Ordre nr.: 1000238693 Ordre dato: 30-05-2026 Jeg har stadigvæk ikke hørt yderligere på denne ordre. Jeg har skrevet til kundeservice 2 gange og har dertil ringet 2 gange. Begge gange har jeg fået e... Se mere
Selvom deres hurtige levering, fortjener superhelten ikke mere end to stjerner. Bestilte to puslespil som begge kom hjem ødelagt! Kasserne var i stykker og et hul på den ene der er dækket med tape.. k... Se mere
Jeg kan egentlig godt lide Superhelten. De har fine priser og godt udvalg. Desværre er deres leveringstid for lang. Der går som regel over 24 timer før varen bare kommer ned fra hylderne og i en... Se mere
Når man trimler ind som rundforvirret jyde, bliver taget hjerteligt imod, og finder LIGE det man ved, ens unger bare bliver lykkelige for, så kan man jo ikke være andet end fuldt ud tilfreds. Og i øvr... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Superhelten tilbyder et kæmpe udvalg af legetøj, merchandise og brætspil til gode priser. Butikken ligger på Ndr. Frihavnsgade 8 i København. Besøg os på www.superhelten.dk
Ndr. Frihavnsgade 25, 2100, København Ø
- info@superhelten.dk
- superheltenlegetoej.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Hurtig levring
Hurtig levering. Ingen problemer. Gode priser og gode produkter.
Super god service og hurtig levering
Super god service - fik et kort med personlig hilsen og en lille tegning sammen med varerne😉
Fin service
Nemt at bestille, pakken kom hurtigt og der var et sødt kort med 😊
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 👍
Byens og måske landets bedste legetøjs butik
Superhelten er en fremragende butik med stort udvalg fra alle de store legetøjsbrands, og hertil en hel del specialt udvalgt legetøj og collectibles.
Der er altid en fremragende stemning i butikken, og man kan være sikker på at få en god og ærlig betjening. Hertil kan det nævnes at priserne er super fornuftige, og samtidig ved man at man støtter en uafhængig butik, som ikke er bundet af virksomhedsaftaler, eller udefrakommende påvirkninger. En rigtig god lokal butik, som jeg kun kan anbefale at støtte såfremt, man stadig ønsker uafhængighed og frihed til at vælge.
Kan altid varmt anbefales.
Venlig Hilsen Simon
Fantastisk butik
Altid en spændende oplevelse at komme ind i denne butik
Absolut fantastisk
Fantastisk service, hurtig levering. Det er absolut ikke sidste gang vi handler hos Benjamin
Fantastisk!
Nem og overskuelig hjemmeside, gode priser og hurtig levering. 👍
Helt igennem positivt
Kan kun anbefales Superhelten.dk. Fandt det jeg skulle bruge nemt på deres hjemmeside og det blev leveret hurtigt og nemt. En lille finurlig detalje var at der lå en personlig hilsen (postkort) i pakken fra den der havde pakket ordren. Det betyder jo ikke noget som sådan, men det var et "nice touch" og gjorde at vi følte os godt behandlet :-)
simpelthen super
super oplevelse at handle ved superhelten fik en håndskrevet brev med i pakken og lidt lego, som en lille ekstra jule gave. det havde jeg ikke forventet.
Nemt og hurtigt
Super hurtig og profesionel butik. Kun varme anbefalinger
Godt udvalg og hurtig levering.
Godt udvalg af legetøj, som man ikke ser alle steder. Er tilfreds med mine varer og fik dem hurtigt leveret.
Fantastisk service
Det er da cool med et håndskrevet besked fra Sanne i Superhelten, der håber at der er gode kort i den købte pokemon-æske :-))
Supergod stil!
Super hurtigt køb og levering
Danmarks bedste legetøjsbutik....
Både for børn og voksne!
Engagerede, hjælpsomme og vidende medarbejdere samt lynhurtig levering.
Kan bestemt anbefales
Bestilte en sunset shimmer pony (som er udsolgt diverse andre steder) og fik en sød, personlig hilsen med i pakken på et slags 3D postkort (som min datter syntes var rigtig sejt) + leveringen er rigtig hurtig. Helt klart et sted jeg vil handle igen :-D.