2,2

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,2

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jak zwykle kłamią.

Jak zwykle kłamią.
Składasz zamówienie to pisze 1-2 dni robocze by otrzymać towar a i tak po 2dniach nawet nie jest ono wysłane.
Żadnych próbek czy nawet małego rabatu za opóźnienie porazka nie firma

22. august 2026

Eyeliners were forced open

Eyeliners were forced open and I bought one but it was not the brand I was looking for which was out of stock.
Soon after I found the brand eyeliner I wanted in another store and went to return the eyeliner and was refused by Gabriella who understood all of her stock in the shop is open and because it took me an hour to return.
I am in Krakow station and walked in to the square where I found the eyeliner brand I wanted.
Zero good will.
Unacceptable service.
I was offered to file a complaint instead.
I purchase products every year in Krakow from this store and will no longer be returning.

17. august 2026

Zdzierstwo

Zdzierstwo!
Urlopy. Mój lekarz gdzieś w świecie. Proszę o wypisanie recepty farmaceutycznej (ustawa z 2001 roku). Uśmiechnięty pan farmaceuta informuje, że owszem wypisze. Dwa leki na osobnych receptach, każda po 50 zł więcej za niewiadomo co. Lek nr 1 - 30 zł, tu 80 zł. Lek nr 2 - 6 zł, tu 56 zł. Paranoja! Wredne zdzierstwo. Pól godziny później w aptece DOZ wypisano mi obie recepty za darmo. Też z uśmiechem.

20. juli 2026

Zakupy w Super-Pharm = Rozczarowanie

Zakupy w Super-Pharm to niestety bardzo rozczarowujące doświadczenie. Sklep sprzedaje na stronie konkretny produkt, po czym wysyła zupełnie inny. Najbardziej frustrujące jest jednak podejście do klienta – w odpowiedzi na reklamację twierdzą, że wszystko jest zgodne z zamówieniem, mimo że doskonale wiedzą, że tak nie jest.
Zamiast uczciwie rozwiązać problem, proponują jedynie darmowy zwrot i informują o braku możliwości realizacji właściwego zamówienia. W praktyce oznacza to dla klienta stratę czasu i zamrożenie pieniędzy nawet na kilka tygodni – najpierw trzeba czekać do 14 dni na odpowiedź, a potem kolejne tygodnie na zwrot środków.
Cała sytuacja sprawia wrażenie celowego działania na niekorzyść klienta. Brak rzetelnej obsługi, ignorowanie problemu i unikanie odpowiedzialności to coś, czego nie powinno się doświadczać w renomowanym sklepie. Zdecydowanie nie polecam.

7. april 2026

Soddisfatta

Molto soddiisfatta , ho comprato gia due volte dal sito dei prodotti che su altre pisttaforme costavano molto di piu , non solo avevo anche spedizione gratis .Prodotto arrivato integro , prezzo uguale come nel negozio fisico .Non capisco davvero come mai queste recensioni negative , sono stata fortunata ? Mia esperienza stata positiva e lo consiglio senz'altro .

27. november 2025

Firma zwyczajnie oszkuje klientów bo…

Firma zwyczajnie oszkuje klientów bo jak można nazwać różnicę w cenie produktu, który sprzedają w sklepie internetowym za 33zł a w stacjonarym za 60zł.
Co prawda jest adnotacja o tym, że cena może się różnić, szkoda, że nie dopisali, że może się różnić niemal 100%.

25. oktober 2025

Zamówienie w 24h to fikcja,

Zamówienie w 24h to fikcja,( po co wprowadzać w błąd? Napisać uczciwie 48h i nikt żalu nie będzie miał. A zarabianie na odbiorze w sklepie (opłata) jest nie fair.

22. maj 2025

Zamówienie - perfumy Lataffa Yara Tous

Zamówiłam na próbę perfumy Lataffa, ponieważ bardzo spodobały się na mojej mamie. Byłam bardzo zdziwiona, gdy otworzyłam flakon - te same perfumy pachniały dosłownie niczym. Jak syntetyczna woda. Trzeba się bardzo mocno skupić, aby coś wyczuć. Jestem wściekła, oczywiście reklamacja bądź zwrot niemożliwy bo pudełko otwarte.... Nigdy więcej nie kupię u nich jakichkolwiek perfum, w życiu nie zapłaciłam za tak perfidną podróbkę. Oszuści i tyle w temacie.

9. september 2024

Bardzo nie polecam sklepu

Bardzo nie polecam sklepu. Zrobiłam dwa zamówienia, które po kilku dniach obracania moimi pieniędzmi, zostały anulowane. Tragiczne podejście do klienta, obscesowe traktowanie i pretensje do klienta. Nigdy już nic tam nie kupię i Wam polecam to samo, tym bardziej, że na rynku jest masa konkurencji, która szanuje swojego klienta.

8. maj 2024

Jest OK

Ogromny asortyment, ceny przeciętne, ale bywają bardzo dobre promocje. Realizacja zamówień mogłaby być szybsza, mogłyby być też dołączane próbki. Chociaż do większych zamówień.

25. september 2022

Er dette din virksomhed?