Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
VELKOMMEN I SUPERVISION FAMILIEN Hos SuperVision Alarmteknik er det lidt som at være i en familie. Organisationen er flad og ”mester” sidder ikke og blomstrer i hjørnekontoret, men arbejder i marken ude hos kunderne. Medarbejdere og også vore kunder bliver hos os længe – rigtig længe endda og det er vi ret stolte af, for det siger meget om vores kultur og værdier og når de er gode, bliver det også tydeligt ude i verden hvor vi arbejder. Vi tror på at en god kultur og nogle stærke værdier, kan mærkes ude og vi håber, at du også vil mærke det, når du møder os rundt omkring og som kunde bliver en del af SuperVision familien. VI HOLDER HVAD VI LOVER OG KOMMER TIL TIDEN Vi sætter en ære i at holde hvad vi lover, at vi kommer når vi har sagt vi kommer og til tiden. Vi arbejder hver dag på at have en høj grad af service, ligesom vi hele tiden udvikler os fagligt og som mennesker. Netop det gør at vore kunder oplever, at vi ved hvad vi snakker om og at den rådgivning de beder om, også er den rigtige og ikke mindst baseret på den nyeste viden. Hjertet er med i det vi laver og den måde vi agerer på – ikke fordi vi skal, men fordi vi gerne vil og fordi vi føler, at det er eneste rigtige måde at gøre det på. SUPERVISION ALARMTEKNIK I EN FORANDRET VERDEN Verden ændrer sig og vi oplever at nye typer af udfordringer viser sig hos vore kunder og partnere. Terror risiko er blevet en del af hverdagsbilledet og kriminaliteten har ændrer karakter og det betyder desværre også, at der skal tænkes innovativt, for at vi kan hjælpe vore kunder med de bedste alarm-, overvågnings- og sikringsløsninger. Det viser sig på alle områder, lige fra privatalarmer, til adgangskontrol, videoovervågning, sikring af bygge- og arbejdspladser og alt det der gør at vi kan føle os trygge i eget hjem.
Cedervej 2, 8462, Harlev J, Danmark
- +45 70239310
- kontakt@supervision-alarm.dk
- supervision-alarm.dk
Andre kiggede også på
Ingen anmeldelser
Denne virksomhed har ikke fået nogen anmeldelser endnu.