Jeg har siden 16.11 ventet mit gavekort som belønning for mine mange spildte timer på deres undersøgelser. Den er ENDNU ikke kommet, knap en måned senere. GoGift svarede samme dag, at Survee havde af... Se mere
Har brugt survee.dk lidt on and off i løbet af det seneste års tid eller mere, og har med tiden fået samlet et beløb sammen, som jeg nu gerne ville have udbetalt via PayPal. Siden melder dog fejl... Se mere
Min oplevelse på Survee.dk har været super god, når man endelig har fået nogle undersøgelser og arbejde med. Efter min og andres mening kan du finde en lignende hjemmeside, der måske tilbyder l... Se mere
Ingen modtagelse af gavekort efter 1,5 måned.. har skrevet to gange i december, og har endnu ikke fået dem. Svarene har været, at de arbejder på det - det drejer sig om 200kr. Og efter 1,5 måned er... Se mere
Rigtig godt. Men mangler flere spørgeskemaer.
Jeg syntes det er en rigtig god ide at man kan tjene penge på spørgeskemaer. For mig fungerer det hele perfekt. Men jeg syntes ikke der er særlig mange undersøgelser. Jeg har været oprettet i nogle dage nu og har kun fået en. Det syntes jeg godt de kunne tage at lave lidt om på. Lidt flere undersøgelser ville være rart.
- Rebecca Klit

Jeg mangler flere betalinger
Jeg har medvirket i mere en et par undersøgelser men jeg har kun "betaling" for 2 gange på min konto. Det forstår jeg ikke rigtig og jeg gider ikke bruge 20 min af min tid hver gang hvis pengene så ikke kommer ind på kontoen alligevel.

Irreterende
Det er irreterende at man bliver smidt af undersøgelsen når man har svaret på nogle af spørgsmål..Jeg oplever rigtig mange reklamemail i min indboks efter at jeg blev tilmeldt . Overvejer at droppe det. Men dog fint at tjene lidt penge på denne måde.

Rigtig godt koncept
Det fungerer rigtig godt - jeg kan til enhver tid undlade at svare og er behageligt anonym, hvilket gør at jeg gør mig umage med at være ærlig i min besvarelse. Fristen for at svare kunne dog være lidt længere - glemmer jeg eller har jeg ikke tid en dag - er det oftest for sent næste dag. Ellers er jeg tilfreds !!
Det er okay
Det er fint at man kan deltage i noget, hvor man kan få sagt sin mening. Dog er det irriterende at man gang på gang får at vide at man ikke passer ind i målgruppen, nogen efter man er kommet godt i gang.
Perfekt
Perfekt hvis man alligevel sidder foran computeren .. nemt tjente penge :)
godt
jeg vil gerne give min mening til kende
det er bare ikke altid at jeg syntes det er så oprivende spørgsmål der kommer jeg vil gerne med hvor de politiske spørgsmål bliver stillet
God mening :)
Det er nogle gode, og spændende undersøgelser de sender til ens mail :)
Det tager ikke lang tid, og man får penge får de undersøgelser man er med i :)
Det sku kanon.
Får et par undersøgelser om måneden, nok alt efter hvad man beskæftiger sig med, og når 40 kr er opsparet kan de overføres til PayPal UDEN problemer, det ikke noget man kan leve af men det altid dejligt med lidt ekstra hygge =)
godt
sjovt hvis man kan li at svare på menings målinger... og så er der en lille gevinst ved det ;-)
ok, men virker ikke altid