Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 46 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Forbrugerne roser de ekstremt hurtige leveringstider og udtrykker stor glæde over, at deres bestillinger ofte ankommer allerede dagen efter købet. Desuden fremhæver kunderne den gennemgående høje kvalitet af de miljøvenlige produkter samt en meget venlig kundeservice, som effektivt håndterer opståede spørgsmål. Dog bemærkede nogle kunder også, at der forekom uventede forsinkelser i leveringen samt uheldige fejl i indholdet af de fremsendte ordrer. Et mindretal af forbrugerne oplevede desværre ubehagelige lugte i visse produkter eller modtog defekte varer, hvilket gjorde en efterfølgende reklamation nødvendig.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner generelt positiv feedback om produkt og fremhæver høj kvalitet og bæredygtighed. Mange... Se mere

Quality

Forbrugere oplever generelt stor tilfredshed med kvaliteten af de produkter, de køber. Kunder fremhæver ofte,... Se mere

Delivery service

Kunder deler positive meninger om leveringsservicen og fremhæver generelt den hurtige og effektive levering.... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med customer service, hvor de fremhæver hurtige og venlige svar på... Se mere

Order

Brugere beskriver tvetydige oplevelser med deres ordrer. Mens nogle kunder oplevede fejl i leverede varer og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fantastisk kundeservice! Den termokande jeg søgte, var udsolgt overalt, men efter jeg skrev til Suztain, fandt de den sidste på lager og tilbød mig at købe den. Allerede efter én hverdag kunne jeg hen... Se mere

Jeg har købt en madkasse. Den ankom efter få dage men havde ridser på. Jeg sendte dem en mail og dagen efter svarede de og sendte en ny afsted, der allerede er her dagen efter. Virkelig god, hurtig og... Se mere

Virkelig hurtig levering, det kom allerede dagen efter bestilling, dog manglede der en shampoobar fra ordren, så jeg ringede til kundeservice og de sendte den manglende bar uden problemer. Den blev i... Se mere

Vi bestilte en Pulito madkasse fra firmaet på Sjælland som skulle bruges til en gave i Århus. Danny fra Suzstain skulle med familien til Jylland og afleverede den personligt på adressen. Gaven var ogs... Se mere

1. Leverandør af rengøringsprodukter
  2. Miljøhygiejne
  3. Helse- og skønhedsbutik
  4. Køkkenudstyrsbutik

Suztain.com er Danmarks førende online butik for bæredygtige varer på øverste hylde. Her får du det bedste i naturlige kosttilskud, økologisk olivenolie og balsamico, økologisk hudpleje, lækre sæber, tekstiler, menstruationstrusser og hygiejne produkter, alt til husholdningen og spændende specialiteter fra hele verden. vi har et utal af mærkevarer på lager til dig, hvor langt de fleste er Europæiske. Her får du blandt andet 24Bottles, A. Vogel, Alepia, Badeanstalten, BIO-D, Bio-Kult, Bistad, Black+Blum, Bokashi, Boody, Camelbak, Comfydence, de Buyer, Denttbs, E-Cloth, Ecoegg, Elskbar, Finnish Superberries, Friendly Soap, GreenGenius, Hattesens, Herbalind, Isangs, Klean Kanteen, Kulsort Binchotan kul, Lekker, Læsø Garn, Manuka health, Mood Soap, Nani, Natures Own, Nyborggaard, Pharma Nord, Plantforce, Pulito, Römertopf, Schalk-Mühle, Sea Magik, Silikomart, Skeppshult, Sundt Vand, Suntribe, Terra Gaia, The Organic Company, Udo's Choice, Vølve, Weleda, Wrappy, WUKA, Zebla, Zinobel, Zooca, Økoladen og Åbenlys

4,5

7 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

4,5

(6.712)

Super god service

Bestilte min stegeso for 2 dage siden og modtog den i dag, forsvarligt pakket ind og håndteret. Tak for god og hurtig service.

5. december 2022

Hej Irene

Fantastisk at høre - tusind tak for at dele det med os her på Trustpilot!
Vi håber at vi ses igen :-)

Hej Pia

Mange tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at du ville handle hos os😊
Og hvor dejligt at du er glad for dine sokker!

Det var hurtigt

Det var hurtigt. Bestilte varen om søndagen, fik den tirsdag. Dansk manual manglede. Kan dog ikke trække en stjerne ned. 😃

8. november 2022

Hej Henrik

Det er vi glade for at høre - tak for at dele det med os og så endda med 5 flotte stjerner oveni🙌🏼

Altid højkvalitet produkter

Altid højkvalitet produkter. Og da jeg returnerede fejlbestilt vare, blev den betalte pris hurtigt refunderet :-)

6. november 2022

Hej Annemarie

Det er vi bare glade for at høre🙌🏼 Tusind tak for at dele din anmeldelse med os💚

Klasse firma

4. november 2022

Besvarelse fra Suztain

Kære "Kunde" - tusind tak for den vidunderlige 1-liner! vi gør vores bedste hver eneste dag, og glæder os rigtigt meget når det bliver bemærket. Tusind tak og god weekend, KH Suztain

En brugsanvisning på 4 sprog som jeg…

En brugsanvisning på 4 sprog som jeg ikke forstår . Det burde stå på dansk . Jeg må købe varen et andet sted ind herinde . Ærgerligt at smide en ny vare ud

29. oktober 2022

Hej Jan

Vi beklager at du har haft en træls oplevelse med vores energimåler. Vi har en dansk brugsanvisning, som nu også er kommet på produktsiden, så tak for at gøre os opmærksomme på dette.

Den danske brugsanvisning finder du her: https://cdn.shopify.com/s/files/1/0514/0804/4195/files/Energimaler_Mini_Manual_dansk.docx?v=1667373948

Vi håber at du fremover vil få glæde af din energimåler 😊

Hav en dejlig dag

Mange grønne hilsner fra Suztain 🌱

Gode reelle produkter

Gode reelle produkter, handler her igen og igen

3. oktober 2022

Hej Helle

Tusind tusind tak for en dejlig anmeldelse - den er vi bare så glade for!
Og hvor er det bare skønt at høre, at du har handlet hos os flere gange🙌🏼
Hav en dejlig dag!

Alt fungerede fint

Alt fungerede fint. Både bestilling og levering.

10. oktober 2022

Hej Steen

Det er vi meget glade for at høre - tak for at dele det med os og så endda med 5 flotte stjerner oveni!

Mange grønne hilsner fra Suztain🌱

Hurtig levering og venlig…

Hurtig levering og venlig imødekommenhed og ombytning da noget af det, jeg bestilte, ikke levede op til forventningerne. Tak for det :-)

4. oktober 2022

Hej Susanne

Det er os der siger tak - både for din anmeldelse og fo ros til både levering og service 🌱 Vi håber at vi ses igen en anden gang 😊

Hav en skøn fredag!

hurtigt og nemt.

hurtigt og nemt.
Campinglampe giver fantastisk lys

3. oktober 2022

Hej Flemming

Tusind tak for din anmeldelse her på TrustPilot. Hvor er det fantastisk at høre, at du er tilfreds med dit køb hos os 😊
Vi håber at vi ses igen!

Lækre produkter

Lækre produkter, hurtig levering😀

1. oktober 2022

Hej Lisbeth

Det er vi meget glade for at høre - tak for at dele det med os og så endda med 5 flotte stjerner oveni🙌🏼

Mange grønne hilsner fra Suztain🌱

Alt har fungeret rigtig godt

Alt har fungeret rigtig godt. Jeg fik mine varer hurtigt.
Jeg kan klart anbefale denne side.

29. september 2022

Hej Carina

Tusind tak for den fine anmeldelse! Vi er meget glade for din anbefaling🙌🏼
Vi håber at vi ses igen😊

gode varer

gode varer, hurtig levering

26. september 2022

Hej Hanne

Tusind tak - både for at handle hos os og for denne fine anmeldelse💚 Dejligt at både varer og levering var som forventet!
Hav en skøn dag😊

Nemt at bestille

Nemt at bestille - mega hurtig afsendelse af det bestilte dejligt med firmaer der holder mere end de lover 🤗 og så har de iøvrigt nogle superfede produkter 👏🏽

26. september 2022

Hej Connie

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Og stor tak for din ros til vores produkter💚
Vi håber at du vil handle hos igen en anden gang😊
Hav en dejlig dag!

God og hurtig levering

God og hurtig levering - af gode varer.

30. september 2022

Hej TB

Det er vi bare glade for at høre🙌🏼 Tusind tak for at dele det med os! Vi håber du bliver glad for dit køb her hos os 😊
Hav en skøn dag

Hurtig og nemt

25. september 2022

Hej Ulla

Mange tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at du ville handle hos os😊

Hej Connie

Mange tak for din fine anmeldelse af både produkter og levering! Vi er meget glade for at du ville handle hos os😊

Super hurtig levering

Super hurtig levering, sikkert emballeret og god kundeservice.:)

15. september 2022

Hej Gitte

Hav en dejlig dag - og så ses vi forhåbentlig igen en anden gang😊

Mange grønne hilsner fra Suztain🌱

Alt har været lige så godt som det…

Alt har været lige så godt som det plejer inkl. svar på spørgsmål om radiator folie.
Vi glæder os tilsat afprøve det og se at det faktisk gør en forskel.

14. september 2022

Hej Mette

Tusind tak for de fine ord! Skønt at høre at både varer og service var som forventet. Vi håber at I bliver glade for radiatorfolien! 😊
Og hvor dejligt at høre, at du har handlet hos os flere gange 🤍

Mange grønne hilsner fra Suztain 🌱