail vid beställning om att det ska levereras med Schenker och en länk där jag själv kan spåra paketet!
Då jag inte fått något paket, än mindre ser att det är på väg - så vill jag annullera ordern!
Får då besked om att de trots mitt val av Schenker ändå valt Early Bird?! Men ingen avisering från Svanfelds eller Early Bird om detta! Än mindre något kaffe!
Moment 22…
Hej Lena,
Då skickar vi ut en ny order till dig med Schenker ombud.
Bästa hälsningar
/Maria
Vad händer, jo de använder sig av Early Bird igen! Kör med lögner och håller inte det som avtalats!
Tredje gången gillt! Tacksam för att de till slut ändå kunde leverera med Schenker till ett utlämningsställe - men tar inte bort känslan av nonchalans! Jag kommer ändå aldrig mer att köpa någonting från Svanfeldts
Beställde kaffe och lakrits som present…
Beställde kaffe och lakrits som present till min mor. Kaffet kom men inga lakrits och ingen bipackssedel. Allting är betalat för. Svarar varken på mejl eller telefon efter 1 veckas försök. Trots upprepade försök. Mycket dåligt.
Nonchalant service
Beställde en vattenkokare, bäst i test. Svanfeldts hade satt ned priset med närmar 400 kronor och därför valde jag dem. En till tre dagar för leverans stod det i orderbekräftelsen. Efter en knapp vecka ringede jag; lämna namn och tel så ringer vi upp. Det gjorde de inte. Mejlade. Vi svarar inom 48 timmar, stod det. Det tog fyra dygn. Fick min vara efter två och en halv vecka. Företaget månar inte precis om sina kunder och min kontakt med dem blev definitivt en engångsföreteelse.
Varning för ytterst oseriös e-handel
Varning för ytterst oseriös e-handel. Beställde glas i februari som aldrig levererades. Mailade och fick till svar att de skulle undersöka det. Därefter har de inte svarat på ytterligare tre mail och aldrig återkommit. Troligtvis skänker de inga pengar till välgörande ändamål utan det är bara bluff och båg.
Bra service & fantastiskt kaffe
Bra service & fantastiskt kaffe! :) Köpte deras provbox och blev inte besviken! Har bara fina saker att säga om Svanfeldts Coffee!!
Trots överenskommelse om att Early Bird…
Trots överenskommelse om att Early Bird skulle leverera våra varor till brevlådan så valde bolaget att skicka med Schenker vilket gjorde att paketet hamnade i Bälinge ca två mil från där vi bor i Centrala Uppsala.
Detta innebär att vi får åka buss till Bälinge med den extra kostnad det innebär samt onödig tidspillan. Tack Svanfeldts.
Dålig service och fejk rating
De skickade fel vara, tog flera veckor att svara på mail, när jag väll fick uppföljning och ställde en följd fråga fick jag inget svar igen. Deras auto mail spammar inkorgen 5-6 gånger om dagen, och efter att jag lämnade en recension av produkten tog dom bort den. Det finns en anledning till att deras rating här är 3/5 men allt på deras hemsida är 5/5. Dom rakt av tar bort allt som inte är 5/5...
Bästa kaffet som finns!!
Gott kaffe men tycker att de skänker på…
Gott kaffe men dyrt!! Tycker att de skänker på tok för lite till Hjärnfonden. Känns som att de skor sig på att sälja in det som nån slags välgörenhet när det handlar om att upprätthålla familjen Svanfeldts dyra livstil (byggt nytt hus, dyra möbler, kläder, resor osv).
Tycker att 10kr per sålt kilo kaffe är…
Tycker att 10kr per sålt kilo kaffe är väldigt lite att skänka när de utger sig för att stötta Hjärnfonden. Borde vara minst 10kr per sålt paket a 200/250g. Känns nästan som de utnyttjar Hjärnfonden och säger sig göra gott när det egentligen handlar om deras egen vinning.
Finaste företaget
Det finaste, finaste företaget som finns. Bemötandet med kundtjänst var helt fantastiskt när Early Bird slarvat bort paketet i juldagarna. Tack för det godaste kaffet med det genuina budskapet. Innerligt tack!🤎☕️ /E
Såååå gott kaffe
Såååå gott kaffe, har gått mer eller mindre genom hela utbudet. Perfekt present😊
Ett fantastiskt gott kaffe
Ett fantastiskt gott kaffe
Och de bästa att jag skänker pengar till hjärnfonden
Då jag har ett barnbarn med en cpskada
Gott kaffe och snabb leverans 👌🏼🌟
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.