Superprof PL Anmeldelser 556

TrustScore 4 ud af 5

4,1

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

jestem bardzo zadowolona dzieki superprof moge pracowac zdalnie w dowolnym momencie dnia co dla mnie jest bardzo wazne gdyz jestem mama dwojki malych dzieci. Dzieki superprof poznalam fantastyczne... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jest duży wybór nauczycieli, którzy mają duże doścwiadczenie i można łatwo znaleźć nauczyciela, który spełnia oczekiwania. Dodatkowo jest możliwość zajęć online. Patrząc ze strony korepetytora, platfo... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Superprof łączy uczniów z szerokim gronem nauczycieli z różnych dziedzin. Niezależnie od tego, czy chcesz nauczyć się języka obcego, gry na instrumencie, poćwiczyć czy doskonalić umiejętności matemat... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Odpowiadać konkretnie na pytanie zadane…

Odpowiadać konkretnie na pytanie zadane w mailu, a nie owijać w bawełnę z nadzieją zapomnienia ze strony użytkownika.

18. marts 2026

Dzień dobry Panie Oskarze,

bardzo nam przykro, że warunki naszej subskrypcji nie były dla Pana w pełni jasne. Gdy skontaktował się Pan z nami, chcieliśmy w sposób jasny i szczegółowy przedstawić, jak działa nasza platforma, aby miał Pan pełną świadomość, za co dokonywana jest opłata. Zależy nam, aby każdy użytkownik dokładnie rozumiał wszystkie funkcje subskrypcji i korzyści, jakie z niej wynikają, oraz miał pewność, że płatności są przejrzyste i bezpieczne.

Pragniemy zapewnić, że Superprof informuje drogą mailową o zawarciu subskrypcji oraz jej funkcjonowaniu. Opłata za Kartę Ucznia jest pobierana zgodnie z obowiązującym regulaminem, a wszystkie procesy związane z płatnością są monitorowane i zabezpieczone.

Dbamy o bezpieczeństwo Pana płatności i każdą sytuację traktujemy indywidualnie, z pełnym zaangażowaniem i wyrozumiałością. Rozumiemy, że sprawy związane z opłatami mogą budzić wątpliwości, dlatego jesteśmy tutaj, aby pomóc, udzielić potrzebnych wyjaśnień i rozwiać wszelkie wątpliwości. Jeśli zauważy Pan jakiekolwiek nieprawidłowości, serdecznie zachęcamy do kontaktu pod adresem dziendobry@superprof.com
– chętnie zweryfikujemy sprawę i udzielimy wsparcia.

Automatycznie naliczają opłaty…

Automatycznie naliczają opłaty miesięczne 50 zł, o których nie wiedziałam. Idiotyzm.

25. marts 2026

Dzień dobry Pani Katarzyno,

bardzo nam przykro, że warunki naszej subskrypcji nie były dla Pani w pełni jasne. Pragniemy zapewnić, że Superprof informuje drogą mailową o zawarciu subskrypcji oraz jej funkcjonowaniu. Opłata za Kartę Ucznia jest pobierana zgodnie z obowiązującym regulaminem.

Dbamy o bezpieczeństwo Pani płatności i każdą sytuację traktujemy indywidualnie, z pełnym zaangażowaniem. Jeśli zauważy Pani jakiekolwiek nieprawidłowości, serdecznie zachęcamy do kontaktu pod adresem dziendobry@superprof.com. Chętnie zweryfikujemy sprawę i udzielimy wszelkiej potrzebnej pomocy.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Brakuje aplikacji mobilnej

Strona ma duży potencjał, jednak widzę że korzystanie z niej jest utrudnione chociażby przez to że nie ma swojej aplikacji mobilnej, niektóre tłumaczenia na język polski są nieprawidłowe i przez to dość ciężko się po niej poruszać.

15. marts 2026

Dzień dobry Pani Maju,

bardzo nam przykro, że Pani doświadczenie z naszą platformą nie spełniło oczekiwań. Zależy nam, aby każdy użytkownik mógł w prosty sposób poruszać się po serwisie i komfortowo z niego korzystać.

Dziękujemy za zwrócenie uwagi na kwestie tłumaczeń oraz brak aplikacji mobilnej. Chcielibyśmy poinformować, że aplikacja jest obecnie w trakcie tworzenia, aby korzystanie z platformy było jeszcze wygodniejsze.

Jeśli chodzi o tłumaczenia, będziemy bardzo wdzięczni za wskazanie konkretnych błędów – prosimy o ich przesłanie na adres dziendobry@superprof.com. Dzięki temu będziemy mogli szybciej je poprawić i ulepszyć działanie strony.

Dziękujemy za Pani opinię i pomoc w rozwijaniu naszej platformy.

Zespół Superprof 😊

SMSy w środku nocy.

Parę miesięcy temu nieopatrznie nawiązałam kontakt. Zrezygnowałam i od tego czasu otrzymuję SMSy w środku nocy. Na chwilę obecną naliczyłam 10.

8. marts 2026

Dzień dobry,

bardzo nam przykro, że otrzymywała Pani niechciane wiadomości i że sytuacja sprawiła Pani niedogodności. Zależy nam, aby korzystanie z naszej platformy było komfortowe i bezpieczne.

Każdą sprawę traktujemy indywidualnie i z należytą starannością. Prosimy o kontakt pod adresem dziendobry@superprof.com
z informacjami o otrzymywanych SMS-ach — zweryfikujemy sprawę i podejmiemy działania, aby wiadomości zostały zatrzymane.

Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Serdecznie pozdrawiamy,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nie polecam , szukajcie gdzie indziej .Nikt sie nie kontaktuje .Zero odzewu.Pieniądze pobrane , efektu zero.

6. marts 2026

Dzień dobry Panie Pawle,

bardzo nam przykro, że Pana doświadczenie z naszą platformą nie spełniło oczekiwań. Zależy nam, aby każdy użytkownik mógł w prosty sposób nawiązać kontakt z nauczycielem i szybko rozpocząć zajęcia.

Chcielibyśmy wyjaśnić, że Karta Ucznia umożliwia kontakt ze wszystkimi nauczycielami dostępnymi na platformie oraz skorzystanie z pierwszej lekcji bezpłatnie (większość nauczycieli oferuje pierwszą godzinę zajęć za darmo). Odpowiedź nauczyciela może jednak czasami zająć trochę czasu, ponieważ są to niezależni nauczyciele, którzy samodzielnie zarządzają swoimi wiadomościami i dostępnością.

Bardzo chcielibyśmy sprawdzić Pana sytuację i pomóc w znalezieniu rozwiązania. Prosimy o kontakt pod adresem dziendobry@superprof.com. Zweryfikujemy sprawę i postaramy się pomóc jak najszybciej.

Zespół Superprof 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Świetna platforma dla instruktorów szachów

Jako nauczyciel szachów jestem bardzo zadowolony z funkcjonowania platformy. System jest niezwykle intuicyjny, a kontakt z nowymi osobami przebiega błyskawicznie. Bardzo polecam Superprof zarówno uczniom szukającym profesjonalnego trenera, jak i samym trenerom, którzy chcą w profesjonalny sposób dzielić się swoją wiedzą. Wszystko działa sprawnie, przejrzyście i na jasnych zasadach. To idealne miejsce do rozwoju pasji do królewskiej gry!

16. februar 2026

SUPER! TO JEST SUPERPROF

Superprof is a platform where you can learn English, Spanish, Portuguese, and many more languages, plus it has the best teachers from all over the world ready to teach online or on-site. It's really mind-blowing, and it changes how lessons can be conducted, adding alternatives.

I LOVE SUPERPROF

16. februar 2026

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.