Sunshine-Colours BV Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles was zeer netjes ingepakt 🎁 zeer mooie bloemen met heldere kleuren Het is niet de eerste maal dat ik bij jullie bloemen bestel en zeker niet de laatste keer TOP!!!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik zocht op hun website en kon iets vinden dat mijn goesting was, Heb het besteld en eens aangekomen was het zoals ik het gezien had op de site. Verpakking was ook perfect Zal er zeker nog bestell... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het waren hele mooie bloemstukken. Alleen het pakket werd geleverd door DPD had een mail gekregen dat het pakket geleverd werd was niet waar kreeg een mail dat ze mij vergeten waren. De volgende da... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige website,mooie foto´s,degelijke info.Een bestelling plaatsen verliep heel vlot,goede info over het verloop van de bestelling.De levering was vlug en alles werd in perfecte staat geleverd.Het... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Blomsterbutik
  2. Butik med kunstige blomster

Skrevet af virksomheden

Verkoop van zijden (Kunstbloemen),wierrook kaarsen en geschenken. Wij hebben een zeer groot assortiment aan democratische prijzen. Bij ons kan u steeds terecht voor het maken van een bloemstuk naar uw keuze voor alle gelegenheden Bij ons kan je punten sparen door het aankopen van producten in onze webshop. Bij elke aankoop zal je per euro 10 punten ontvangen. De punten worden toegekend na de volledige afronding van de verkoop, ook Door het aanbevelen van Sunshine Colours bij vrienden. zie uitleg op onze webshop

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

45 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles was zeer netjes ingepakt 🎁 zeer…

Alles was zeer netjes ingepakt 🎁 zeer mooie bloemen met heldere kleuren

31. juli 2026

Beste Monique,
Wat een plezier om dit te lezen! 😊 Bedankt voor je mooie complimenten over onze bloemen en de zorg waarmee we alles verpakken. Het betekent veel voor ons dat je al vaker bij ons hebt besteld en dat je telkens tevreden bent. Dank je wel voor je vertrouwen en graag tot de volgende keer! 🌷✨
Lieve groeten,
Sunshine Colours-BV 🌞💐

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik zocht op hun website en kon iets…

Ik zocht op hun website en kon iets vinden dat mijn goesting was,
Heb het besteld en eens aangekomen was het zoals ik het gezien had op de site.
Verpakking was ook perfect
Zal er zeker nog bestellen

27. juli 2026

Beste Carine,
Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat u precies hebt gevonden wat u zocht en dat het product helemaal overeenkwam met de foto's op onze website. We besteden ook veel aandacht aan een veilige verpakking, dus het doet ons plezier dat u dit waardeert. We kijken ernaar uit u opnieuw te mogen verwelkomen bij
Sunshine colours!
Groetjes,
Sunshine Colours BV

Heel goede kwaliteit

Heel goede kwaliteit, goed verpakt bij levering.

18. maj 2026

Beste Giovanni,
Bedankt voor deze mooie feedback .

Mooie bloemstukjes

Mooie bloemstukjes. Vlugge en veilige levering.

22. april 2026

Beste Diana,
Dank je wel voor je mooie woorden! 😊 We doen ons best om zowel kwaliteit als snelle levering te bieden, dus heel fijn dat je dat zo ervaart.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie bloemen * goede kwaliteit *…

Mooie bloemen * goede kwaliteit * perfecte timing *
Het kan niet beter * Proficiat !!!

6. marts 2026

"Dank u wel, Raymond, voor deze schitterende review! 🌼
Het maakt ons echt gelukkig om te horen dat alles perfect naar wens was. Uw complimenten geven ons extra motivatie om altijd het beste te blijven geven!"

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Perfecte levering en zeer goede…

Perfecte levering en zeer goede kwaliteit

1. marts 2026

Beste Sandra,
Dank u wel voor deze mooie woorden! We zijn blij dat u tevreden bent met zowel de levering als de kwaliteit. Als we u in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, staan we graag klaar.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Schade door verzending / transport

Schade door verzending / transport. Dit zijn te delicate goederen om online te kopen

19. februar 2026

Beste Ann,
Wij vinden het zeer spijtig dat u met ons geen contact hebt opgenomen want hiervoor hebben wij een speciale procedure zie op onze website onder veel gestelde vragen.Volgens dat wij kunnen zien bij Gls was U verschillende keren niet thuis bij levering en hebt U gevraagd om het te leveren in een parcelshop. Wij weten niet wat daar gebeurd is, uw bloemstuk was een op lijsteen en begrijpen niet wat daar aan kan stuk gaan , we hebben al zoveel gelijkaardige stukken verzonden zonder dat er ooit iemand problemen mee gehad heeft,daarom zijn onze goederen niet delicaat om te verzenden want onze goederen zijn altijd zeer goed verpakt zie onze andere revieuws hierover.

Prachtig boeket

Prachtig boeket

11. februar 2026

Besvarelse fra Sunshine-Colours BV

Dank je wel, Gilbert, voor deze prachtige 5‑sterrenreview!
Wat fijn om te horen dat het boeket zo goed in de smaak gevallen is.
Altijd welkom bij Sunshine‑Colours BV! 🌸😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

snelle levering en mooi boeket zeker…

snelle levering en mooi boeket zeker voor herhaling vatbaar

8. februar 2026

Beste Johny,

“Dank u wel voor uw fijne woorden! Wat leuk om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en het mooie boeket. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verblijden!”

Prompte levering

Prompte levering , alles goed verpakt en verzorgd!

15. december 2025

Beste Giovanni,
"Wat fijn dat u tevreden bent met de levering en verpakking! Dank voor uw vertrouwen, en we staan altijd klaar voor uw volgende bestelling."

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snelle levering in een perfecte staat

Snelle levering in een perfecte staat. Prijs kwaliteit zeker ok. Enkel jammer dat je verplicht bent om een bepaald bedrag te spenderen voor gratis verzenden, maar dat nemen we er graag bij.

3. december 2025

Beste Moninque,
Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat de levering snel en in perfecte staat was en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. We begrijpen je opmerking over het minimale bestelbedrag voor gratis verzending; dit helpt ons om scherpe prijzen te blijven aanbieden. We waarderen je begrip en hopen je snel weer terug te zien!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

bedankt voor de snelheid van uitvoering…

bedankt voor de snelheid van uitvoering en het degelijk versturen van de zending TOP TOP TOP

25. november 2025

Beste Rudi,
Bedankt voor de 5 sterren en de positieve feedback .

Snel geleverd

Snel geleverd, prijs kwaliteit super

27. oktober 2025

Beste Sara,
Bedankt voor de 5 sterren en de positieve feedback
We hopen U in de toekomst nog te mogen bedienen.

TOPPIE !!

Snel, efficiënt, duidelijk, goed verpakt

1. november 2025

Beste Martine,
Bedankt voor de 5 sterren en de positieve feedback.
We zijn ook blij te vernemen dat alles goedverlopen is en U tevreden bent.

Perfecte levering.

Perfecte levering.
Bloemstuk was zoals getoond werd op de foto.

19. oktober 2025

Beste Suzanne,
Bedankt voor de 5 sterren en de positieve feedback, en we hopen U in de toekomst nog te mogen bedienen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer mooie kunstbloemen en een aanrader

Zeer mooie kunstbloemen , zoals op de foto's. Ik ben zeer tevreden dat Ik deze grafbloemstukken met de zwarte plastiek pot onder, je kunt het fijn gewoon plaatsen in degraf vazen en zeer goed in prijs vindt ik
En een zeer snelle levering wat ik fijn vindt.

25. oktober 2025

Beste Melina,
Bedankt voor de 5 sterren en de positieve feedback, en hopen u in de toekomst nog te mogen bedienen.

bloemstukken Allerheiligen

mooie bloemstukken en perfecte transactie

17. oktober 2025

Beste Carine,
Bedankt voor de 5 sterren en we zijn blij te vernemen dat U de bloemstukken mooi vind en hopen U in de toekomst nog te mogen bedienen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was een heel mooi boeket

Het was een heel mooi boeket, zal hier nog bestellen,
met vriendelijke groet,
Godelieve

24. oktober 2025

Beste Godelieve,
Bedankt voor de 5 sterren en we zijn blij te vernemen dat u het boeket mooi vind en hopen u in de toekomst nog tez mogen, bedienen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtig bloemstuk snelle en verzorgde…

Prachtig bloemstuk snelle en verzorgde levering

16. oktober 2025

Beste Roos,
Wij bedanken U voor de 5 sterren en de positieve feedback en zijn blij te vernemen dat u de bloemstukken mooi vind.