Sushimania reberbansgade Aalborg. Den pokebowl jeg bestilte var på ingen måder frisk, grøntsagerne var tydeligt skåret for flere dage siden og enormt tørre. Tempura rejerne var seje og der var lan... Se mere
Reberbansgade 11B, 9000 Aalborg, DK
SushiMania Reberbansgade, Aalborg. Vi havde ved anden lejlighed fået gavekort som skulle bruges og det gjorde vi i går aftes. Vi var 5 stk og bestilte en delux boks plus diverse sticks, tangsala... Se mere
SushiMania er min go-to sushi takeout. Altid frisk og hurtigt. Deres SushiManiasovs er superlækker og et must, hver gang jeg køber sushi. Eneste minus er deres app. Den er ikke særlig brugervenlig... Se mere
Vi gik fra 1 stjerne til 5! Dette er en rettelse. Jeg blev kontaktet af Sushimania, som undskyldte for den dårlige oplevelse vi havde fået. Vi fik en ny portion som var 110% bedre end første gang.... Se mere
Alt det vi elsker hos SushiMania Bæredygtig produktion - fra emballage til fiskeopdræt, ris og kylling. SushiMania og bæredygtige valg Hos SushiMania går vi ikke på kompromis med hverken bæredygtighed eller kvalitet. Det er vigtigt for os. Bæredygtighed er en stor del af vores hverdag og de beslutninger, vi tager hver eneste dag. Vi stiller krav til vores leverandører - så du kan spise din sushi med god samvittighed. SushiMania | Hvad er pick'n'mix SushiMania er Danmarks originale pick’n’mix sushi - med altid frisk sushi i køledisken. Konceptet pick’n’mix betyder, at du kan vælge og sammensætte alle dine yndlingsstykker, så du får lige præcis den sushimenu, du elsker allermest. Når du besøger os i butikken, kan du vælge sushi og sammensætte din sushimenu direkte fra køledisken. Det betyder minimal ventetid. Al vores sushi er altid frisklavet, og bliver produceret af vores dygtige sushi-kokke. Bestiller du på vores webshop eller i vores app, sammensætter du dine yndlingsstykker på præcis samme måde, som hvis du stod i butikken. Og skal det være endnu hurtigere, kan du selvfølgelig også vælge en af vores sushi-boxe. Så vælger vi en masse lækker sushi for dig. Vi har Pick’n’Mix sushistykker i fire priskategorier, og du vælger to stykker sushi ad gangen. SushiMania | Altid frisk sushi Sushi fra SushiMania er frisklavet. Vores dygtige sushikokke laver din sushi HVER dag. Vi har masser af varianter og smagsoplevelser. Dejlige maki eller nigiri. Hos SushiMania vil du opleve smagen af frisk fisk og skaldyr. Vi har selvfølgelig også skøn sushi med grøntsager eller kylling. Vores sushi er ikke bare lækkert. Det er også en alsidig ret med masser af smag, og skal du have gæster, er du sikker på, at der er noget, der falder i alles smag. Hos SushiMania skærer vi både fisk og grøntsager hver dag - i hele åbningstiden. Det er din garanti for frisk og lækker sushi. SushiMania bruger italienske ris Vi bruger italienske ris i vores sushi; ris af høj kvalitet og masser af smag. SushiMania køber ris af høj kvalitet, der er produceret i Italien. Når vi køber ris, der er produceres i Europa, passer vi samtidigt på miljøet. Ris transporteret fra Italien er bedre for miljøet, da de sendes med tog, og dermed ikke skal fragtes den lange vej fra Asien. SushiMania og bæredygtig fisk Vi har brugt bæredygtig fisk siden 2012. Vi vil være med til at passe på fiskene og på havet. Det manglede da bare! Mange fiskearter er desværre udrydningstruet eller opdrættet under rigtige dårlige forhold. Det er et alvorligt problem. Vi arbejder hver eneste dag på at gøre en forskel. Vi bruger udelukkende bæredygtig certificeret fisk i vores produktion. God samvittighed smager bare bedre. SushiMania bruger bæredygtig emballage Hos SushiMania har vi taget et valg i forhold til de bakker, du køber sushi i. Vi bruger sushi-bakker, der er fremstillet af genanvendt materiale … materialer der kan genanvendes igen til fremstilling af ny fødevareemballage. Sushi-emballagen er fremstillet af indsamlede og genanvendte flasker og bakker. Der tilsættes ikke ekstra farve i emballagen, og derfor afspejler farven på hver bakke den specifikke blanding af det genanvendte materiale, den er lavet af. SushiMania og TooGoodToGo SushiMania er med i TooGoodToGo, fordi vi synes, det er det rigtige at gøre. Madspild er et stort problem – også for miljøet. Derfor samarbejder SushiMania med TooGoodToGo om at reducere madspild. TooGoodToGo arbejder for en verden madspild. Det fungerer på den måde, at du med en app, kan få adgang til ”spild” fra din yndling-takeaway (selvfølgelig SushiMania).Too Good To Go-appen gør med andre ord det nemt for dig at gøre en forskel. Du kan læse meget mere om konceptet på TooGoodToGo.com SushiMania nytårsmenu Hos SushiMania laver vi selvfølgelig lækker take away til dig nytårsaften, når du skal fejre årets sidste dag. Så er du garanteret en nytårsmenu med lækker mad. Du kan vælge fra hele vores sortiment, og selv sammensætte den sushi, du elsker. Du kan både sammensætte til den lille forret eller til den hele store sushi-aften. Al sushi kan selvfølgelig både forudbestilles online på vores webshop eller i butikken. SushiMania Valentinsmenu Hvert år fejrer vi selvfølgelig kærligheden med dig. Du kan vælge fra hele vores sortiment, og selv sammensætte din egen valentinsmenu med al den sushi din favoritperson elsker. Så kan du drysse lidt ekstra kærlighed på din valentinsdag i dagens anledning. Det er en romantisk Valentinsmenu i topklasse – nemt og lækkert. SushiMania catering; til fest, events og firma-arrangementer Hos SushiMania har vi masser af mulighed for at lave lækker sushi som catering - til dig og dit arrangement. Vi har mange erhvervskunder, og stor succes med at lave skønne menuer til dig og dit møde eller firmaarrangement. Skal du holde fest, kan du roligt bestille SushiMania. Vi har alt fra desserter til sprød kylling med chilimayo, lækker dip, edamamebønner med goma dip og masser af sushi. Der er noget for enhver smag, og vi laver selvfølgelig også sushi og japanske retter til vegetarer, veganere, og til dem der ikke spiser fisk.
Reberbansgade 11B, 9000, Aalborg, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Sushimania reberbansgade Aalborg.
Tempura rejerne var seje og der var lange røde “tråde” i dem. Øv en oplevelse og penge lige ud af vinduet, børnene som normalt er vilde med de indbagte rejer ville ikke spise de her.

Besvarelse fra SushiMania - Reberbansgade
Virkelig dårlig sushi til pengene!
Aldrig har jeg fået så dårlig sushi til pengene. Helt tørt, træls og koldt, og med tydelig smag af det var noget der har stået længe. Edamame bønnerne helt kolde og hårde.
Og at man så ikke får soya og pinde med, er jo bare en joke.
Langt bedre alternativer i byen til billigere penge!

Besvarelse fra SushiMania - Reberbansgade
God oplevelse og sødt personale. Super lækkert sushi

Besvarelse fra SushiMania - Reberbansgade
Jeg synes det er det bedste sushi sted i skal klart. Prøve sushi mania

Besvarelse fra SushiMania - Reberbansgade
Betjening var virkelig ringe og burde ikke være i en takeaway restaurant!!
Der følger så åbenbart ikke soja med mere.!!
Sindssygt dårlig til prisen.!!

Besvarelse fra SushiMania - Reberbansgade
Vi gik fra 1 stjerne til 5!
Denne gang var risene topklasse, alt fiske smagte vidunderligt! Og servicen i butikken var helt i top!!

SushiMania Reberbansgade, Aalborg.
Vi var 5 stk og bestilte en delux boks plus diverse sticks, tangsalat m.m.
Det var rigtig god sushi, god smag, gode ris - ikke for sticky og ikke for tørre - især deres nobashirejer var super gode, alt i alt en god takeaway oplevelse.
MEN - næsten det bedste, selvom det er maden det drejer sig om - vi havde en korrespondance med en medarbejder, Laura Nikoline, hun var helt fantastisk, meget meget serviceminded, ekstremt løsningsorienteret - selv midt i rushhour tog hun sig tid til at ringe og orientere så der ikke var misforståelser.
Kære Laura - du fik sushien til at smage bedre - tak for det:-). Flere af dig tak.

Besvarelse fra SushiMania - Reberbansgade
Har normalt ikke haft problemer med andre suhsimania resturanter før men i dag var anderledes generelt følte jeg da jeg gik ned i butikken at jeg ikke burde være der ved godt det var 30 min efter butikken åbnede men man fik føelsen af at man var gået ind før åbningstid . Jeg fik min sushi kom hjem til min kæreste og et par stykker inde finder jeg noget hårdt i min laks om det er en ben eller plastik ved jeg ikke det ligner ben i laksen prøvede resten men mistede lidt appetitten af det
Vi skulle have sushi og på deres website stod der den var åben. så vi gik der ned kun til at finde ud at den var lukket.
fordi den skulle renoveres.
det stod intet om det på deres website hvad er det få noget man kan jo godt informere lidt om det så man ikke skal til at gå hele vejen ned til butikken og så er de lukket.

Besvarelse fra SushiMania - Reberbansgade
God service og virkelig søde medarbejder som altid er klar på at hjælpe dig hvis du har brug for noget. Vil 100% komme tilbage og anbefalede det til andre

Besvarelse fra SushiMania - Reberbansgade
Super god betjening og lækkert udvalg af sushi ☀️☀️

Besvarelse fra SushiMania - Reberbansgade
Kl.1800 var der så få varer under glasshylden, samt en dårlig lugt i butikken og ikke mindre dårlig kundeservice, hvor den dovne ekspedient med den sure mine ikke var til megen hjælp, idet hun havde for travlt med at se på telefonen og ikke kigge på os når vi spurgte hende om der muligvis var noget nyt på vej, da vi kunne se at sushi kokken var i gang med at lave noget, men hun nægtede at give os det friske sortiment, men hellere vil give os det gamle, som havde mistede alt farve og lugtede.
Jeg havde flere gange udtrykket mig at det er overraskende at der var så få ting at vælge imellem, hvor vi fik en omgang flabethed tilbage.
Heldigt at der er andre sushi butikker og restauranter i Aalborg.
Farvel og tak SushiMania.

Besvarelse fra SushiMania - Reberbansgade
De sidste gange jeg har bestilt sushi, har det været med flere forglemmelse og fejl. Kvaliteten af sushien er faldende. Jeg har ofte holdt mig tilbage med anmelder, fordi alle kan lave fejl. Idag fik jeg ikke tangsalaten, som jeg havde bestilt.

Reberbanesgade
Vi kom ind i butikken 1 time og 10 minutter før de lukkede. Drengen der stod bag kassen sagde til os at de har pakket det hele væk for i dag, og at de ikke solgte mere sushi for i dag.
Det skal lige siges at dette er sket for os 2 gange
Det syntes jeg simpelhen er åndsvagt, amen helt ærligt. 1 time og 10 minutter før de lukkede

Besvarelse fra SushiMania - Reberbansgade
Eneste minus er deres app. Den er ikke særlig brugervenlig, så jeg ender næsten altid på deres hjemmeside, som, til gengæld, altid virker.