Survee Anmeldelser

1,9

Har brugt survee.dk lidt on and off i løbet af det seneste års tid eller mere, og har med tiden fået samlet et beløb sammen, som jeg nu gerne ville have udbetalt via PayPal. Siden melder dog fejl... Se mere

Min oplevelse på Survee.dk har været super god, når man endelig har fået nogle undersøgelser og arbejde med. Efter min og andres mening kan du finde en lignende hjemmeside, der måske tilbyder l... Se mere

Ingen modtagelse af gavekort efter 1,5 måned.. har skrevet to gange i december, og har endnu ikke fået dem. Svarene har været, at de arbejder på det - det drejer sig om 200kr. Og efter 1,5 måned er... Se mere

Under middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ingen kontaktmulighed til support

Havde 28/11-23 bedt om udbetaling af belønninger, beløb er trukket på konto, men gavekort aldrig dukket op.
Er det blevet til et "fupfirma"
Det skal så siges, at det ikke er første gang jeg oplever dette.
Lars Djørup, laddjo@outlook

6. december 2023

Lidt spild af min tid

Jeg er med i flere paneler, hvor jeg optjener points for mine svar. Jeg har nu prøvet Survee og det er bestemt ikke noget for mig. Ud af omkring 15 undersøgelser måtte jeg besvare 3 og det er spild af min tid. Andre paneler giver en lille kompensation for ens tid, når man ikke passer til undersøgelsen.
Dog synes jeg godt om at det optjente kan sættes ind på Paypal eller veksles til gavekort. Jeg nåede dog ikke så langt, så jeg kan ikke sige om det fungerer.
Benyt Survee, hvis du er tålmodig og er OK med at der kan være langt mellem undersøgelserne.

13. oktober 2023

Hej..

Hej... Jeg kan desværre ikke logge ind på survee.. den siger at der er sendt en email. Men jeg har tjekket og der er ikke kommet noget login link.

9. marts 2022

Ingen modtagelse af gavekort efter 1,5…

Svarene har været, at de arbejder på det - det drejer sig om 200kr. Og efter 1,5 måned er der stadig ikke sket noget.
Under alt kritik, at de ikke har fundet nogen løsning på gavekortet eller en alternativ betaling/løsning.

5. januar 2021

Virkelig god hjemmeside!

Jeg fik udbetlt mine penge direkte på min Paypal konto lige efter 4 arbejdedage. Nemme undersøgelser og gode penge i det. Forstår ikke der er nogle der siger det er cheat!

18. december 2020

Dont go Down that Road

Snyd snyd snyd!!!!

18. december 2020

Hej Hilda,
Jeg er ked af at høre at du har har dårlig erfaringer med at bruge Survee - jeg kan ikke finde nogen henvendelse fra dig, så jeg ved desværre ikke, hvad det er der gør du føler dig snydt.

Du må meget gerne uddybe det her eller skrive til os på hej@survee.dk, så vi kan løse problemet.

De udbetaler ikke

De udbetaler ikke, og de svarer ikke tilbage. I bund og grund en omgang hustlere.

Jeg forstår ikke, at man har sat sådan en business op, bare for at scamme folk for de usle småmønter de udlover. Men jae, de er en død business. Banditter i habit.

16. december 2020

Hej Jonathan,

Jeg er ked af at høre at du har problemer med at få udbetalt dine optjente belønninger. Vi havde i november måned problemer med at få udsendt de bestilte gavekort, så måske det er derfor din udbetaling ikke er nået frem?

Jeg kan desværre ikke finde nogen henvendelse fra dig, så jeg har ikke mulighed for at undersøge det nærmere uden at have oplysninger om din bruger os os. Du må meget gerne skrive til hej@survee.dk, så vi kan undersøge det nærmere.

HOLD JER LANGT VÆK! SNYD TIL DEN STORE GULDMEDALJE

Jeg har siden 16.11 ventet mit gavekort som belønning for mine mange spildte timer på deres undersøgelser. Den er ENDNU ikke kommet, knap en måned senere. GoGift svarede samme dag, at Survee havde afbestilt mit gavekort. Jeg har skrevet utallige mails - men uden at få det mindste respons.
Tænker ikke jeg skal forvente at få mit gavekort - og vil derfor advare jer andre om at holde jer langt væk, så I ikke også spilder jeres tid og deler jeres informationer, for absolut intet...

14. december 2020

Undersøgelserne er fine nok

Undersøgelserne er fine nok, men forstår ikke hvordan jeg kan få en, hvor jeg tydeligvis ikke passer til, og derfor bliver afvist.

Udbetaling til Paypal er uhørt langtsom. Venter stadig på jer

17. november 2020

Jeg har udfyldt spørgeskemaer for jer i…

Jeg har udfyldt spørgeskemaer for jer i et par år nu og har været ganske godt tilfreds med som det hele har kørt ind til nu, men nu de sidste mange gange når jeg har udfyldt en undersøgelse og den er færdiggjort så bliver jeg blot smidt af og får afvide at der ikke længere er forbindelse til server og det er gang på gang hvad med jeres hjemmeside den er der heller ikke, får blot af vide at siden ikke findes, hvis det er rigtigt så er det da lidt mærkeligt at i stadigvæk sender undersøgelser ud fra survee.dk ???????

18. september 2020

Hej Kim,

Vi var ramt af et nedbrud på hjemmesiden, men er retur igen nu :) Du skulle derfor meget gerne kunne besvare og fuldføre undersøgelser som du altid har gjort.

Oplever du problemer stadigvæk må du meget gerne skrive til os på hej@survee.dk.

manglende udbetaling

Siden melder dog fejl hver gang jeg prøver og ingen svarer når jeg kontakter jer pr email.
Havde ellers en god opfattelse af survee, men at i ikke vil udbetale belønninger er uacceptabelt.
Desuden er i decideret umulige at få fat i...

13. marts 2018

Hvis du ikke har andet at bruge din tid på...

Jeg er nuværende bruger at dette site, og jeg er altså meget lidt imponeret over mængden af tid brugt på undersøgelser kontra belønningen for denne tid. Fik så sent som i dag en undersøgelse, som tog 20 minutter for 5,60kr...

Hvis man ikke har andet at bruge sin tid på, så kan man da sagtens være på denne side, men jeg foretrækker de andre undersøgelses-sites som jeg bruger, og som belønner mig fair :)
Bliver kun hængende indtil jeg runder den magiske minimums grænse på 100kr...

9. oktober 2017

Survee virker ikke troværdig

Har på det sidste oplevet, at en del undersøgelser ikke bliver afsluttet korrekt fra Survee's side; og dette betyder så også, at man ikke bliver faktureret for dem.
Desuden oplever jeg, at optjente penge kun kan bruges til godgørenhed (Amnesty) og ikke til gavekort som tidligere. Dette må selvfølgelig være en fejl, da man ved opstart bliver lovet både kontanter og gavekort. Men Survee har indtil videre ikke reageret på min henvendelse ...

8. august 2017

Kære Helle,

Tak for din feedback. Jeg har svaret dig direkte på din henvendelse også, så du skulle gerne have fået en email med svar. For en god ordens skyld får du dog også svar her.

Du kan stadig selv vælge, hvordan du vil indløse de optjente penge - enten donere til Amnesty eller WWF; eller du kan udbetale til Paypal eller som et Supergavekort fra gavekortet.dk. I min email til dig, har jeg beskrevet, hvordan du vælger.

Med hensyn til fejlene i undersøgelserne, så kan jeg se at den seneste uge ved en fejl har fået tilsendt den samme undersøgelse flere gange. Jeg giver det videre til den projektansvarlige, da det selvfølgelig ikke er meningen, at du skal have den samme undersøgelse sendt hele tiden.

Jeg håber ovenstående er svar nok til dig - ellers er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive tilbage her, eller besvare min email.

Hilsen

Jesper
Survee ApS

Meget brugervenligt

Har brugt Survee.dk i 2 år nu og har selv anbefalet det til venner.
Let tjente penge - også selvom det ikke er mange penge.
Man er ikke bundet til at besvare alle undersøgelser.
Det sker at man bliver afvist i en undersøgelse - men der kommer altid en ny senere.
Mange bruger mobilen når man alligevel er på det lille hus og hvorfor ikke tjene lidt penge samtidig.

Det eneste jeg vil håbe der forbedre sig er antallet af undersøgelse. Der kommer fint med undersøgelser i nogle perioder og nogle gange kan der godt være stille fra deres side.

Det kan sagtens bruges og det er let at finde ud af.
+ de har fået en app. Det har klart været en stor forbedring.

18. april 2017