Har haft en lågpristork från jula förut där plasten i ollorna smälte och gjorde den obrukbar ganska omgående. Märkte på en gång att denna var något helt annat. Den är stabil och pålitlig och har de i... Se mere
Informativ hemsida, lätt att beställa och snabb leverans. Beställde på tisdagen och på torsdagen kom ett Schenker SMS att paketet var på utlämningsstället. Jag saknade bara ett besked per mail att pak... Se mere
Jag tittade inte efter leveranstid när jag beställde en svamptork en fredag, vi skulle ut och plocka svamp på helgen. Trodde att jag skulle få den på måndag - tisdag. Den kom på torsdag. Så vi började... Se mere
På Svamp.se hittar du allt som du behöver för att plocka, äta, och ha kul med svamp – verktyg, torkad svamp för färgning och de bästa svampböckerna. Dessutom Svamphuset, affischer, vykort, spel, antikvariat och second hand. Svamp.se ägs av InforMedia, H & M Svensson HB.
Östergatan 1 A, 821 42, Bollnäs, Sverige
Att behöva åka till Täby för att hämta beställda varor suger då jag bor i Vaxholm.
Ska man behöva ta bussen och byta buss för färd mot utlämnings ställe. Detta är helt galet.
Vad är det för fel på helt vanlig post.
Då den förmodligen dyker upp på stället som man normalt handlar sina dagligvaror.
Detta bör ni kontrollera då ja över väger att ta mig dit och ångra köpet.

Besvarelse fra Svamp.se
Torkar snabbt och bra. Rejäla ollor. Bra med värmereglage och tidsinställning. Bra att man kan köpa till fler ollor och bra att det finns silikonmattor till. Bra med bruksanvisning på svenska. (Hade dock varit trevligt om även receptboken följt med på köpet-på svenska).
Snabb leverans. Bra att kunna betala mot faktura.

Besvarelse fra Svamp.se
Snabb och bra service/support, engagerat bemötande!

Besvarelse fra Svamp.se
Leverantören ringde upp mig och frågade om jag hade beställt rätt, hon tyckte beställningen såg konstig ut. Och det hade jag , så 5 stjärnor till henne som sparade mig många slantar och besvär.

Vilka kunskaper! Inte bara mykologi
Fick förtroende direkt. Professionelt!

Besvarelse fra Svamp.se
Snabb service och leverans. Dessutom används Klarna vilket är et plus.

Besvarelse fra Svamp.se
Beställde affisch med sveriges fjärilar - men Nässelfjärilen var inte med på affischen, vilket är verkligen konstigt då den är den vanligaste fjärilen i Sverige.... detta drar ner betyget för Svamp.se, i övrigt var affischen fin och hyggligt snabb leverans.

Besvarelse fra Svamp.se
Allt kom i tid till ett ombud för uthämtning, väl förpackat.
Ser fram att börja torka frukt.
Synd att inte receptboken följde med.
// pelle

Besvarelse fra Svamp.se
har inte kunnat gjort ett bättre val av svamptork. hoppas den håller i många år. provade med äppelringar igår de blev utmärkta. nu ut i skogen för att leta svamp.

Besvarelse fra Svamp.se
Fick ingen bekräftelse om att köpet gått fram vid min beställning!
Såg att köpet gått fram genom att kolla i Klarna!

Supernöjd!
Trevligt kundbemötande, bra köpupplevelse samt snabb och smidig leverans. Rekommenderas varmt!