Superbello Anmeldelser 11

2,4

2,4

Under middel

Elendig service og kat på besøg

God mad, men virkelig elendig service. Der gik 30 minutter fra ankomst, før en spurgte til drikkevarer. Maden kom hurtigt efter bestilling.
Det var umuligt at bestille ekstra drikkelse, og det tog 10 minutter at få en regning.
Undervejs kom en kat udefra ind i restauranten, og det var andre gæster, der måtte få den ud. Servitricerne gjorde intet for at få den ud. Det virkede som om, at den plejede at være der. Føj.

8. maj 2025

Brud på Aftaleloven

Har haft reservation i 8 måneder til konfirmation i maj. Stedet aflyser 16 dage før festen. De havde fået en ny reservation fra managerens side, så for ikke at stille denne i dårligt lys, vælger de at gå med dette andet selskab. Ingen undskyld fra manager eller kompensation. Utrolig skuffet og ked af det efter at have skriftlig aftale siden juni 2023. Kan ikke anbefale at have tillid til Superbello.

25. april 2024

Dettte er uden tvivl de bedste pizzaer…

Dettte er uden tvivl de bedste pizzaer jeg har fået i Vanløse, i de 12 år jeg har boet her. Vi har også prøvet restaurantens andre retter. Og de var også helt i topklasse ! Det er også en hyggelig restaurant at sidde i. Den er tilpas i størrelse. Og der er ne hyggelig og god stemning

9. september 2023

Vi har bestilt 2 forskellige pizza to…

Vi har bestilt 2 forskellige pizza to go. Da vi kom hjem var de begge to brændt, en mere end den anden. Jeg tog et billede og viste den til ejeren som påstod at sådan skulle det være.Jeg har spist pizza mange gange i forskellige lande og det er bare løgn!

24. august 2023

Fantasiløst grænsende til det forfærdelige

Fik “Fritto Miste” : Her et virkeligt ucharmerende sammenrend af måske frisk rejer, hel hummer, sardin, blæksprutteringe og en hel fisk af en art mm. Man blander det hele med med mel og æg og putter hele klumpen i frituregryden, og herefter på en passende tallerken - uden tilbehør. Kunden kan selv forsøge at dissekere og identificere de enkelte bestanddele. Tak for mad. Adspurgt om tilbehør fik vi sortfarvet formentlig mayonnaise.

23. august 2023

Dårlig service - ikke pengene værd!

Elendig service - maden var fin, men vi ventede alt forlænge på serveringerne. Fik maden serveret på forskellige tidspunkter. Tjerneren var ubehøvlet. Ikke pengene værd. Ærgerligt, for stedet virker eller hyggeligt (beliggenhed/ indretning).

23. juni 2023

Dårlig service og madforgiftning

Jeg har spist på restauranten med min kæreste, hvor vi havde bestilt bord. Vi ventede 15 min på at få vores bord, og derefter næsten 1/2 time på at bestille. Vi fik ikke vores drinks på samme tid, der gik ca 20 min imellem, og min kæreste fik en forkert hovedret serveret. Maden var dog god. I går bestilte jeg pizza som take-away og fik madforgiftning. Vil aldrig have noget derfra igen.

11. maj 2023

Restauranten arbejder med dummebøder…

Restauranten arbejder med dummebøder selvom man har afbestil dagen før. Selv på de dyreste restauranter bliver nan ikke påkrævet betaling, hvis man melder afbud dagen før eller selv engang på samme dag. De må virkelig klare sig dårligt siden de tvinger folk til at betale for noget de ikke har haft nogle udgifter til. Hold jer væk herfra magen til ufleksibilitet har jeg ikke oplevet nogle steder. Kebab butik vil være bedre ;)

19. februar 2023
Vis anmeldelser på alle sprog. (11 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto