Superideahome Anmeldelser

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Een taartjes-maker voor kabouters

Een taartjes-maker besteld, volgens video en info groot genoeg om te vullen met hartig of zoet. Ik kreeg eerst een gek plat dingetje van 5cm x 1cm, nutteloos. Na bezwaar kreeg ik een iets groter twee-delig dingetje waar ½rozijn en een frutseltje appel in kan en dan nog geen patroontje erin, ook nutteloos. Emails met foto's gestuurd, helaas, zij vinden dat ze het netjes afgehandeld hebben. Ik vind van niet.

16. september 2026

Diamond Painting adventskalender…

Diamond Painting adventskalender besteld. Duurde 2 maand voordat ik hem ontving. Pakket veel kleiner als wat gesuggereerd wordt. Nu na de eerste 5 vakjes te hebben geopend al niet compleet.
Mailwisseling ook moeilijk

5. december 2025

Adventskalender

Adventskalender besteld. Op de website leken het kleine beeldjes, maar bij ontvangst bleken het waardeloze, slecht gemaakte poppetjes van rubber te zijn. €30,- aan weggegooid geld! Ik zal nooit meer iets bestellen bij Superideahome.com

1. december 2025

RETOURNEREN ONMOGELIJK

Adventskalender besteld voor mijn kleinzonen met bouwvoertuigen. Netjes ontvangen maar zijn mini mini. Niet geschikt voor die mannetjes dus. Wil ze retourneren en moest daarvoor foto's insturen van de producten. Gedaan en daarna nooit meer iets gehoord. Slecht bedrijf, advies: Niet bestellen hier.

22. oktober 2025

Besteld, maar nooit ontvangen

Op 27 september wat besteld.....nog steeds niets ontvangen! Had ik maar eerst de reviews gelezen dan had ik kunnen weten dat het oplichters zijn!
Mail sturen naar klantenservice helpt niet, ze reageren niet.
Heb ondertussen al 2 (!) trackingnummers gekregen, maar deze blijven als 'aangekondigd pakket' in China staan. Gggggrrrrrrrrr!

4. november 2025

Super slechte service

Super slechte service. Als je een klacht indient dan wordt er niets mee gedaan. De goederen zien er ogenschijnlijk goed en mooi uit maar eenmaal thuis is het waardeloos.

16. oktober 2025

Waardeloze kutservice

Waardeloze kutservice. 27 september iets besteld en nog steeds staat er dat het in China is. Klantenservice al verschillende keren contact mee gezocht, maar geen enkele reactie. Geld kwijt, geen bestelling binnen. Nooooit bestellen hier, je krijgt niks.

Update:
Ondertussen wat ontvangen, maar wat er is bezorgd is nog waardelozer dan niks ontvangen. Nooit. Nooit. Nooit bestellen via deze website.

27. september 2025

Verrassing flesjes ..

Verrassing flesjes ... waren inderdaad verrassing!!! Plastic flesjes met een opdruk. Leuke adventkalender, niet dus. En nog niet eens compleet ook.
Pure oplichterij.

23 September besteld, net geleverd gekregen.

Gelijk een mail gestuurd. Op vorige mails geen antwoord terug ontvangen..zal nu ook niet.

Blij met achteraf betalen... maar ga dit niet betalen.

24. oktober 2025

Op 28 september iets besteld

Op 28 september iets besteld. Nog steeds niet aangekregen. Geen reactie op mijn mail met de vraag waar mijn bestelling is. Ook geen track and trace code ontvangen. Betaling via KLarna en dit al aangegeven dat ik het nog steeds niet ontvangen heb en dus ook nog niet wens te betalen.
Ik ben beneiuwd of ik het alsnog mag ontvangen.

24. oktober 2025

Gewoon ronduit slecht!

Wow! Weer even een update. Ik ga hier natuurlijk niet voor betalen he. Adverteren met een advent kalender met inhoud van 329,97 dollar en dan iets opgestuurd krijgen van nog geen 10 euro. Lekker geld verdienen zo denk ik? Ik ga hier geen 40 euro voor betalen. Had er nou voor minimaal 40 euro product aan ingezeten wel maar jeetje dit is gewoon je reinste misleiding/oplichting! Mensen, koop hier niets! Je word zwaar opgelicht!

Ik had iets besteld en later kwam ik er achter dat het gewoon uit China komt (als je het al binnen krijgt). Ik heb 27 september iets besteld, het is nog niet eens verzonden! Ik heb al meerdere mails gestuurd maar ze reageren gewoon niet. Gelukkig heb ik het niet vooraf betaald maar met Klarna. Mocht ik het toch nog onverhoopt binnen krijgen zal ik uiteraard mijn review aanpassen maar ik heb er een hard hoofd in. Jammer :(

Update 5 november:

Ik heb zojuist mijn bestelde artikel binnen gekregen. Het ziet er voor zover mijn zoon kan zien goed uit, alleen is hij wel wat klein haha. Mijn zoon heeft gekeken omdat het mijn diamond painting kalender is. Dus ik ga ervanuit dat het goed is. Nog even wachten tot 1 december ;)
Hier dus een positief einde aan dit verhaal. Ze hebben het 30 oktober pas verstuurd en dat moeten ze gewoon even bij de artikelen zetten. Dat het pas vanaf een bepaalde datum word verstuurd.

13. oktober 2025

Het bedrijf biedt een retourgarantie…

Het bedrijf biedt een retourgarantie aan, maar houden zich hier niet aan. Ik wilde de bestelling retourneren maar kreeg per email de reactie om het weg te geven of door te verkopen. Retoursturen is geen optie!!!!

27. november 2024

Er dette din virksomhed?