Havde købt en snowboard med håndtag, der desværre knækkede på tredje tur ned af bakken, samme dag vi modtog det. Desværre var produktet udsolgt, men Christian fra Surf More var heldigvis hurtig på p... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos SURFMORE designer og udvikler vi oppustelige Stand Up Paddle boards, samt en lang række tilbehør til aktiv vandsport. SURFMORE er skabt med udgangspunkt i kvalitet, konstruktion og udstyr til penge som alle har råd til. Alle boards er designet til begyndere, øvede og personer som vil godt igang med sporten. Vi klæder dig på i alt neopren fra både fodtøj, handsker, huer til våddragter og svømmeveste. Vi bestræber os på at være din faste leverandører af kvalitetsudstyr til fornuftige priser. SURFMORE er startet i starten af 2018 og har på kort tid vokset sig til en markant webshop og leverandør af surf og sup tilbehør. Sortimentet er løbende blevet udvidet og tilsvarende er nye brands kommet ind i porteføljen. Dette betyder i dag at vi både forhandler SURFMORE produkter, samt en række af flere internationale og ankerendte surf brands på markedet. Altid til de skarpeste priser og kvaliteter. Kvaliteten betyder uhyrer meget for os og derfor kender vi produkterne ned til mindste detalje. SURFMORE er skabt af surfere og derfor kan du være sikker på, at få korrekt og ærlig vejledning, når du står overfør dit næste køb af vandsportsudstyr. Det er din sikkerhed for at komme godt igang. Vi kender følelsen af at fryse om vinteren og vi kender vigtigheden i at være klædt ordentligt på når du skal ud. Hos os gør vi en dyd ud af god vejledning og kundeservice hele vejen. Det er lige fra de første overvejelser, til korrekt brug og håndtering af produktet. SURFMORE er etableret af danske surfere. Vi sender i dag surf udstyr til surfere i hele Skandinavien og vi sidder hver dag klar på mail og telefon til at besvare dine spørgsmål. Vi sender dag-til-dag med GLS og alle forsendelser leveres med track and trace til nærmeste GLS pakkeshop. Derved kan du altid hente din pakke når det passer dig og din hverdag.
Gemsevej 4, 7800, Skive, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Vi havde bestilt noget solcreme og andre solprodukter. Det ene havde de ikke på lager, men vi fandt en løsning og fik nogle ekstra produkter med. Det var vi tilfredse med og satte pris på den gode kundeservice og kontakt gennem e-mail

Besvarelse fra SURFMORE
Gode produkter og hurtig levering. Havde købt et par skibriller, som har været meget bedre end de andre briller jeg har haft igennem tiden. Fik dem leveret umiddelbart efter at jeg bestilt dem. Kvalitet til gode priser. Kan kun anbefale at handle på surfmore.

Besvarelse fra SURFMORE
Snyd og fup. Hold jer langt væk fra dette firma.
Jeg bestilte en snowboard fra dem tilbage i November og sendte det retur igen i Januar da vi var flere der havde købt den samme gave.
Jeg bestilte returlabel gennem dem og kan se fra GLS at det blev leveret i januar.
Men jeg modtog aldrig pengene og efter at have prøvet at kontakte dem flere gange uden svar eller mine penge kan jeg ikke sige andet end at det er rent scame.
De har ingen kundeservice og skylder mig forsat mine penge og de svare ikke når man kontakter dem !! Spild af penge !

Virkelig god kundeservice.
Hurtigt svar og meget hjælpsomme.
Pakken blev sendt hurtigt afsted fra deres lager, så alt i alt er vi meget tilfredse med oplevelsen.

Besvarelse fra SURFMORE
Super god service, og hurtig levering.
Vil helt klart anbefale Surfmore.

Besvarelse fra SURFMORE
Virkelig dårlig behandling! Har fået det forkerte produkt leveret, har forsøgt opkald, sendt mails og endda skrevet på deres hjemmeside under spørgsmål - får ingen respons. Håber i ser denne og henvender jer ASAP!

God service og modtog varerne efter 2 dage. Holdte alt hvad de havde lovet👍

Besvarelse fra SURFMORE
Surf More tog sig tid til at svare tilbage på vores henvendelse på en søndag, hvor vi efter deres vejledning og anbefaling bestilte et Snakeboard. Vi bestilte søndag aften, det blev afsendt mandag morgen og vi havde det i hænde tirsdag morgen. Det gjorde en 8 årig dreng glad og han kunne straks surfe afsted. :-)
Det kunne næsten ikke have været et bedre forløb!
Tak for god service.

Besvarelse fra SURFMORE
Har skrevet til dem flere gange ang en returpakke, men får intet svar. Ingen penge retur og man kan ikke ringe til dem , kun sende mail.

Besvarelse fra SURFMORE
En uge efter min bestilling og jeg afventer stadig min pakke. Lever bestemt ikke op til forventet leveringstid.

Besvarelse fra SURFMORE
Virkelig fin service - og skoene er bare dejlige
Fantastisk service og topkvalitet – 5 stjerner!
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Surfmore, som absolut fortjener 5 ud af 5 stjerner. Christian og Jeppe har virkelig gjort et imponerende arbejde. Deres service er helt i top, og de er både professionelle og hjælpsomme i deres tilgang. Jeg har købt produkter fra dem flere gange, og hver gang har jeg været meget tilfreds med både kvaliteten og leveringen. Så er man en rigtig vandhund, så er Surfmore noget for dig!
Jeg bestilte et SUP-board hos Surfmore, og oplevelsen har været helt igennem positiv. Leveringen var utrolig hurtig, og kvaliteten af produktet er i top. Det lever fuldt ud op til mine forventninger, og jeg er yderst tilfreds! Kan varmt anbefales.
Havde bestilt et par varer som jeg skulle bruge en uge senere. Intet kom og jeg skrev til dem. De beklagede og ville følge op. Men intet er sket og pakken er endnu ikke ankommet til GLS lageret. Jeg er med på at man kan lave fejl - men så skal der også holdes ord om at rette op på dem. Det er desværre ikke min oplevelse. Jeg har nu bedt dem annullere ordren og tilbagebetale mine penge - for jeg har brug for mine varer nu, så har købt dem et andet sted.

Pakke ikke modtaget.
Ordre: #55003