Fantastisk kundeservice! Den termokande jeg søgte, var udsolgt overalt, men efter jeg skrev til Suztain, fandt de den sidste på lager og tilbød mig at købe den. Allerede efter én hverdag kunne jeg hen... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Suztain.com er Danmarks førende online butik for bæredygtige varer på øverste hylde. Her får du det bedste i naturlige kosttilskud, økologisk olivenolie og balsamico, økologisk hudpleje, lækre sæber, tekstiler, menstruationstrusser og hygiejne produkter, alt til husholdningen og spændende specialiteter fra hele verden. vi har et utal af mærkevarer på lager til dig, hvor langt de fleste er Europæiske. Her får du blandt andet 24Bottles, A. Vogel, Alepia, Badeanstalten, BIO-D, Bio-Kult, Bistad, Black+Blum, Bokashi, Boody, Camelbak, Comfydence, de Buyer, Denttbs, E-Cloth, Ecoegg, Elskbar, Finnish Superberries, Friendly Soap, GreenGenius, Hattesens, Herbalind, Isangs, Klean Kanteen, Kulsort Binchotan kul, Lekker, Læsø Garn, Manuka health, Mood Soap, Nani, Natures Own, Nyborggaard, Pharma Nord, Plantforce, Pulito, Römertopf, Schalk-Mühle, Sea Magik, Silikomart, Skeppshult, Sundt Vand, Suntribe, Terra Gaia, The Organic Company, Udo's Choice, Vølve, Weleda, Wrappy, WUKA, Zebla, Zinobel, Zooca, Økoladen og Åbenlys
Skovgårdsvej 1, 4560, Vig, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Bestilte min stegeso for 2 dage siden og modtog den i dag, forsvarligt pakket ind og håndteret. Tak for god og hurtig service.

Besvarelse fra Suztain
Det var hurtigt. Bestilte varen om søndagen, fik den tirsdag. Dansk manual manglede. Kan dog ikke trække en stjerne ned. 😃

Besvarelse fra Suztain
Altid højkvalitet produkter. Og da jeg returnerede fejlbestilt vare, blev den betalte pris hurtigt refunderet :-)

Besvarelse fra Suztain
En brugsanvisning på 4 sprog som jeg ikke forstår . Det burde stå på dansk . Jeg må købe varen et andet sted ind herinde . Ærgerligt at smide en ny vare ud

Besvarelse fra Suztain
Hurtig levering og venlig imødekommenhed og ombytning da noget af det, jeg bestilte, ikke levede op til forventningerne. Tak for det :-)

Besvarelse fra Suztain
Alt har fungeret rigtig godt. Jeg fik mine varer hurtigt.
Jeg kan klart anbefale denne side.

Besvarelse fra Suztain
Nemt at bestille - mega hurtig afsendelse af det bestilte dejligt med firmaer der holder mere end de lover 🤗 og så har de iøvrigt nogle superfede produkter 👏🏽

Besvarelse fra Suztain
Super hurtig levering, sikkert emballeret og god kundeservice.:)

Besvarelse fra Suztain
Alt har været lige så godt som det plejer inkl. svar på spørgsmål om radiator folie.
Vi glæder os tilsat afprøve det og se at det faktisk gør en forskel.