Sunfere

Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.

1. Dametøjsbutik

Sunfere is an online fashion company founded in 2022. We offer a wide range of fashion-forward apparel that caters to women of all ages. Our product line is carefully curated to evoke a sense of adventure and wanderlust with a curated selection of clothing and accessories, we're your go-to for chic, travel-inspired style. Wear Your Shine-Endless Vacay Styles in One-Stop.

Overtrædelse af retningslinjer

Kjolen var alt for stor og af dårlig…

Kjolen var alt for stor og af dårlig kvalitet, men da jeg ville sende den tilbage var der ingen retur label jeg har skrevet e-mail men de svare mig ikke, det er så 700 kroner ud af vinduet, jeg er meget skuffet over handlen

12. december 2025

Kære Josefine,

Vi er virkelig kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse, og vi forstår fuldt ud, hvor skuffende det må være for dig. 💛

Efter at have gennemgået vores system, kan vi se, at vi modtog en tom e-mail fra dig den 28. december, og at vores kundeserviceteam svarede tilbage den 30. december. Vi har dog ikke modtaget nogen efterfølgende besked om en returforespørgsel.

Det er muligt, at vores svarmail ikke er nået frem til dig – måske er den endt i din spam- eller uønsket mappe. Vi vil derfor anbefale, at du tjekker disse mapper.

Hvis du stadig har spørgsmål eller er i tvivl om din ordre, bedes du sende dit ordrenummer (starter med “FS”) og de relevante oplysninger til support@sunfere.com
, så hjælper vi dig straks videre.

Bemærk venligst, at vores svartid normalt er inden for 24-48 timer, men i perioder med mange henvendelser kan det tage lidt længere tid. Vi sætter stor pris på din forståelse og tålmodighed og vil gøre vores bedste for at løse dette på en tilfredsstillende måde.

Med venlig hilsen,
Joe
Sunfere Support Team 💖

Jeg bestilte en kjole som var så dårlig…

Jeg bestilte en kjole som var så dårlig kvalitet at jeg vil returnere den, men det er umuligt at få en returnerings adresse ud af Sunfere. Der en ingen returlabel og de svarer mig ikke på hvad returnerings adressen er.

De skriver endeløse mails uden at man får løst problematikken.

14. maj 2025

Hei Kipling,

Takk for tilbakemeldingen din, og vi beklager på det sterkeste den frustrasjonen denne opplevelsen har medført.

Vi forstår skuffelsen din angående Adela Floral Printed Long Sleeve Maxi Dress. Dette er en av våre bestselgere og har fått mange positive tilbakemeldinger fra våre kunder. Samtidig har vi full forståelse for at forventninger kan variere, og vi er lei oss for at produktet ikke levde opp til dine.

Etter å ha gjennomgått vår e-postkorrespondanse, kan vi bekrefte at vårt team sendte deg returadressen den 19. mars og igjen den 31. mars. I begge e-poster ba vi vennligst om at du kunne oppgi sporingsnummeret for returforsendelsen slik at vi kunne gå videre med refusjonen etter at vi har mottatt og inspisert varen.

Dessverre har vi ikke mottatt noe sporingsnummer eller ytterligere oppfølging. Vi har deretter sendt flere påminnelser den 1. april, 6. april, 8. april og 11. april for å følge opp statusen på returen. Vi har imidlertid ikke mottatt noe svar.

Kan du være så snill å sjekke e-posten din (inkludert spam-/søppelpostmapper) for å sikre at våre meldinger ikke har blitt oversett?

I henhold til våre retningslinjer for retur:

-Returer aksepteres for nye, ubrukte, uvaskede og uendrede varer med alle originale innvendige merkelapper, innen 28 dager etter at du har mottatt bestillingen.

-Kunder må gi beskjed om varen de ønsker å returnere og få godkjenning før de sender den tilbake.

-Et sporingsnummer må oppgis etter at varen er sendt, ettersom refusjoner ikke kan behandles uten dette.

-Når vi har mottatt varen og den har bestått kvalitetskontrollen (som vanligvis tar 7–10 virkedager), vil vi umiddelbart behandle refusjonen eller byttet.

Vi håper virkelig å kunne løse dette for deg. Vennligst ikke nøl med å svare med sporingsnummeret, eller gi oss beskjed hvis du trenger returadressen på nytt – vi er her for å hjelpe deg hele veien.

Vennlig hilsen,
Lea
Sunfere Support Team

Sikke noget bras

Sikke noget bras! Virkelig dårlig kvalitet
Købte en kjole som så meget fin og let ud på billeder og video. Og så sender de en tung sag i en meget anden farve. Kommer aldrig til at bruge den.
Firmaet bag Sunfere er i øvrigt Shein og alt kommer fra kina

5. maj 2025

Kære Inge,

Vi er virkelig kede af at høre om din skuffelse. Vi vil gerne klarlægge nogle fakta for dig:

Firmaoplysninger: Vi er et hongkongbaseret firma med et kontor i Storbritannien. Alle vores produkter er designet, udviklet og fotograferet af vores eget team, og vi ejer de oprindelige ophavsrettigheder. Derfor bør der ikke findes nogen vores produkter på andre websteder. Hvis du finder noget lignende, skal du sørge for at varen har den oprindelige ophavsret.

Kvalitetsgaranti: Vores brand går stærkt efter at levere modeartikler med høj kvalitet og god pris/kvalitetsforhold. Hvis du er utilfreds med kvaliteten, kan du returnere varen til vores lager i Tyskland, og vi vil behandle en fuld refund.

Respekt for vores firma: Vi beder dig om ikke at gætte på vores firmas baggrund. Vi beholder os retten til at forsvare os selv mod eventuelle rygter eller løgnefulde påstande, og vi kan tage retlige skridt mod slander.

Vi sætter pris på din feedback og vil gerne hjælpe dig med at løse eventuelle problemer. Kontakt venligst vores kundeservice, hvis du har yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen,
Olivia
Kundesupport Team
Sunfere

Vis anmeldelser på alle sprog (415 anmeldelser)