Et meget stort udvalg af tøj. Det eneste af sin slags. Varerne bliver løbende opdateret. Og ejeren er særdeles venlig 🔝🔝
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Streetwear, Jakker & Trøjer i København – Secondhand, Vintage & Premium Brands Hos Supersælger.dk finder du et af Danmarks mest varierede og kuraterede udvalg af streetwear, designerjakker, trøjer og hverdags essentials. Vi henvender os til alle – samlere, studerende, fashion-entusiaster, sneakerheads, first-time buyers, outdoor-elskere og alle, der vil have kvalitet og gode priser. Vi specialiserer os i secondhand mærketøj, vintage styles og nøje udvalgte nye varer, altid med fokus på kvalitet, autenticitet og detaljerede beskrivelser. Brands & Sortimentsbredde Vi fører et bredt udvalg af eftertragtede mærker som: Stone Island • C.P. Company • Prada • Moncler • Supreme • Palace • Stüssy • Nike ACG • Arc’teryx • Carhartt WIP • The North Face • Patagonia • Salomon • Oakley • AMI Paris • Acne Studios • Helmut Lang • Our Legacy • Ralph Lauren • GANT • Hugo Boss • Y-3 • Adidas Spezial • Burberry • Gucci • Louis Vuitton – og mange flere. Sortimentet opdateres hver eneste dag, så der altid er nye unikke styles at opdage. Hvorfor handle hos os? – Autenticitetsgaranti: Alle varer kontrolleres og verificeres omhyggeligt. – Bæredygtigt valg: Secondhand og vintage giver høj kvalitet med lavere klimaaftryk. – Fair priser: Premium brands til budgetvenlige priser. – Gratis fragt på ALT: Gratis fragt på alle ordrer – uanset beløb. – Hurtig levering i hele Danmark: Dag-til-dag levering uanset postnummer. – Åbent hver dag: Vi har åbent alle ugens dage – også weekender og søndage. – Samarbejde med rappere & influencers: Vi arbejder tæt sammen med danske rappere og influencere, så mange allerede kender os og handler hos os. – Byttehandel & køb af tøj: Du kan bytte dine varer, sælge direkte til os eller få dine ting solgt i kommission. – Nye varer hver dag: Friske drops hver dag inden for streetwear, high-end, outdoor og vintage. – Aktive på TikTok & Instagram: Vi lægger dagligt nyt content op, viser alle nye varer og deler behind-the-scenes. – Nemt at kommunikere: Du kan altid skrive til os via sociale medier – vi svarer hurtigt og hjælper gerne med spørgsmål, mål, styling eller anbefalinger. – Rigtig godt dagligt content: Vi producerer dagligt kreativt og inspirerende content, så du altid kan følge med i nye drops og trends. For alle, der elsker kvalitet, stil og gode priser Supersælger.dk gør det nemt at finde ikoniske mærker, unikke styles og troværdigt secondhand – for hele Danmark. Vi er dybt forankret i streetwear-kulturen og leverer autenticitet, service og kvalitet i topklasse.
Sankt Peders Stræde 47 , 1453, København , Danmark
- supersaelger24.7@gmail.com
- supersaelger.dk
Rigtig hyggelig butik med god service…
Rigtig hyggelig butik med god service fra (Serhi) er meget søde og hjælpsom at vi føler meget velkommen i butikken.
Rigtig god handel med en stone jakke…
Rigtig god handel med en stone jakke til en rigtig fin pris!
Købte et par Carhartt shorts
Købte et par Carhartt shorts, god mand og vanvittige produkter. Kan kun anbefale🙌
Super cool butik med mange fede brands…
Super cool butik med mange fede brands samt unikke vare. Sød og hjælpsom betjening man får.
Købte en bape rigtigt god service
Købte en bape rigtigt god service
Købte den fedeste prada
Købte den fedeste prada, mega gode priser! og verdens flinkeste sælger!
gør jer selv en tjeneste og tag til supersælger, han er mega flink, og har det fedeste streetwear!🤟🏽🤟🏽
Venlig betjening og fede fede ting
Venlig betjening og fede fede ting
Købte en Prada taske god service 💪🏼
Rigtig god butik
Super god mand. Altid smil og god musik når man kommer i butikken. Sindsygt udvalg af tøj og det er nemt at sælge sit tøj igennem ham.
10/10 service og procces
Havde to trøjer (supreme og stussy) jeg ikke selv kunne få solgt. Gik ned i supersælger og fik dem solgt igennem ham ret hurtigt. En meget simpel og hurtig proces. Klar anbefaling vis du skal sælge noget eller bare finde noget fedt tøj 🤩🤩10/10 oplevelse
Big Ups!
Super flink fyr, nem at forhandle med og altid imødekommende nede i butikken. Solgte et item gennem ham og alt gik hurtigt og smooth. Super sælger!
Stone Island jakke :)
Fantastisk
Fantastisk
Et rigtigt fedt sted med god stemning
Og medarbejderne var meget snakkesalige
Fantastisk butik
Fantastisk betjening og god samtale.
(Vi fik en cola med gratis)
Fed butik god service
Super fed butik
Super fed butik, med sindssyg lækre produkter og top kvalitet. Super venlig og imødekommende ejer og sælger. Kan helt klart anbefales, hvis du skal have god kvalitet designer tøj.